helga bara gick!

20:33 2018-10-28

Älskade

Stort tack för alla vettiga, peppade och fina kommentarer under förra inlägget! Sedan jag skrev det har jag lyckats gå igenom ungefär tio tusen olika känslostadier att jag just nu känner mig… tom typ? Men mer om detta navelskåderi tänkte jag ta upp i podden i morrn.

Så förutom känslokaos denna helg så kan jag väl summera helgen typ så här: I fredags hade jag aw på jobbet och sen drog hem vid tio och såg usel film med Anton. I lördags mådde jag psykiskt dåligt så då gick jag och tränade bort det, hade eftermiddagsdrink med Edvin, kollade på ”gamla musikklipp” med Johanna och Anton och gick sen givetvis ut på Häktet. Idag, söndag, har jag äntligen fått en timme extra (älskar vintertid!!!) och var därför uppe tidigt och fixade med båten.

Och så håller jag på att se om serien Veep (finns på HBO) så har klämt 5 säsonger nu. Det är så jävla jävla roligt och jag jämför mig själv helt oblygt med Selena. Edvin är min Gary.

Jo! En sak till! Jag hade hör och häpna bra ögonbryn en dag som jag förevigade i den här nonchalanta bilden:

Det var ungefär det hela från mig. Nu ska jag försöka övertyga Anton om att spela yatzy med mig.

Puss!!!!

4 kommentarer | “helga bara gick!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Vartifrån är outfiten du hade på dig i din instalive du gjorde i lördags kväll? Myyycket fin var den;))<3

  2. Elsa skriver:

    Jaa, Veep är så bra!

  3. System always works with some special type of the tricks which are suits when we find out our file and folder which remain in the computer with the special type of the name. BEcause we seen in the computer all the works save with the unique name and this is for make the difference between the various folder.

  4. Greyanne Thatcher skriver:

    I love your eyebrows. https://gamezgenie.com/how-to-get-diamonds-in-geometry-dash/ And veep is amazing! I love that show.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG