Födelsedagsresan och instagram

11:40 2018-10-10

Hej älsklingar!!!

Nu sitter jag i taxin på väg till Arlanda och ska alltså åka på den här 30-årsresan som går till Toronto (ja jag skriver detta med stor försiktighet med tanke på den rådande klimatdebatten i mitt kommentarsfält).

Men förutom den lilla detaljen ska det bli så sjukt kul och häääärligt att få komma bort och framförallt hänga i en favoritstad med vårt favoritpar (inlägg om oootroliga Linnea och Johan finns här). Det är så jävla skönt att umgås med personer som vill göra exakt samma som en själv.

Häromdagen fick vi ett vykort från dem med exakta planer över helgen!!! Så välplanerat och perfekt att jag fick gåsis över hela kroppen.

Vi reser förresten enbart med handbagage (kommer ju hem på måndag) vilket jag tycker är så jävla svårt?!? Planerar ju ofta *outfittorna* rätt mycket innan men vill samtidigt ha ”ångra mig” -utrymme i klädvalen när jag står där och stirrar ner i packningen.

Allt det här fick såklart inte plats :-)))

I övrigt har jag mått sådär de senare dagarna. Knas med magen som jag vet beror till hundra procent på stress. Spydde liksom på jobbet hux flux? (Näää jag är inte gravid). Känt mig precis som i våras, sådär splittrad i huvet och att ingenting blir kul för att så mycket måste ”bockas av”. Så igår runt lunch AVINSTALLERADE JAG INSTAGRAM.

Sen dess har jag tagit upp mobilen 7382913 gånger och bah ”nu ska vi scrolla” eller tänkt ”haha det här blir en bra story” men mötts av en avinstallerad app?! Märklig och hemsk känsla. Men också sjukt befriande, får plötsligt en massa tid??? Till att typ skriva det här inlägget bland annat.

Ni borde prova.

Nu har jag klarat 24 timmar. Tror jag ska ge de ytterliga 24.

BYE BYE SES I TORONTO

HOPPAS INTE PLANET STÖRTAR

27 kommentarer | “Födelsedagsresan och instagram”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. rasha skriver:

  Alltså Hanna jag har tänkt på en sak! Du är ju verkligen den ultimata jungfrun, apropå att du brukar säga att du inte kan identifiera dig med jungfrun!?! Hallå?? Väldigt uppmärksam på detaljer och därför väldigt självkritisk, orolig, kan ha problem med magen pga detta, höga krav på sig själv, duktig, omhändertagande, tycker att smarthet är sexigt och folk som KAN saker (hallå Anton?), Lite materialistisk och mår dåligt om det inte är fint omkring eller oorganiserat. PS. jag älskar jungfruar!!

  1. rasha skriver:

   haha obs att jag läste inlägget EFTER jag skrev min kommentar och det där vykortet är ju bara så perfekt för dig ;) välplanerat med exakta planer! Very jungfru-kompatibelt.

  2. Hanapee skriver:

   Hahahah FY FAN VA SANT

  3. 🙂 skriver:

   Jag är vädur men är sådär ju 😀ingen eldig ledare

   1. Rasha skriver:

    Du kanske har månen/asc i jungfrun då eller din sol i 6e huset då :) bara å kolla upp!

    1. Wiii skriver:

     Rasha kan du snälla berätta för mig vad jag är? Är skytt, och har alltid känt att den beskrivningen beskriver mig väldans bra, men är det något mer jag ska ta hänsyn till ? Född 8 dec 1989, typ halv 9 på morgonen eller något sånt, om det nu har betydelse, haha! Möjligtvis var det ca 9:30! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Så ivrig! Hoppas att du läser detta!!! Älskar stjärntecken!

     1. rasha skriver:

      Men hallå du Wii!! Jag ska hjälpa dig så jäkla stenhårt MEN behöver också bara veta vilken stad du är född i så kan jag komma med lite göttig information…..! :)

      Det man iaf kan ta hänsyn till är ju mycket! Speciellt vilken måne du har och i vilket hus den är i. Vad din ascendent är men också var dina planeter ligger? Har du liksom alla planeter i ett hus eller ett tecken så gör det en rätt stor effekt på vilka energier du har. din sol kan vara förstärkt eller försvagad vilket egentligen alla planeter kan vara. Din sol verkar vara stark då du identifierar dig mycket med den eller ”känner” din skytt inom dig ;) Men om du tex har solen i skytten i 6e huset så kanske du tycker mer illa om dina skyttegenskaper. Bara för att nämna LITE! :) kram!

 2. Sara skriver:

  Vilken fantastisk planering!

  Hanna Hanna… du måste ta hand om dig. Boka av istället för bocka av. Ditt liv och hälsa är viktigt, inget annat. Kram

 3. Elin skriver:

  Ta hand om dig master!!

 4. 🙂 skriver:

  Har varken Facebook eller insta, bästa jag gjort i hela mitt liv. Galet skönt för hjärnan

 5. Ani skriver:

  Kan tipsa om ett MOBILDAGIS. Ett ställe där mobilen ska bo vilket hindrar en från att i tid och otid ta upp den och börja skrolla dagarna igenom.
  Min sambo byggde ihop en liten hylla med plats för två mobiler som står i hallen. Lägger mobilen där när jag kommer hem från jobbet och kan ärligt säga att jag är lugnare i psyket och har så mkt tid över. Rekomenderas varmt. Jobbigt i början men sen så <3

 6. Mellan raderna skriver:

  Åh, att resa med bara handbagage är ju omöjligt när man typ inte får ha med sig någon vätska! Jag blir sååå stressad, ha ha!

  1. Wiii skriver:

   Man får ha med flaskor som är mindre än 100ml! :)

 7. Julia skriver:

  Får faktiskt panik av tanken på att missa saker på Instagram. Sunt :-))))

 8. Sandra skriver:

  Tig bort Facebook för typ 10 år sen för tyckte att jag anv det för mkt, har aldrig saknat! Tig bort insta för typ 1,5 år sen för det og upp så mycket tid, o har inte heller saknat så mycket.. man tror man missar massa men det gör man faktiskt inte.. missar mest bara sånt man stör sig på typ ” kompis man gillar som tar töntig träningsselfie” vilket leder till att man stör sig på sin kompis Istället! 🙂 dock kanske annorlunda för dig som jobbar med sociala medier 🙂 ha d chillllll i Toronto

 9. Mobdro skriver:

  Its really tough to pack bags when we have to travel for many days. There’s always a possibility of forgetting something important at home.

 10. Lisa skriver:

  Vart kommer dom rutiga byxorna ifrån😍😍

 11. ellen skriver:

  Ha en härlig resa!!!!

 12. Linda skriver:

  Hoppas du har det jättebra och kan koppla av riktigt nu och bara njuta <3

 13. Karin skriver:

  Jag är också stressad och har mått dåligt över det på senaste tiden och tog bort instagram för en månad sedan! Har fått två återfall (hehe) men generellt känns det skönt att vara mer NÄRVARANDE och inte lägga så mycket tid på att scrolla. Har försökt lyssna mindre på poddar också och bara promenera/cykla/åka buss utan musik och det är också skönt för att vila hjärnan lite

  1. Mobdro sports tv skriver:

   Jag är också stressad och har mått dåligt över det på senaste tiden och tog bort instagram för en månad sedan! Har fått två återfall (hehe) men generellt känns det skönt att vara mer NÄRVARANDE och inte lägga så mycket tid på att scrolla. Har försökt lyssna mindre på poddar också och bara promenera/cykla/åka buss utan musik och det är också skönt för att vila hjärnan lite

 14. mobdro skriver:

  thank you for the post.

 15. Boyd skriver:

  My partner built a small shelf with space for two mobiles standing in the hall. Put the cellphone there when I get home from work and can honestly say that I am calmer in the psyche and have so much time over Walgreenslistens

 16. talktowendys skriver:

  Hope you have a great time at moment.

 17. Hoppas du har det jättebra och kan koppla av riktigt nu och bara njuta.

 18. nick skriver:

  thanks for sharing this to world..
  MyBKExperience

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG