5 bilder från dagarna som gick

10:19 2018-08-09

Hej älskade ni

Sorry för radiotystnad. Jobbet drog igång, jag åkte båt, var ledsen, spelade in intervjupod och städade lägenheten. Crazy helt enkelt!! Ska vi kika på lite bilder från hur det har sett ut? Ok, vi kör.

Jag och min nya kollega Edvin. Svinrolig och duktig. Här firade vi ”kräftpremiärens dag” till jobbets instagram och jag fick pröva på VEGANSKA kräftstjärtar. Alltså gjorda på typ soja och färgämnen. Smakade inte helt oväntat RÖV.

Sen var jag ledsen igen. Men det gick över när jag satt helt ensam i lägenheten och snackade högt med farmor rakt ut i luften. Tror det är en bra grej? Även om jag har så svårt att ”tro” på att någon finns ”med mig” så KÄNNER jag ändå så. Även om det lilla intellektet man är född med säger annat.

Sen blev det podinspelning med GOTT FOLK. Fotade mina skor istället för gästen. Har släppt två avsnitt nu. Ett med skådisen Jerka Johansson och ett med artisten Jonas Lundqvist. Vem jag spelade in med igår och som kommer ut på fredag? Börjar på L och slutar på Jinder. ”Vadå vem är Ljinder?!” säger ni nu och gapar.

Jo men Little Jinder ju!!!! Är ju ett megafan av henne och har lyssnat på precis allt hon gjort. Men det vågade jag inte tjata om. Lyssna i morrn!!!

Sen åkte jag båt och drack eventuellt EN LITER rosévin med Klara. Henne tycker jag väldigt mycket om!!! Och hon gjorde det mest perfekta dyk jag sett. ”Slurp!” sa det när hon försvann under vattnet.

Lägger ut den här bilden där jag tycker att jag var lite gullig. Känt mig så f r u k t a n s v ä r t FUL de senaste dagarna. Hände typ samtidigt som jag lämnade Sundsvall. Hatar att gå runt och känna så men vad fan ska man göra. Operera sig???? Träna en massa??? Nä, va jobbigt. Man får nog ändra *mindset* och gå vidare i livet.

Puss alla och tack för att ni finns (på riktigt!!).

13 kommentarer | “5 bilder från dagarna som gick”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Clair skriver:

  Du är så jäkla grym Hanna! Fortsätt med allt du gör.

  Och såklart så beklagar jag sorgen för din farmor ❤️

 2. charlie skriver:

  tack för din blogg!!!! pls never stop.

  du delar glädje & sorg, djupa tankar & i-landsproblem, vardagliga bestyr & glammigt medialiv och oavsett vad det är så blir jag lustfylld, peppad, glad, betänksam eller kanske till och med igenkännande ledsen av din blogg!! men!! alltid på ett fint sätt. aldrig ångest. får aldrig ångest av att läsa så TACK!

  1. Natalini skriver:

   Men, åh, vilken fin text! Jag håller med i allt det du säger, kan inte säga det bättre än dig! 😊 Jag vill också tacka för denna blogg, Hanna. ❤️

  2. Linda skriver:

   Så fint skrivet, håller verkligen med! ❤️❤️

 3. Vera skriver:

  Först och främst, beklagar sorgen.
  Och så vill jag bara säga att jag tycker du är grym! Så jäkla cool och vettig person och jag älskar din blogg och instagram så mycket! Du är ärlig och öppen och visar känslor vilket jag tycker är så modigt och viktigt i den här sociala medie världen.

  Och sen kan ju alla känns sig fula ibland men jag tycker du är fett snygg och har så fin stil!

  Hoppas du känner dig lite peppad, kramar!

 4. Sanna skriver:

  Men alltså, att kräftSTJÄRT smakar RÖV kan väl knappast kommit som en överraskning? 😉

 5. Erica skriver:

  Har kollat på din story när Klara dyker och säger ”nu ska jag kissa” så många gånger och garvat varje gång

  1. Hanapee skriver:

   Haha❤️❤️

 6. Elsa skriver:

  Ser SÅ mycket fram emot att höra Little Jinder i gott folk!

 7. Kajsa skriver:

  ÄLSKAT båda avsnitten av Gott Folk. Med risk att låta för ivrig – men är fan GLAD över att inte vara på Way out west så att jag har tid och lyssna på det nya avsnittet imorgon :))))))

  1. Hanapee skriver:

   Älskade älskade du

 8. Elin skriver:

  Tack för att du finns! :))

 9. Emma skriver:

  Hanna du är snygg men fattar känslan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg