Scarftjejen loggar in

20:13 2018-09-18

Tjobre

Hahahahaha skojade VERKLIGEN med den hälsningen.

Jaha hur mår ni? Jag mår helt ok. Känns dock som om jag går runt och väntar på nån slags ”domedag” iom torsdagens födelsedag. INGENTING kommer hända? Varför känns det så stort då? Åh gud. Vet ni? Jag önskar verkligen bort den här egenskapen hos mig själv just nu. Att jag tar mig själv på så jävla stort allvar.

SLUTA HANNA PERSSON.

I övrigt har jag så satans mycket på jobbet som jag liksom sitter ”fast” i. Ska göra ett jävla körschema för 24(!!!!) timmars tv och  jag får det helt enkelt inte gjort. Och så sitter jag med Simon och redigerar också:

Cute.

Så här ser jag ut för jämnan då jag gör intervjuer. Liksom inkännande och lyssnande blandat med nån konstig min som kan misstas för ”äcklad”. Vi har stora problem med klippbilder eftersom jag så ofta ser just ”äcklad” ut.

Det här avsnittet av ”Häng på” med Rebecca och Fiona kommer bli så jävla kul. Kommer ut den 25:e oktober.

 

Puss alla hoppas ni mår bra och om ni mår röva så vet jag att det kommer bli bättre. På något makalöst sätt blir det alltid bättre i en.

10 kommentarer | “Scarftjejen loggar in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Fan Hanna.. Jag har precis gjort en sån jäävla fadäs på jobbet som kostat företaget flera hundra tusen kronor och mår nu givetvis PISS över detta. Du känns så jäkla bra på att peppa dig själv in times of troubles, har du något tips på hur jag kommer ur dethär med en känsla av att jag fortfarande är en bra person??

  1. En annan Hanna skriver:

   Sofia! Det var inte mig du frågade men jag blev berörd.

   Jag tycker det kan hjälpa att försöka komma ihåg att det är ett FÖRETAG. Ingen människa. Vet inte storleken på företaget nu, men kom ihåg att ”flera hundra tusen kronor” *inte* är samma sak för ett företag som för typ dig och mig. Sen är det ju också lite så att det inte ska stå och falla med en person – dig – så har du klantat till det (vilket ALLA ALLA ALLA gör ibland) borde det ha funnits andra som hade koll också och kunde dra i nödbromsen.

   Ingen har dött. Jag vet att det kan låta drastiskt, men någonstans är det ju faktiskt det viktigaste. Mamma har börjat köra stenhårt med den för att komma bort från att känna sig så personligt skyldig till allt som går fel och som eventuellt kanske skulle gå att härleda till något hon gjort.

   Vilken jävla tur för ditt jobb att de har dig. Hade de inte gått plus på att ha dig som anställd hade de inte anställt dig.

   1. Sofia skriver:

    Men åh, TACK för att du tog dig tid och kommenterade detta?? Blir så glad för mänskligheten när det finns så vänliga människor :’) <3

  2. Anna skriver:

   Lär dig från det och gå vidare! Kanske finns förbättringar som går att göra för att undvika att det händer igen. Och finns verkligen ingen poäng att älta det, gjort är gjort. Du är grym ändå! Ett misstag kan alla göra.

 2. hanna skriver:

  Du behöver Vånna ingets låt Allvar nu. Alltså 100%. Den är typ skriven till dig.

  ”Jag ser hela livet
  Hur det trillar förbi mig Hur det trillar förbi dej
  Hur det hinner ifatt mig
  Men jag tar livet på för stort jävla allvar På för stort jävla allvar
  På för stort jävla allvar”

  https://www.youtube.com/watch?v=VjcWSrzmEQw

  1. Ida skriver:

   Herre.gudars.skymning vad jag älskar denna låt!

 3. Lisa skriver:

  TACK för de avslutande meningarna i detta inlägget. Behövde det denna dag ❤️ Du är för jäkla bra.

 4. Karro skriver:

  Haha tjobre😂

 5. Martina skriver:

  Grattis på födelsedagen Master!! ❤️❤️❤️

 6. Frida skriver:

  Helt orimligt roligt att du skrev tjobre som inledning. Skratrade högt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp