236. Praoeleven

21:44 2018-08-27

NYTT AVSNITT! Otroligt var det. Innehåller bland annat:

Robinsonvinnaren Jan-Emanuels röst och sparande av löpsedlar, att ”hångla med pojknackar”, pussa ett munsår, den ointressanta högstadietiden, gul bil!!! OCH dessutom ger Martin svar på Hannas fråga om en röst på Centern indirekt är en röst på sd.

Ni hittar den som vanligt där poddar finnas. Bajsar du bomull, rider på järvar och har installerat ett chip i armen? Tryck play nedan:

7 kommentarer | “236. Praoeleven”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Er politikdel detta avsnittet är ett skämt. Att knappa 2 veckor till valet låta Martin, anställd hos Socialdemokraterna gå sitt partis ärenden UNDER NAMET OBJEKTIV ANALYS är väldigt osmakligt. Dessutom vrf skulle S behöva samarbeta med SD när de redan har tagit över deras politik OCH retorik??

    Vi minns va när sossarna och MP
    -införde tillfälliga uppehållstillstånd ist för permanenta
    -stängde gränsen ( tack säger alla pendlare till Danmark)
    -försvårar arbetskraftsinvandring
    -splittrar barnfamiljer genom att försvåra för familjeåterförening

    Låt mig påminna om att L och C INTE stödde denna politik i riksdagen!

    Sen har vi ju retoriken med Löfvens ”svenska jobb ska gå till svenskar” och Magdalena Anderssons ”sök er till ett annat land”.

    Ovärdig att Martin inte fick EN ENDA fråga om detta Hanna. S solidaritet är endast med svenska arbetare och det har vi sett denna mandatperiod.

    1. Hanapee skriver:

      Vår pod är ingen politikerpod. Det är en tydlig *humor- och livsstilspod* helt byggt på våra ÅSIKTER. Var ju ett tydligt SKÄMT när jag sa ”objektiv” eftersom Martin jobbar för sossarna som också betonats varje avsnitt senaste 5 veckorna. Tänker inte bemöta dina åsikter och påstådda citat från politiker här, det får du gärna med Martin eller på vår fb-sida då jag inte har möjlighet att bemöta politiska debatter mer än med frågor.

      OCH som jag avslutade med är det viktigt att läsa på själv. Litar på att poddlyssnarna har den förmågan <3 KRAM :)))))))))))))))))

  2. Empathpisces skriver:

    Tack för en bra blogg!

    Är du en känslig själ som kämpar för att klara vardagen, ständigt trött..har ångest.. besök då gärna min blogg

    http://www.empathpisces.se

    Jag skriver om livet som en Empath. Min förhoppning är att, genom att dela med mig av mina egna erfarenheter, inspirera andra till att leva det bästa livet de kan.

    Livet är verkligen vad vi gör det till, vi har krafter bortom våra vildaste fantasier och all kunskap om detta är tillgängligt ute i Universum för oss..vi behöver bara leta lite.

    Kärlek till alla ❤

  3. annasofia skriver:

    Hej Hanna,
    Jag vet inte riktigt om detta är rätt ställe att skriva detta på, men jag har länge tänkt att jag vill lämna en kommentar till dig efter att ha följt dig i flera år och speciellt under denna månad, och efter att ha sett dina instastories från igår kväll kändes detta som rätt tidpunkt. Jag vet ju inte ens om du kommer läsa detta, men jag hoppas att du inte tycker att jag är för påträngande som kommenterar här.
    Jag, liksom du, hade en mycket nära relation till min farmor och hon delade många likheter med din; hon har alltid varit min stora trygghet, född under sommaren 1923, dog i augusti 2018 och nu kommer även hon att begravas denna fredag. Efter att ha läst dina inlägg och hört på din podcast kan jag också konstatera flera likheter som du beskrivit som är så på pricken lika, som hur min farmor satt på en pall i köket medan familjen åt kring hennes bord, telefonsamtalen med henne och hur hon alltid var så stolt över mig och tyckte att jag var så duktig och modig. Jag har också varit väldigt förskonad från döden i min närhet och efter min farmors hastiga bortgång kändes det till en början som om jag skulle ätas upp av skuld och sorg.
    Efter den första tiden letade jag upp dina inlägg om din farmor, och att läsa dem och höra dina funderingar kring henne och döden var väldigt tröstande för mig. Jag visade även tre av dem för min mamma som flera gånger efteråt har kommenterat hur fina och välskrivna dina texter är.
    Jag ville bara säga TACK för dina kloka ord och för att du har delat med dig om din och din farmors relation, vilket med säkerhet har berört och varit till tröst för många fler än jag.
    Sköt om dig!

  4. A skriver:

    Vill bara säga TACK för bashingen på hångel-romantik! Är så jävla trött på att som vuxen vurma tonårskärlek, kom igen, tonårskärlek suger. Älskar överhuvudtaget när du pratar om förhållanden, du är smart och rationell!

  5. Sofie skriver:

    MASTER! För det första så älskar jag er podd och din blogg. <3 Liksom dina klädråd!! Har smått panik för har efter några år på universitetet fått mitt första halvseriösa studentmedarbetarjobb på ett mycket seriöst (i mina mått mätt) ställe. Kul om inte det vore att alla mina kläder och skor plötsligt visat sig vara HÅLIGA OCH NOPPIGA……… känns inte så kul att komma med tårna utstickande ur vansen och spruckna martens på samhällsplaneringsenheten. Hur ska jag klä mig och vad ska jag ha på fötterna i höst?!! Obs har ej fett med pengar pga fortfarande student </3
    KRAM

    1. Linda skriver:

      Försök hitta fina basplagg på typ hm eller liknande. Typ kostymbyxor i olika kula färger(finns mycket färger nu, och modeller, fint med utsvängda!) matcha med typ tunn polotröja? Eller fina skjortor. Jeanskjol + skjorta borde väl funka? Tillsammans med bruna/svarta skinnboots.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG