Att inreda en lokal

20:56 2018-09-06

Den 22:a september har jag min 30-årsfest på söder i Stockholm. För ungefär två veckor sedan fick jag ett klassiskt psykbryt och avbokade då hela evenemanget på facebook för att två dagar senare ordna ett nytt. Ja, man krisar ju inte lite över att fylla år och att tiden går :-))))

Men just därför ska jag ha en fest. Supa bort mig själv. Skoja!!! Inte!!!! Men nu behöver jag er hjälp. Är lite fundersam på hur jag ska inreda lokalen? Det är en fotostudio med jättehögt i tak som ser ut typ så här:

I lokalen ska jag ha:
– Bar
– Dj-bås (+ litet PA-system)
– Liten Photo booth
– Nån slags liten sitthörne-grej
– Ev Beer pong (utomhus?)

Ser typ mindre ut på bilderna än vad det känns? Men det tillhör en liten uteplats.

Men hur ska jag inreda väggarna etc. ?!?! Ska jag köpa…. ballonger….? Draperier? Vilka färger? Matta???

Spåna gärna och länka OM NI ORKAR. Annars kan ni väl säga vad jag ska ha på mig. För det har jag också stora problem med just nu. Har på riktigt scannat hela internet och beställt hem två olika outfits jag inte var nöjd med. Mmm. Viktiga saker man fokuserar på nu!!

Puss puss

18 kommentarer | “Att inreda en lokal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra skriver:

    PROJEKTOR!!!!! spela musikvideos på väggarna. mot gardinerna/tyget!!!!! det blir kul med ljus plus händer något!!!!! verkligen tips

  2. Rebecka skriver:

    En hörna med gnuggisar, lysstavar och glitter (och vaselin så man kan fästa glittret) 😎

  3. Alexandra skriver:

    Haha fortsätter! Häng massa ballonger på snöre och häng från ena väggen till den andra. Flera rader på rad. Om du förstår vad jag menar. Så är det massa ballonger i taket. Tänker typ svarta eller vita. Eller färg om du e lite crazy! ;-) annars e ju ljusslingor aldrig fel! inte heller silvrig klassisk discokula!

  4. Inez skriver:

    Åh roligt med fest! Tänk på att folk vill ju komma för att FIRA DIG och hänga med dig (& dricka alkohol kanske) så en behöver ju egentligen inte ha så mycket ångest & stress över fester. (Men ja, sen är det ju lätt att få det ändå pga en vill att det ska bli roligt och lyckat…) De flesta brukar ju ha kul & trivas bra ändå oavsett hur fixat det är, om inte så är det ju their loss lite.

    Ang dekoration kanske du kan ha snören fästa på väggen som en kan hänga upp polaroid-/photobooth-bilderna på. Och kanske dekorera runt där lite med stickers typ stjärnor, hjärtan & hashtagg för festen om du tänker ha det. Sen är det ju alltid kul med glowsticks & andra glowfärger som en kan måla på ansikte/armar/osv. Girlanger är nice också och är ett enkelt sätt att göra det fint & ”pyntat”.

  5. Reinard Räv skriver:

    Jag skulle inte köra på plast och disco, men istället köra på mjuka mysiga saker. Kör en loppisfyndrunda och skramla ihop gamla soffkuddar, filtar, mattor. Ställ ut torkad vass i vaser. Glödlampor.

  6. s skriver:

    vimplar!!!! i massor

    1. Anna skriver:

      detta!!!! finns 10 m på snöre från TGR för typ 10 spänn? köp ett gäng sånna och go crazy!

  7. Tess skriver:

    ljuslyktor! såna här festvimplar i glitter som små tofsar. heliumballonger är lätt och roligt, skapar bra feststämning. tips från coachen, använd INTE småglitter nånsrtans. hade det en gång på en fest typ en ”glitterstation” mindre kul sen när det skulle städas och vi fick anlita en städfirma för sanering, var sjukt svårt att få bort

  8. Lisa skriver:

    Ha maaaaassooooor heliumballonger som liksom täcker hela innertaket! Kanske lite jobbiga att plocka ner sen men ändå värt ju? Också kul med typ en tidslinje nånstans på en vägg över ditt liv hittills med bilder och viktiga händelser osv, som även andra kan få fylla på!

  9. v skriver:

    all in på black lights(UV) och UV-färg till alla.

  10. Jennifer skriver:

    Lol att så många tycker rave-tema e kul???? Får ångest av sånt! Vimplar e sååååå 2017. Jag har egentligen inga kul idéer…… klankar bara ner på andras idéer. Gillar ballonger, att hänga upp photoboothbilderna, tidslinjegrejen. Men välj en stil och/eller färgtema på dekorationerna å bara kör! Det kommer bli bra oavsett, kommer säkert sno nå skit till mitt bröllop nästa år. Lycka till! Å grattis såklart!!! <3

  11. Elin skriver:

    En asnice grej som jag gjorde på en liknande lokal var att lägga färgade lysrör längs golvet för att få färg på vita väggar!! smidigt enkelt och snyggt :)) gick att hyra för en relativt billig peng!

  12. Anna skriver:

    Gå till butiken Yippo på ringvägen, typ skanstull, de har allt kring partydekorationer och annat krimskrams. De blåser också upp heliumballonger om du bokar i förväg!

  13. Sara skriver:

    Anordnade fest för jobbkollegor i en från början riktigt deppig 90-tals-scoutgård. Träpanel och bastukänsla. Blev svinbra tack vare allt trä till slut, men först efter att vi fyndat typ 5 stora fina fikus-växter, ljusslingor i dem och ljusslingor i taket och massor av smågrupper där man kunde stå och mingla (inkl hyrbord i ståhöjd). Men stora gröna växter är mitt tips!!

  14. KamKam skriver:

    Jag gjorde ett bildspel/video med klipp från 1987 :) Typ barnprogram, stora nyhetshändelser, klipp från musikvideor, filmer och tv-serier etc. Körde det på loop under kvällen!

  15. Lisa skriver:

    Hanna! Var ligger denna fina studio, kan vem som helst hyra måntro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG