Just walking nonchalant over the street

00:43 2018-10-15

This is Hanna. She’s just out doin’ Toronto in her own way. Don’t care about the cars coming her way!

….

???

Aja.

Sista dagen i Toronto och jag är klädd i vita jeans från h&m, over shirt i ull är second hand, skorna är nya(!) air force one slimmare modellen med platå, väska från Zara och rosa diadem i manchester från Urban outfitters.

4 kommentarer | “Just walking nonchalant over the street”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Wiii skriver:

  Blir man automatisk såhär chic när man landar i Toronto eller vad heendeeeeerrr manneeett?

  … Min autocorrect ville skriva ”vad heendeeeeerrr Mannerströms?” Eh.

  Kan inte du skriva en Torontoguide? Och även en om hur man klär sig där 🐑

  Åh kom på bästa idéen! Kan inte du börja *undersöka* hur folk klär sig på olika ställen och med *glimten i ögat* recensera och återberätta olika länders, städers och stadsdelars klädvanor???? Så intressant. Plus du i ord är det roligaste som finns. Får gärna kompletteras med bilder också. Huur kuul!!

  Fick idén för lyssnade på en svensk-iransk tjejs *livestream* som lever loppan i LA och hänger på coola klubbar med massa töntiga kändisar och hon ba … *Gommaaan man klär sig inte som i Sverige* och jag ba?? Kan man klä sig på något annat sätt än i Sverige?????? Är det sant? Fattade ingenting men fick heller ej klarhet i hur man SKA klä sig på klubb i LA. Du kanske kan hjälpa mig om du varit där. Eller iaf berätta om Toronto så man iaf kan åka någonstans och göra om och göra rätt. Haah.

  Men hur som helst, jag undrar, är Toronto liksom ett ställe du skulle rekommendera ett par att åka till som sin *stora resa* som man gör typ en gång på tre år, om man INTE har ett bästakompispar som möter upp en där? Är liksom STADEN king också? Har man kul?

  Hur är shoppingen? Älskar att hänga i snordyra butiker och låtsas att jag är typ jLo, har de alla Chanel och Dior och blablabla? Finns det?

  Vad gör man där? Är maten blä/ok/god/king?

  Min kille gillar hockey, känns spontant som att han skulle hamnat rätt?

  Han gillar också att gå på zoo… Finns det något zoo där?

  Jag har lyckligtvis shopping som enda intresse så jag är easy to please.

  Ah fast jo okej de där niagarafallen vill jag se också. Finns det något mer att göra? Vi tycker om promenader. Gärna kring vatten och parker. Är det en fin stad att promenera i?

  Okej så vänligen avvara de typ 13 timmar som kommer krävas för att svara på alla mina femtioelva frågor nu!!!!! Hehee. Förlåt Hannis blev så ivrig!!!!

  Ps du är bäst o finast!!!

  1. Karro skriver:

   Men gud bästa kommentaren!<3<3<3 Hoppas du (vi) får svar!

   1. P skriver:

    Alltså jag går in på detta inlägg ca 10 ggr om dagen och kollar om hon svarat, haha! nöjer mig liksom inte med att det fortfarande står ”2 kommentarer”, tänker att RISKEN FINNS att sidan inte uppdaterat och att det ska finnas tre kommentarer när jag väl klickat in mig <3 hoppet är det sista som lämnar en amiright, tur att man inte har något viktigare för sig på dagarna…😅

    1. Linnéa skriver:

     Hahaha! Åh va gulligt! Om Hanna forsätter ignorera dom är gulligheterna, kommer jag ( Linnéa som hon hälsade på) skriva en guide om vad Hanna gör när hon är i Toronto! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp