Fest med min torontotjej

15:26 2018-07-06

Hej lovers

Sista dagen innan semester. 1.5 h till jag släpper jobbet och går full on semestermode. Har tårar i ögonen och pirr i fingrarna i detta nu. Utanför dörren väntar alltså veckor av ledighet uppe i Sundsvall.

Men inte riktigt än! För ikväll är det livepod på Trädgårn.

Och jag var där igår för att se på 070 Shake och JÄVLAR I MIN LÅDA vad bra hon var.

Jag och min Torontotjej Linnea. Nu har hon dragit upp till Sundsvall och åker sen tillbaka till Kanada. Är så glad för att vi funnit varandra! Som att det var menat och stod i stjärnorna!!!

Cool man

Förresten! Alla mina kläder på bilderna är från H&M. Fina va? #singoallaforever

070 Shake. Älskade henne. Hon sjunger ju på Kanyes nya skiva Ye – och dessutom på min favvolåt Ghost Town! SÅ JÄVULSKT BRA. Dock stage divade hon på Linnea så att Linnea fick jätteont i axeln…. men det kanske det var värt. Hon tog min hand och höll den ett tag också. Hihi.

 

2 kommentarer | “Fest med min torontotjej”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fido skriver:

    MASTER! Behöver din expertis i klädväg, ska på bröllop snart. Det är mitt på dagen med endast fika efteråt och på inbjudan står det ”sommarfin” som klädkod. Vill gärna ha långklänning men blir det för uppklätt? Plssss help <3

    1. sheryln skriver:

      Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

      1. Få din älskare eller man tillbaka
      2 Lotteri stavning
      3 Om du inte kan uppfylla din partner
      4 viktminskning stavning
      5 Skilsmässa stavning
      6 marknadsföring i kontor
      7 Få pengarna tillbaka
      8 Graviditet stava för att bli gravid baby
      9 kärleksspell
      10 äktenskapsengagemang och så många fler
      11 Pengar stava / lycka till stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG