5 plagg för Idas kärlekssemester

09:48 2018-07-05

Ida: Hanna, min kära modegud! Jag har lite allmän klädpanik just nu. Jag är den lite kurvigare typen av kvinna och nu ska jag åka på en weekend (på varmt ställe) med mitt livs kärlek. Vad har man på sig? Han är så cool med massor kepsar, snygga tishor och vansskor. Jag bara känner mig så himla ocool och otrendig. Hjälp mig matcha mig karl så han för en gångs skull blir imponerad.

Hanna svarar: Var hälsad Ida! UNDERBART med kärlekssemester, och klart du inte ska känna dig ocool – för det är du icke! Jag putsar på min mode-kristallkula och titta! Det här var vad jag fick upp:

 

1. Första dagen på stan och du har på dig din nya ROLIGA t-shirt från Zara instoppad i ett par fladdriga röda sidenbyxor och rena vita sneakers. ”Åh fan va snygg! Jag älskar den där serien!” säger din kille glatt när han ser dig. Du ler och känner dig riktigt cool. ”Dock trist slut där Ted aldrig riktigt får Robin fullt ut” säger han sen och du inser att han blandar ihop Vänner med How I met your mother.

Du gör slut. ¯\_(ツ)_/¯

2. Ida!!! Det här är din perfekta sommarklänning! Från Monki. Jag ser dig i utsläppt saltvattenlockigt hår, platåsandaler, inoljade(?) ben och en liten scarf runt halsen…

3. …som den här! Från Hope! Knyt den runt halsen och plötsligt så kan ingen undgå hur cool OCH sofistikerad du är. ”I love your scarf” säger en servitör på en restaurang ni är på. Du tackar glatt och rättar till den nöjt.  Men så böjer han sig fram och viskar med mörk röst i ditt öra ”do you like bananas…?”.

En sekund senare har han en gaffel i ögat och du blod över hela din klänning.

4. Det är sista kvällen och gaffelincidenten är glömd. Du har på dig denna otroliga kjol från COS, vit t-shirt, sandaler, skimrande små tunna silverhalsband som ligger mot t-shirten och röda läppar. Ni går på annan restaurang och du tänker att ingen har tittat på dig som han gör. Ni skålar och tittar djupt i varandras ögon. ”Jo, du har lite läppstift på tänderna” säger han sen. Du blir förnärmad och förklarar att ”det ska ju vara där”.

 

5. Äkta *cityshorts* från Other stories. Matcha med skjorta, väska som SER dyr ut och härliga sandaler. I varje butik du strosar in i känner du dig som Julia Roberts i Pretty Woman efter att hon fått pengarna av Richard Gere.

 

 

TREVLIG SEMESTER IDA!

14 kommentarer | “5 plagg för Idas kärlekssemester”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  Älskar de här inläggen!

  Kan du inte visa mer dagens outfits på dig?

  PS. Om det inte är för jobbigt

  1. sheryln skriver:

   Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

 2. Tale skriver:

  en gaffel i ögat :’D

 3. Amanda skriver:

  Nääää klänningen från monki är EXAKT en sån jag letat efter men såg att den va slutsåld:( röv

 4. Sofia skriver:

  Du är SÅ bra på detta!! Skrattade högt inte en utan två gånger!

 5. stina skriver:

  älskar dessa inlägg! vore SÅ kul att se någon slags uppföljning från dem! om frågeställarna nappade på något plagg och om dina visioner besannas när plaggen väl är på. mmm ljuva tanke på gaffel i ögat

 6. Ida skriver:

  Tack för hjälpen Hanna! Jag beställde t-shirten och klänningen på direkten! Vågade dock inte beställa scarfen pga orolig över hela gaffelsituationen, haha! ;)

 7. Sofie skriver:

  Läste det här inlägget på jobbet, såg den vita klänningen och surfade in på monki, såg att den var slut och fick utbrott. Tog mig samman och jobbade vidare. Älgade iväg till monki efter jobbet och hittade den inte. Sitter på tuben hem med kasse andra iofs jävligt bra kläder från monki och läser klart det här inlägget. Från början, där allt startade.

  Känner mig som C Schulman som ser Meningen och Djupet i Vardagen

  1. Hanapee skriver:

   Hahahaha 😍❤️

 8. Ingding skriver:

  Skrek när jag såg klänningen.
  Skrek igen när jag såg att den va slut.

  1. Agnes skriver:

   haha men gud SAMMA :(

   1. Tina Johansson skriver:

    Finns liknande på Zara

 9. Conny skriver:

  Spännet var fint!

 10. N skriver:

  Master. Har ej levt under en sten hela mitt liv men ändå undrar jag, hur gör man för att hitta nice saker på internet? Går du, liksom jag, genom ALLT på en söksida? Hur orkar man??? Kan du massa sökord i hövve? Hur? Varifrån får man dom? Så många frågor. Pözz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg