Syrran ska gifta sig!

15:41 2018-07-15

Om två helger gifter hon sig, min sju år äldre syrra. Nån av er skrev att jag ”aldrig skriver om mina syskon” men vi bor ju på olika ställen, lever väldigt olika liv och jag vet inte heller hur mycket de vill vara med på bloggen? Men vi är ju väldigt nära ändå och det är liksom noll STRUL om ni fattar vad jag menar? Eller ok, tjafsar en del med min brorsa men det är rätt uppfriskande.

Aja. Nu när vi rätt ut det kan jag berätta att jag är brudtärna på syrrans bröllop och igår hade vi möhippa för henne!

För mig är syrran såklart en massa grejer men inför möhippan lyckades jag koka ner det till: spindelfobisk, orienterare, musikalartist, Carola och vattenälskare.

Så möhippan blev att hon väcktes av kille i spindelkostym, fick orientera sig genom morgonen med kompass och karta, åt bubbelfrukost, gjorde en otrolig koreograferad dans till Fame med en musikalartist som lärde oss, hängde på spa och fick vara sjöjungfru, lekte lekar och gick ut och sjöng Carola på karaoke.

Det var så jääääkla kul att dansa!!! Jag ”gick ju i jazzdans” mellan att jag var 7 och 13 år. Men ja… jag blev aldrig så bra? Så jag slutade. Andra var alltid mycket bättre TYVÄRR.

Min syrra har, till skillnad från mig, en röv. Kul! Man kan inte få allt :-)))

Sista bilden jag tog för kvällen. Försökte få vårt möhippagäng att gå före i kön, lyckades givetvis inte. Då frågade jag om vakten visste hur mycket följare jag har på instagram????

Skoja. Helt rimligt att bli nekad SÅKLART. Mest rimliga på länge kanske.

Sjukt kul dag och oj vad jag älskar min roliga, varma och helt filterlösa storasyster. Längtar till bröllopet där festen kommer hålla till på vår stora loge ovanpå laggårn’ hos morsfarsan.

Puss!

2 kommentarer | “Syrran ska gifta sig!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefin skriver:

    Hahah sista stycket läste jag att ni skulle ha festen i er ”loge” som ”lååsch”. Väldigt Päschon tyckte jag!

  2. Saga skriver:

    Halloj!

    Nu är det här helt orelaterat till inlägget, MEN eftersom jag ska flytta till Sundsvall för att plugga i höst (tjoho!) och 1) aldrig satt min fot i Sundsvall och 2) inte känner en enda människa uppe i norr, vore det helt lovely om du skulle kunna rekommendera härliga parker att sitta i gräset och plugga i, de bästa uteställena (billiga helst, med tanke på studentekonomin, cheers) och allt annat som staden har att erbjuda en luspank studentusling. Jag har noll koll, förutom det där typiska ”strejken i Sundsvall-vetandet” från skoltiden, haha.

    Och just det, måste ju slänga in lite fjäsk också; tack för en supermysig blogg och podd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp