238. ”Du ser ut som en nörd!”

22:20 2018-09-17

Podden är tillbaka efter en veckas paus och saker har HÄNT. Valet har varit och Martin berättar allt om hur HAN påverkade valresultatet och sitt märkliga hejande på Jan Björklund. Hanna har haft sin grövsta pms och har för första gången i sitt liv en rejäl ålderskris. Vilket liv vill hon ha om hon får måla upp det på nytt?!

Dessutom: Martin har ett nytt (sjukt) jobb!!!

ETT AVSNITT ATT INTE MISSA MED ANDRA ORD.

Ni hittar det där poddar finns. Klär du dig i löv-hatt, hånglar med spindlar och bär tumvantar inne? Tryck play nedan:

5 kommentarer | “238. ”Du ser ut som en nörd!””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Ville bara dela med mig av lite tankar ang livskris. Först och främst: jag krisar 24/7. Ska jag flytta ut på landet och bli självförsörjande och äta getbajs??? Ska jag flytta in i kollektiv?? Ska jag starta företag och bli svinrik (hoppas)??? Vill jag byta STIL och frisyr? Borde jag si eller borde jag så. MEN jag har landat i att det är dessa känslor och tvivel som gör mig levande (lol). För vem vill sitta och va nöjd och känna: det här är bra och så ska det alltid va. Svintråkigt ju. Tänker att inget är bestående och livet är föränderligt och så FÅR det vara.
  Seeen vill jag självklart inte vara en jobbig jävel som ”säljer in” att skaffa barn, för dem hatar man ju. Men jag har inte alls känt mig begränsad av det, jag har gått på AWs, blivit full, haft tid att plugga, osv. Är man två finns det ju inget hinder för det? Plus att det har tagit bort mycket av mitt dåliga samvete mot andra och pliktkänslan. Typ ”vill ni ses kan ni komma, jag har barn och orkar ej flytta på mig” vilket har varit skönt. Allt annat blir plötsligt inte så viktigt om du förstår vad jag menar? Usch nu fick jag ångest över min egen långa kommentar, vem tror jag att jag är. Blä. Hejdå

  1. Hanapee skriver:

   JÄTTEBRA kommentar <3 <3 blev glad

 2. K skriver:

  Med risk för präktig kommentar;) Jag är tre år äldre än dig och dina tankar angående barn är exakt som mina. Hur ska jag hinna göra allt jag vill innan vi måste skaffa barn…karriär, pengar, bostad, resa. Har varit tillsammans med min kille sen 13 år tillbaka. Har också funderat på varför jag inte längtar efter barn – är det förhållandet det är fel på? Vred på frågan till ”vill jag ha familj?”. Svar ja. Tror för en del att man inte kommer känna den där barnlängtan lika starkt som vissa andra. Är faktiskt gravid nu och känner att det är rätt samtidigt som jag är skiträdd för alla förändringar. Den där skrikande barnlängtan finns fortf inte där, men det betyder inte att förhållandet inte är rätt eller att jag inte vill ha barn. Lite flummig kommentar, men hoppas du fattar <3

 3. 🙂 skriver:

  Känn ingen press över barn. Visst dom ger ens liv en självklar mening (att hålla dom vid liv) men man måste varken längta efter eller skaffa barn. Man kan leva som ett par som är självvalt barnlösa, finns väldigt många såna par bland 80-talister. Det går även att frysa in sina ägg och skaffa barn längre fram. Man ska inte göra något för att ”man borde”. Jag har låtit bli att skaffa barn, har aldrig längtat men jag och killen har det väldigt bra ändå och det är alltid så skönt när vi åker hem till lugnet efter en kväll hos vänner med barn😛 alla är olika och det finns inga rätt och fel

 4. johanna skriver:

  Bra avsnitt!!! Kan ni inte göra en frågepodd snart? PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp