Helg och kris

19:54 2018-09-16

Fredag 16:32. Hammarby slussväg.

Ett bud med glass kom till jobbet! Simon blev jätteglad som ni ser på bilden. Han är förresten den nya redigeraren/fotografen i vårt team. Min förra som heter Coffe slutar efter fyra år och in i gänget kommer alltså Simon. KUL!!!

Cyklade hem direkt efter att glassen kommit och drack GTs och spelade yatzy hemma hos oss med Emelie och Anton2 Men det har jag liksom inga bilder på, kanske också för att jag har aldrig spelat så dålig yatzyomgång i hela mitt liv? Skrek rakt ut flera gånger.

Men nu vänder vi blad och går över till lördagen:

Lördag 16:08. Svedmyra.

Gick på stan med Anton hela dan och var för första gången in i Arket-butiken i Stockholm. Ville ha jättemycket!!! Men köpte bara två små teddyjackor i storlek 68. Har na blive galen?! Säger ni nu i kör. Nä men jackorna köptes för att jag skulle hem till min älskade vän Frida som fått tvillingar!

Lördag 17:12. Svedmyra.

Herreguuuuuud. Världens bästa morsa och ungar!!! Och farsa som inte är med på bild dårå. Fick gosa, dofta och mysa. Fick också en tidig 30-årspresent av Frida. En mugg med titeln ”passionerad professionell bloggare”. Perfekt.

Lördag 19:45. Söder.

Linso kom hem till mig och jag öppnade dörren och bröt ihop i tårar i hennes famn. Rekommenderar det verkligen, att våga bryta ihop inför ens kompisar. Det är så jobbigt att behöva gå omkring och hålla god min och låtsas att allt är bra inuti när det inte är så. Hon tröstade och så mådde jag bättre igen.

Vi drack cava, jag sydde in ett par byxor och så snicksnackade vi.

21:33. Hissen.

Så när vi var färdiga åkte vi till Häktet! Sorry för bilden Linso men fanns ju tyvärr ingen annan bra på mig!!!!

Söndag 01:11. Häktet.

På Häktet träffade vi massa som vi kände! Älskar när det händer och det känns som att man är med i ett avsnitt av Cheers! Wheree everyboddyyy knooows youuur naaaaaaameeee.

Söndag 14:30. Havet.

Att vara bakis när man lovat sin kille en ”aktiv söndag” är….. jobbigt. Men det gick och det var uuuurmysigt så fort huvudvärken släppte. Vi hämtade upp Emelie och Anton med båten i Edsviken och fräste bort till Vaxholm och käkade. Första gången jag slussade ut!!! Hade bara åkt i Mälaren innan ju. Pirrigt.

Det var min helg det. Hoppas ni också haft det fint.

Nu ska jag lägga ansiktsmask, planera veckan och grina lite över att jag fyller 30 pannor på torsdag. Krisen fortsätter.

Puss puss

10 kommentarer | “Helg och kris”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elsa skriver:

  Hanna! Hur vet man att man gillar nån nog? Vi e inte ihop, men börjar bli mer seriöst. Hjälp, jag vill inte luras men hur fan vet man?

 2. Karro skriver:

  Fint och mysigt inlägg<3 Du är bäst!

 3. Linnéa skriver:

  Välkommen Snygg-Simon!

  1. Mikaelas Yoga skriver:

   + 1!!! Väntar på alla kommentarerom han är singel! Obs, tänker inte fråga e upptagen. Men titta skadar ju inte…. :)

  2. Anna skriver:

   Väldigt snygg ja :) Ser fram emot att se mer av honom

 4. Johanna skriver:

  Härlig helg :)

 5. Edvin skriver:

  Kul att man nämns :)

 6. Linnea skriver:

  Vad i hela fridens namn är slussa ut?

 7. Fanny skriver:

  Haaa!! Läste ”drack cava och spydde i ett par byxor”

 8. Lisa skriver:

  Hej master!! Var haru köpt tröjan du hade på båtturen? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp