3 bilder på mig

20:02 2018-07-13

Vem ställde ner mig här? Självaste GUD kanske? Hade en mysig middag med Antons släkt igår där hans farsa gjorde en paella på murika och vi drack sangria. Därav denna spanskinspirerade outfitta med singoallatopp.

Finaste ord jag vet förresten SINGOALLATOPP.

En dag i bikini. Som alla dagar här just nu. Va underbart det är att bara vandra omkring i olika bikinis hela dagarna. Fast ja, samtidigt kan jag tyvärr inte njuta fullständigt.

Men mer om det i ett framtida inlägg.

Hos morsfarsan i min Christina Schollin-inspirerade skärmkeps. Bild från idag. Älskar att vara ute hos mamma och pappa helt ensam med dem. Den här dagen har jag snackat KONSTANT. Kan liksom inte sluta prata? Ser morsfarsan som två personer som vill veta ALLT om mig??? Hahahaha så hemskt.

Gud. Jag måste ju fråga dom något snart. Hmm.

11 kommentarer | “3 bilder på mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Sådär känner jag när jag umgås med min mormor! Bara pratar pratar pratar och så tänker jag herregud jag måste fråga henne något. Så står det helt still. Pinsamt är det!!

  2. Patricia Menger skriver:

    Så fin singoallatopp! Vart är den ifrån?😃👌🏻

  3. Lina skriver:

    Känner dig inte men efter vad jag sett och hört är jag helt säker på att du är en fin och bra person. Det kommer man väldigt långt på <3 man får lov att må skit ibland och då behöver man inte vara så charmig heller.

  4. Reinard Räv skriver:

    Vet du vad det sämsta med din blogg är? Kanske det enda jag stör mig överhuvudtaget på faktiskt? Den där spegeln SOM MAN INTE SER NÅGOT I.

    1. Hanapee skriver:

      :-)

  5. Sandra skriver:

    Har väntat o väntat i instastories, på blogg osv att det ska stå någonstans var den prickiga kjolen är ifrån! Sjuka cravings pga perfekt längd och material!!

  6. Anna skriver:

    Haha! Känner så igen mig med mina föräldrar. Känns som att jag tjötar hål i huvudet på dem varje gång jag är hemma. Kan liksom inte sluta berätta om mitt liv. Stackare.

  7. Tove skriver:

    Du har alltid så vettiga svar på funderingar som inte tas upp så ofta, och jag har en jag verkligen önskar att du vill skriva dina tankar om.

    Hur ser du på att tjäna bra och ha ett roligt jobb? Framförallt kanske att vara UNG och tjäna bra med ett roligt jobb. Jag har så svårt att motivera det för mig själv. Att här sitter jag och gör något jag verkligen tycker är roligt och får massor av pengar för det???

    Jag planerar en flytt till Stockholm inom snar framtid och vet att jag kan få upp min lön rätt rejält iom annat löneläge i huvudstaden + har mer erfarenhet än när jag sökte jobbet jag är på nu, men jag känner typ att jag kommer skämmas över att be om en hög(re) lön. Det känns som att jag kommer skämmas över att ha en hög lön (absolut inga galna summor) eftersom jag inte sliter ut mig dagarna i ända, räddar liv eller något annat som förtjänar mycket pengar (i min värld). Känner mig typ som en fejkjobbare som sitter och sysslar med sin hobby och cashar in?? Okej kanske inte riktigt men nästan. Jag känner såhär trots att jag pluggat, kämpat, anstänger mig och vet att anledningen till att jag har ett roligt jobb är för att jag jobbat hårt för att komma dit.

    Du verkar ha ett typiskt ”roligt jobb” och vill minnas att du har en väldigt bra lön, så det skulle vara intressant att höra hur du tänker kring det.

  8. Anna skriver:

    wow vilken singoallatopp! Vart är den ifrån? Kan du inte snälla skriva vart kläder är ifrån i fortsättningen? Love the blog

    1. Anna skriver:

      Såg ett annat inlägg nu och gick genast in och beställde på HM! Rea dessutom <3333

    2. Hanapee skriver:

      Allt från h&m!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG