Vanliga måndag

18:44 2018-10-22

Nemen titta! Är det inte soliga Hanna och livsuppgivna Martin som har mötts i en svärdfight kallad POD.

Älskar när vi får ihop det i podstudion på Acast. Blir bättre ljud och även bättre innehåll. Idag pratade jag om mina hemska blodprover och mage som höll mig vaken inatt.

Rocken och min rosa stickade tröja är nya och från h&m förresten! Rocken känns så satans LYXIG, liksom tung på ett behagligt sätt.

Sen gick jag (och min fylliga kameltå) vidare till Nividas där jag provade lite brillor. Är ju sugen på att köpa ljust färgade glasögon som man kan ha på fest och stan och känna sig som en kvinna 50+ som levt och därför VET saker.

Vad tror ni om det? Kan jag var er sån kvinna?

21 kommentarer | “Vanliga måndag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  JA! Så snyggt tillsammans med rosa tröjan!

 2. Elin skriver:

  Oj min största fundering i livet just nu samt det jag frågar alla jag träffar: är d ok att ha glasögon som accessoar dvs fönsterglas? Vad säger master???

  1. Hehhehe skriver:

   Alltså det är så skitnödigt så man skäms. Jätteledsen att behöva säga det men oavsett var någon säger till dig så är det en sån där sak som jag hört folk skratta åt bakom ryggen på personer som haft så om… Inte så snällt, men ändå liiiiiten befogat. Mhahahh. Nej skoja. Såklart inte okej, men inte heller helt okej att ha sånt på sig…..?….?……? Nej men vill du ha det så ska du såklart ha det, men det är inget som man rent generellt tänker ”coolt!” om.

   1. Hehhehe skriver:

    Fast så vill jag såklart påminna om att man aldrig ska bry sig om vad andra tycker och alltid följa sitt hjärtas röst. Du är säkert JÄTTEFIN både med och utan. Hoppas att det framgick att jag ”var rolig” i mitt förra inlägg. Insåg att min skojröst kanske inte lös igenom texten. Fast ja det är väl inte ansett så jäkla coolt heller förvisso, men ba därför blir det ju extra råcoolt pga du är så ball att du skiter i vad alla tyckande töntar tycker. RESPECT MAN. *Fistbump*

   2. Hanapee skriver:

    Kram!

 3. K skriver:

  SÅ bra podd idag! Bästa på länge! Bra balans mellan er och samtalsämnen (högt och lågt :))).

 4. Linnea skriver:

  …att jag läste ”att få ihop det” = ligga, vem är jag?

  Hahahha ”Älskar när vi får ihop det i podstudion på Acast. Blir bättre ljud och även bättre innehåll.”

  1. Hanna YE skriver:

   Gud jag älskade detta!

 5. Jonna skriver:

  JAG HAR LIKADAN ROCK!! Köpte förra året fast en militärgrön, älskar den! Ser att du skitit i tillhörande skärp, kanske vore nåt

  1. O skriver:

   JAG MED fyndade för halva priset i brunogallerian, score

 6. Emma skriver:

  Tack för podden!! (Och de andra poddarna med) jag blev dissad igår och var jätteledsen, var extremt skönt att somna till din och Martins trygga röster.

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3

 7. Malin skriver:

  Lyssnade på podden ang din mage! Jag har gjort koloskopi massa gånger (har en tarmsjukdom) och det känns knappt alls om man tar lugnande. Rekommenderar dig verkligen att be om det. Nackdelen med det är väl att man inte hänger med lika bra med vad som händer på skärmen och hur det ser ut i tarmen (coolt att se). Men det får man ju reda på efteråt och kan läsa i sin journal på 1177. Lycka till!! Och du, tarmcancer är jäääätteovanligt för unga personer, så oroa dig inte för det i onödan. <3

  1. Ida skriver:

   Min kompis gjorde det utan lugnande (pga spruträdd) och tyckte inte heller att det var så farligt! Lite obehagligt, men inte någon traumatisk upplevelse alls.

  2. A skriver:

   Gjorde utan lugnande för nio år sedan och det är fortfarande den absolut värsta smärta jag varit med om. Nu kan ju tekniken iof ha gått framåt, men skulle inte chansa!

 8. Elisabet skriver:

  Ja! Jättesnyggt!

 9. Nelly skriver:

  Så bra podd den här veckan! Bra ljud bra balans mellan er, längtar till nästa!

  Och du passar mkt bra i de rosa glasögonen, köp!

 10. Johanna skriver:

  Hallå i förra veckans pod sa du att du firade en hemlis som du skulle berätta denna vecka!? Förlåt för nyfiken menneeee hehe

 11. Mi skriver:

  Men vänta – vilken kappa?! Nån ullmix…? Satans snygg ju!

 12. Elin skriver:

  Minns inte heller att själva koloskopin gjorde ont eller va speciellt obehaglig. Det gjorde däremot ont i magen några timmar efteråt eftersom de pumpar in lite luft i tarmarna som sen ska ut… Kan vara bra att boka in några timmars vila så att luften får pysa ut i godan ro 😁

 13. M skriver:

  Älskar podden. Ett ämne som skulle vara kul att höra er prata om: det hära med att skaffa barn

  Själv är jag i en stabil och bra relation sedan länge och närmar mig 30. Vill ha barn men vet inte när man ska slå till. Kommer man bli en tråkis? Dumt att vänta för länge pga men vet ju inte om det går? Är det för jobbigt? Vad väntar vi på? Osv osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG