8 plagg till höstjobbet

09:33 2018-08-10

Det är höst i bröst när jag åker buss…

Varje gång jag ska skriva/göra/prata om hösten så tänker jag oundvikligen den där höstdikten jag skrev som 7-åring (och som satt på morsfarsans kylskåp i typ fem år).

Såååååå. Ni är flera som frågat om ”höstkläder till jobbet” och det är ju svårt för mig att bestämma vad ni ska ha på er eftersom ni jobbar ju med så olika saker!!! Nån är lärare, nån bankman, nån har hand om ”kampanjer” och nån är trädgårdsarkitekt. Men jag tog fram lite grejer som jag tyckte va fina och lagomt ”dressade”. Varsågoda!

 1. o-te-rol-i-ga byxor från Arket. Ska bäras precis som på bilden tbh?! Det vill säga utan huvud. Ha! Ha! Skoja. Nej men med vit-shirt och sneakers. Bärs med fördel på första dan på jobbet efter semestern ihop med brunbrända armar, utsläppt saltvattenhår, fräknig nos (uuh) och en attityd som säger ”jag är äntligen tillbaka”.

2. …Kanske ihop med den här kaxiga t-shirten med hög hals?! Den kommer från Mango och jag spår att t-shirtar med den här typen av ”krage” kommer vara det nya i låt säga SEPTEMBER?

3. JAG HAR DET HÄR SETTET FRÅN H&M!!!!!! Oj förlåt för versaler men är så glad. Smiter åt på de ”rätta ställena” ;-))) och jag matchar givetvis med dyra sneakers (har inga) och nysmorda ben. Kanske en liten läcker väska dinglades på axeln?

4. ALLTID uppskattat genomskinliga väskor pga hittar så bra i dem + att de håller sig hyfsat ”städade”. Om alla ser vad jag har i väskan kanske jag inte behöver ha bortrivna nagelförlägningar och snorpapper där i. Den här tjusiga är från Zara och har en helt otroligt perfekt nyans.

5. ”I’m dressed but also very creative” säger du när du kliver in i mötesrummet med den nya kunden. Du bär denna kjol från Rodebjer, en vit oversized skjorta, stora örhängen och snygga sneakers (givetvis INTE dom på bilden??!??! que???). ”Jaha okej… vad bra att du är här” säger en uppenbart sur manlig kollega. Under resten av mötet sitter han tyst medan du briljerar framför white boearden. SUCK ON THAT!!!!

6. Nu ska ni få höra ett starkt hösttips! Varje höft köper/får jag en lite dyrare hösttröja som jag använder väldigt mycket. Ofta ska den vara i lite bättre kvalitet (absolut inte massa syntet, det ska vara ull eller kashmir!!!). Förra hösten fick jag en otrolig från Tiger (av mina vänner Linnea och Emelie Holm). I år KAN det bli denna ulltröja från Stories. Aldrig förr sett en så otrolig höstig färg???? Otroligt.

7. Första dagen på ditt gamla jobb. Sommaren har gått och du har insett saker om dig själv som du tidigare inte visste. Du slår upp dörrarna iklädd denna perfekta kostymbyxa från Hope (exakt sådär vill jag att en kostymbyxa ska sitta på mig), upprullad skjorta, blanka loafers och ett uppnosigt fejs. Du går raka vägen in till chefen för att säga upp dig och starta hönsfarm men precis då du öppnar dörren och hon ser dig (och din outfit) skriker hon rakt ut ”10 000 kronor upp i lön!!!!!”. Du blir kvar.

8. Blir det nånsin fel med ett set?? Nä det har faktiskt aldrig hänt. Kan inte komma på ett enda exempel faktiskt, och jag är ändå klädfacit här. Det här är ett sånt man kan ha på måndag på jobbet men också med *höga klackar* och stora silverörhängen på en fin middag. Underbara Stylein som levererar!!!

11 kommentarer | “8 plagg till höstjobbet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  Hahah, älskar nr 7!!!

 2. Josi skriver:

  Ääääääälskar att läsa din dikt med äkta Sundsvallsdialekt, då rimmar den ju!!!! Krävs nästan ett förtydligande av dig så alla FATTAR!!!!!!
  Pusssssss

  1. Hanapee skriver:

   jaaa *BÖSS

 3. Matilda skriver:

  Haha skrattade rakt ut flera gånger under avsnittet med Little Jinder!! Så kul och bra! Sen obs att dessa två personer som använt rabattkod ”gott200” på mathem är nog egentligen bara jag. Skapade först ett konto i mitt namn och använde rabattkoden ena söndagen. Veckan därpå skapade jag och min sambo ett konto i hans namn och använde koden igen..

  Tack för bra podd!!

  // en som faktiskt jobbar med ”kampanjer”.

 4. Fille skriver:

  Tycker verkligen om nya podden! Men vem är din sidekick? Låter som Anton abele? Podden skulle bli ännu bättre utan honom tror jag, förstår inte hans roll i det hela

  1. Hanapee skriver:

   Förklarade ju det i Jinder-avsnittet? :)

   1. Fille skriver:

    ja det gjorde du ju! Uttryckte mig knasigt, menade mer att jag tycker idén med honom som sidekick inte är toppen, blir så mycket avbrott, dock är podden ändå jättebra! Och det är ju bara en subjektiv åsikt från mitt håll, menade inget dumt!

 5. siri skriver:

  men varför köpa en ny varje höst? om du köper i bra kvalitet håller dom väl iaf två säsonger? TÄNK PÅ MILJÖÖÖÖÖN!!! nä skoja, bara undra + lite avundsjuk pga fattiglapp

  1. Hanapee skriver:

   Jo men 1 tröja varje höst blir typ nu 5 tröjor att pendla mellan

 6. Annypanny skriver:

  åh. masters höstiga trendkoll. minns när jag hittade en så fin senapsgul halsduk förra hösten men läste sedan här i bloggen att du hatade den färgen så köpte ej.

  mvh lättpåverkat masterfan

 7. Elin skriver:

  Master! Jag behöver hjälp!
  Jag fryser ungefär 362 dagar om året och vintern är alltså sämst för mig. Beror delvis (mycket…) på att jag har sämst ytterkläder? Har en kappa i ett tunt jävla tyg som värmer ungefär 0%? :-) men hittar heller ingenting att ha på mig? Jag vill bara vara snygg och varm när jag är utomhus på vintern… Kan du snälla hjälpa mig att hitta lite alternativ?
  Min stil i övrigt är strumpbyxor, kjol/klänning och Dr Martens. (brukar ha nån tröja med obs) Men en liten dunjacka på överkroppen hjälps alltså inte, eftersom jag får all urinvägsinfektion då.
  Snälla ge mig tipz pga du är alltid snygg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg