5 höstjackor

22:26 2018-09-02

”Brr brr”

Vad var det??? En telefonvibration??? Nä det va bara Päschon som frös till av den lilla isvinden som kommit till vårt land. Ja okej det är rätt varmt just NU men september och dess jacktiden är äntligen här och jag har därför letat upp 5 starka jackor. För jag älskar verkligen jackor.

 

1. ”Var ska du?” frågar Anton nävist när jag vänder på klacken och strosar iväg. ”Ville bara att du skulle se min jacka bakifrån toka!” svarar jag och fortsätter gå eftersom jag blev sur av hans ”ton”. Jackan är från Zara och är så jävla snygg med utsvängda byxor!!!

2. DET HÄR HÄNDER JU INTE!!!! Other Stories har alltså uppfunnit (designat kanske det heter) höstens snyggaste trenchcoat. Herregud. Alla outfits blir snygga med en trenchcoat, förutom naken-outfiten kanske? pga blottar-feelingen.

3. Rutigt rutigt rutigt. ”Är inte den trenden över?” frågar nån bitterkuk och jag svarar ”ABSOLUT INTE”. Faktum är att den bara har börjat. Jag kommer med all sannolikhet investera i massa rutigt i höst! Den här från Monki hade så fina TONER!!!! Vill bära jeans, gardinlugg á la 70-tal och kanske någon lite scarf i håret. Åh så fint.

4. ”Varför så uppgiven nu då Hanna?” undrar Anton när jag står rakt upp och ner i hallen när han kommer hem. ”Jag har inte råd med världens finaste manchesterjacka från Stella Mccartney” svarar jag medan stora tårar rullar nedför kinden. Fyra dagar senare ligger ett paket på sängen till mig, jag öppnar pirrigt och finner där i… en ny fender till båten. Kanonbra tänkt Anton. Verkligen.

5. ”Hallå Hanna var är du???” ropar Anton när vi är på skogspromenad. Ha! Ha! Dumskallen hittar mig inte eftersom jag bär denna ljuvliga lurviga camo-jackan från Gina tricot.

22 kommentarer | “5 höstjackor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Kan du tipsa om skor?? Har noll inspiration och behöver vara snygg på alla fester i höst!! Obs ej klackskor pga obekvämt!!

 2. ÅSaga skriver:

  Åh så mycket fint!

 3. Agnes skriver:

  Haha :D

 4. Maria skriver:

  Hej Hanna! Hoppas inte denna kommentar gör dig sur, men jag har typ i alla år jag följt din blogg.. sjukt pinsamt många år. Trott att de här inläggen är ironiska pga, att jag i regel aldrig någonsin skulle satt på mig som i det här fallet någon av de där jackorna 😂 men sen såklart. Det är din smak och stil. En liten parantes av en gammal följare 😂

  1. Hanapee skriver:

   Jadu, man har ju väldigt olika smak. Vissa gillar ju inte fashion! Kram

   1. NNNN skriver:

    Alltså det är lite det här jag ÄLSKAR med dina fashiontips, typ 90% av plaggen skulle jag bara gå förbi om de hängde på en galge i en butik, men när du postar dem, skriver hur du skulle matcha dem osv så SER jag dem liksom med helt andra ögon! Universums gubbigaste gubbjacka blir typ plötsligt ASFRÄN och jag springer raka vägen till affären och lägger alla mina sista besparingar på att få just den. perfekta. fränjackan. som. ingen. fattar. men. kommer. älska. när. jag. stylat. den. a. la. Hanna. SÅ BRA. Och lite läskigt samtidigt. Mvh Nickedockan!

  2. O skriver:

   Maria……. tönt

   1. A skriver:

    Otrevlig du är

  3. Emma skriver:

   Tycker det bästa med dessa inlägg är att det oftast inte är plagg jag instinktivt skulle gå fram till i en butik, men när du skriver om matchningar och scenarion blir plaggen ”levande” och plötsligt vill jag ha typ allt. För mig är det sann inspiration, att *tänka utanför boxen* och få se saker ur nya synvinklar, inte bara bekräfta ens egna smak. Dessutom gäller det inte bara kläder! Det som jag tycker är så fantastiskt med dig Hanna är att jag följt dig i så många år och du fortfarande utmanar tankar och åsikter, både på bloggen och i podden. Blev visst ett mindre kärleksbrev det här hehe men ville bara säga att du är så himla bra! Och har väldigt snygg stil!

  4. A skriver:

   Samma här😛första gången jag tyckte nått va fint var nyligen en fluffig tröja från other stories så den köpte jag faktiskt tack vare Hanna

   1. A skriver:

    Alltid så dryg när folk inte håller med dig bläää hejdå

 5. Kul skriver:

  Var det inte kul att jackan från Gina heter Hanna????

 6. Martine skriver:

  Ååh, du fikk meg til å le (skratta) av teksten til jakke nr. 4, og det var veldig fint, for i dag er jeg litt trist <3

 7. Eli skriver:

  Hahaha alltid lika bra!! ÄLSKAR dessa inlägg oavsett hur mycket eller lite jag vill ha kläderna!

 8. Elsa skriver:

  den första jackan!!! och den rutiga!!!

 9. Elin skriver:

  Skrollade först förbi inlägget pga köpstopp pga fattig och försöker dra ner på konsumtion pga MiLjöööööN™️. Men kom på att dina texter är så roliga att jag var tvungen att läsa ändå. De kliar i köpfingrarna hua

  1. Hanna skriver:

   Samma här! Tips tips på hållbara shoppingtips här: https://www.slowfashion.nu/hallbara-shoppingtips/

 10. J skriver:

  Hahah åå anton tokfransen

 11. A skriver:

  Hahahhahdahh

 12. Emma skriver:

  Vill inte stressa men har för mig du sagt att du blir lite glad när folk efterlyser den, så:
  Var e podden?? :-((

 13. Gabriella skriver:

  Har du fått veta var den där klänningen (champangefärgad med slits i sidan) på insta är ifrån??? Mvh letat igenom hela internet

 14. Johanna skriver:

  Hehehe älskar dessa inlägg. Anton var ju en liten twist!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla