237. Varsågod och tack

20:30 2018-09-04

Martin hälsar på Hanna på hennes kontor! De bemöter val-kritik, snackar om vikten av att hålla upp dörrar och säga tack, Hanna har varit på begravning och vi reder ut kring det här om man kremeras i en kista eller inte. 

Ni hittar den där poddar finns! Är du vän med en räka, källsorterar din katts avföring och kommer rösta blankt? Tryck play nedan:

7 kommentarer | “237. Varsågod och tack”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Rebecca skriver:

  Hur funkar det när man har blogg såhär, kan man be om att inte viss reklam ska synas i sin blogg? Tänker t.ex. på att det första jag ser är reklam från SD. Vet ju att folk inte står för allt som det görs reklam för men politiska annonser borde man väl ändå kunna få ta avstånd ifrån? Och till er som vill tipsa om add-blockers JAG VET :)))))))))

  Något annat jag kom på i stunden. Antagligen är det mitt användarmönster som visar den här reklamen (eller är det? ). Någon som har koll på något sätt man kan få nonsens-annonser istället för riktad till mig som person? Tänker mest på min telefon för blockar annars. Är det omöjligt? Ska jag låta telefonen lyssna på ljudbok om dinosaurier eller nåt när jag inte använder den?

  Fan vad random det här blev, men undrar båda sakerna på riktigt!

 2. Vendela skriver:

  Får också upp mycket SD när jag går in på Hannas blogg(tyvärr!!). Och är aldrig inne på något SD håller på med och gillar mest vänstergrejer på internet så algoritmen stämmer liksom inte!

  1. Emma skriver:

   Kan det vara #baradagarkvar-reklamen ni syftar på? Där det står typ ”Sverigedemokraterna behöver röster – deras väljare behöver din”? För det är ingen reklam för SD, utan en kampanj för att man ska våga diskutera med SD-väljare i sin omgivning och föra fram argument för att få dem att ändra uppfattning. Motsatsen alltså! :))

   1. Hanapee skriver:

    ja precis så!!

   2. Rebecca skriver:

    Jahaa! Det förklarar ju saken. Känner mig trög nu. Funderade länge på vad det som stod i annonsen faktiskt betydde men budskapet gick inte fram.

 3. Karro skriver:

  Älskar älskar älskar er pod! Den är bara bäst. Ni är så himla mysiga och roliga med varandra att det känns så trovärdigt och äkta, jag vet ingen annan pod som framkallar den känslan hos mig iallafall! Går alltid runt och fnissar när jag lyssnar (är typ alltid ute och går när jag lyssnar på poddar), ibland viker jag mig dubbel (helt själv utomhus bland folk?!) och tar mig för pannan och allt möjligt, hahaha🤪 Ni e BÄST

 4. Julia skriver:

  Saknar din veckolista! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg