Svarar på Sveriges längsta bloggkommentar

18:47 2018-10-21

HEJSAN!!!!!!!!

Älskar när ni kommenterar bloggen. Dels för att jag givetvis älskar all form av bekräftelse men också för att det liksom är MSYIGT. Mysigt när det plingar till, man får läsa, får *kontakt* och tycker dessutom att ni verkar trevliga.

För några dagar sen fick jag världens längsta kommentar med massa frågor om Toronto. Jag gör så att jag svarar på dem i själva kommentaren. Hoppas ni hänger med!

Wii Skriver:
Blir man automatisk såhär chic när man landar i Toronto eller vad heendeeeeerrr manneeen? … Min autocorrect ville skriva ”vad heendeeeeerrr Mannerströms?” Eh.

Haha Mannerströms. Det är jag det!! *sätter glasögonen på nästippen och smakar av din sås*. Ja, jag blir jättechic varje gång jag är min kompis Linnea pga hon peppar mig stilmässigt och klär mig i olika grejer. Är ibland rädd att hon förväxlar mig med sånna där frisördockor man hade som liten :-/

Kan inte du skriva en Torontoguide? Och även en om hur man klär sig där 🐑
JA! Det ska jag. Vill du ha några direkta mat- och äventyrstips kan du kolla på den här guiden som Linnea och Johan skrev till oss:

Åh kom på bästa idéen! Kan inte du börja *undersöka* hur folk klär sig på olika ställen och med *glimten i ögat* recensera och återberätta olika länders, städers och stadsdelars klädvanor???? Så intressant. Plus du i ord är det roligaste som finns. Får gärna kompletteras med bilder också. Huur kuul!! Fick idén för lyssnade på en svensk-iransk tjejs *livestream* som lever loppan i LA och hänger på coola klubbar med massa töntiga kändisar och hon ba … *Gommaaan man klär sig inte som i Sverige* och jag ba?? Kan man klä sig på något annat sätt än i Sverige?????? Är det sant? Fattade ingenting men fick heller ej klarhet i hur man SKA klä sig på klubb i LA. Du kanske kan hjälpa mig om du varit där. Eller iaf berätta om Toronto så man iaf kan åka någonstans och göra om och göra rätt. Haah.

KUL idé. Spontan tanke är att om man klär sig typ så som man gör i Sverige (eller ja, låt säga… på typ Biblioteksgatan i Stockholm) är man nog ganska rätt ute oavsett var man är. Jag tycker jag upplever det som att folk i NORDAMERIKA överlag är rätt nedklädda på restauranger och typ konserter. Sitter i nån munktröja och fotriktig gympasko när en annan har kämpat med krispig skjorta och klacksko. Har ju varit i LA men aldrig ”gått ut” på det sättet. Men alla fördomar säger väl att det bara är att gå in på Kylie Jenners instagram och köra copy paste???? Men som sagt: jag får ta din idé vidare!

Men hur som helst, jag undrar, är Toronto liksom ett ställe du skulle rekommendera ett par att åka till som sin *stora resa* som man gör typ en gång på tre år, om man INTE har ett bästakompispar som möter upp en där? Är liksom STADEN king också? Har man kul?

Jag tycker v e r k l i g e n om staden. Har ju varit i new york förr och även om man såklart *älskar* det så är det nästan för omtumlande stort och stressigt, Toronto känns som ett litet New York (OM MAN NU FÅR VARA SÅ FRÄCK ATT JÄMFÖRA). Kan ju inte staden alls fullt ut, men finns mycket att göra, otroligt god mat, på sommarn kan man ju hänga vid stora sjön etc.  Å andra sidan; om man ska vara borta längre än typ 1 vecka så skulle jag köra USA och Kalifornien med high way one och allt det! Vi körde san fran – la – san diego – las vegas år 2012 och det var MAGISKT. Men obs då måste man hyra bil alltså.

 

Hur är shoppingen? Älskar att hänga i snordyra butiker och låtsas att jag är typ jLo, har de alla Chanel och Dior och blablabla? Finns det?

Jääääättemycket bra second hand. Dyra butiker finns också! Ligger i olika områden (wow vilken bra guide jag är nu).

 

Vad gör man där? Är maten blä/ok/god/king? Min kille gillar hockey, känns spontant som att han skulle hamnat rätt Han gillar också att gå på zoo… Finns det något zoo där? Jag har lyckligtvis shopping som enda intresse så jag är easy to please. Ah fast jo okej de där niagarafallen vill jag se också. Finns det något mer att göra? Vi tycker om promenader. Gärna kring vatten och parker. Är det en fin stad att promenera i?

Maten är helt fantastisk!!!! ALLTSÅ VERKLIGEN BRA. Är ju världens Hockeystad, så JA han kommer va nöjd. Hmm dålig koll på zoo….. överlag ska man väl skita i Zoo som jag fattat det??? Åk till vingårdarna i närheten istället och ta sån guidad tur i buss så blir ni jättefulla ihop! Det är verkligen en promenadstad.

Okej så vänligen avvara de typ 13 timmar som kommer krävas för att svara på alla mina femtioelva frågor nu!!!!! Hehee. Förlåt Hannis blev så ivrig!!!!

Ps du är bäst o finast!!!

TOG 13 MINUTER men fick jätteont i ryggen pga satt i sängen och skrev. Förlåt för kanske inte helt uttömda svar från mig, men det kommer tänkte jag. Hoppas ni åker och får det underbart!

ps. DU kan vara bäst å finast!!!!

9 kommentarer | “Svarar på Sveriges längsta bloggkommentar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hanna skriver:

  Nu till den viktigaste frågan….. rökte ni braj?????

  1. Rasha skriver:

   Wiii! Om du ser detta så har jag svarat på din astrologifråga i tidigare inlägg :) Hanna! Förlåt att jag kapar ditt kommentarsfält ;)

   1. Wii skriver:

    Men åh! Så gullig! Ska gå och kolla! 😍😍😍

  2. Frida skriver:

   Eftersom det blev lagligt den 17 okt och endast kan köpas online än så länge samt då Hanna dessutom sagt i podden att hon är rädd för droger är min gissning nej.

   Om hon inte gick bananas och köpte av en skum snubbe i en gränd då’rå.

   /Toronto-bo

   1. Hanna skriver:

    Mmmmmmmkej Frida

 2. Rasha skriver:

  Oj oj. Smidigt av mig att svara på någon annans kommentar. Förlåååt för det och överanvändning av smileys :(

 3. Wii skriver:

  Åh jag är helt lyrisk över att du svarade!!!! Så jäkla gullig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  TAACK VÄRLDENS BÄSTA FÖR VÄRLDENS BÄSTA SVAR!!! ❤️❤️❤️❤️

  1. Wii skriver:

   Svävar fortfarande på moln av att min idol sa att jag var bäst å finast tillbaka… ☁️☁️☁️😍😍😍☁️☁️☁️ mvh kanske din även töntigaste läsare 🤓

 4. Johanna skriver:

  Haha vad är detta för fantastisk människa som skrivit denna kommentar, vill vara din kompis!! Så rolig och gullig <33333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg