Två glas vin in

12:33 2018-09-07

Fredaaahhh

ah ah ah

Helt slut idag. Kanske är det alla långa inspelningarna i veckan, att jag var uppe och sprang sex kilometer i morse (obs gick skit) eller att jag blivit smittad av Antons vider-förkylning? Vaknade dock klarvaken klockan 06:55 i morse och kunde inte somna om trots få sovtimmar. Anledningen? Tänkte på min fest och blev helt pirrig. Hahaha :-(

Ja ja. Tänkte bjuda er på en trevlig outfit från när jag drack vin med mina kollegor i en hotellobby i onsdags. Firade att inspelningarna gått bra.

Osäkra lilla benet :’-)

Byxorna och hårbandet är som BEKANT från Urban Outfitters. Skorna svingamla från h&m och skjortan är från Stories.

Nu ska jag jobba. Ikväll har vi utvecklings-aw, i morrn ska jag på eftermiddagsfest och på söndag är det högtidlig vandring till vallokalen och lägga min röst. Ska klä upp mig tänkte jag.

Puss!

7 kommentarer | “Två glas vin in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. sophie skriver:

  du har verkligen världens snyggaste stiiiiil!!!

 2. Kajsa skriver:

  Har du lyssnat på Strangest thing med War on drugs? Vill tro att att du skulle älska den. Trevlig helg på dig!!!

 3. Anna skriver:

  Vill ha bild på val-outfit!!! Hehe fick en rolig bild i huvudet på dig utklädd till blåval :D

 4. Livia skriver:

  Tips tips tips!
  Vet att du gillar (eller har gillat) beaute pacifiques serum. Beställde precis ett nytt från apotek hjärtats webshop och använde rabattkod Mf5e69vBx = 317 jäkla riksdaler! Tänkte bara spread the word för jag har fortfarande ett lyckorus efter mitt kap

  1. Frida skriver:

   Tack för tipset! :D

 5. Bajja skriver:

  Är faktiskt jättesur på dit Hanna. Pga jag blivit helt besatt av den där Stellajackan du postade förut och det finns ingen annan rimlig utväg än att jag kommer behöva köpa den för att få sinnesfrid… Hade det inte varit för dig och ditt dumma inlägg så hade jag varit exakt 795€ rikare på måndag.

  1. Elin skriver:

   Hahahaha :// jefla Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg