HEMMA!!!!!

22:57 2018-11-28

Hemma igen i Sverige efter kanske mitt livs jobbigaste flygresa, orkar TYP inte gå in på detaljer men den innehöll en dement 80-årig tant som jag blev nån slags assistent till med att hjälpa till och från toan, leta nackkudde och förklara hur mellanlandningen skulle gå till. Sen blev jag vittne till ett märkligt bråk som handlade om den där lilla fläkten i taket och hur den var riktad.

Och så missade jag givetvis mitt anslutningsplan (vill alltid skriva avsugningsplan) från Amsterdam till Stockholm. Vilket var lite jobbigt eftersom jag hade ett viktigt möte på svt klockan tre.

Men jag hann till slut med ett plan som gick 10 istället för 8 och så vips var jag hemma i Antons lilla famn, ätandes en hemlagad pasta, tittandes på Sune jul och hängandes upp en julstjärna.

Lite fint att va hemma ändå.

Om fem dagar åker jag till Guatemala.

……

..

AAaaaaaaah!!!!!!!!!!

6 kommentarer | “HEMMA!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sanna skriver:

  Låter svinjobbigt! Men desto skönare att komma hem? Eller är det bara inbillning att lite lidande först ökar lyckan senare?

 2. Hilda skriver:

  Kommer julens önskelista snart? Behöver inspiration till min egen:)))))

 3. Emma skriver:

  Fatta ändå fint att du hjälpte henne <3

 4. Anonym skriver:

  Hej Hanna! Jag har en fråga till dig om otrohet. Jag lyssnar på din nya podd gott folk där du bland annat pratar om det och att du anser att det är möjligt att förlåta otrohet och gå vidare.

  Min sambo sedan 5 år var otrogen mot mig nu nyligen. Det är första och enda gången och det var alkohol involverat. Han berättade det för mig direkt och mår jättedåligt över detta. Vi har haft det jobbigt ett tag då han sagt till mig tidigare att han inte mår så bra, jag tror kanske att han är deprimerad.

  Otroheten gjorde mig såklart så otroligt sårad och ledsen. Men det är något som gnager i mig. Jag har så svårt att förstå att han skulle göra såhär mot mig. Det är det här med att han inte mår bra och inte har gjort det på ganska länge. Så trots all smärta och gråt så har jag svårt att släppa honom. Vi har så mycket fina minnen ihop från när han mådde bra och vi älskar varandra fortfarande.

  OM man skulle välja att gå vidare, trots detta. Hur går man tillväga? Hur hanterar man bristen på tillit? Jag är väl medveten om att han måste göra något för sin hälsa och jag måste förstå att det inte finns något jag kan göra för att få honom att må bättre. Men hur bygger man upp förhållandet igen?

  Hoppas du kan ge mig något typ av råd <3

  1. Linda skriver:

   Känner så med dig! <3 Han är ju ärlig och har berättat direkt, redan där känns det som att om du verkligen vill fortsätta så ska ni försöka med det. Försök prata ut om allt, och när ni gjort det så måste du försöka släppa det(kan ta lååång tid) Är inte hållbart för dig eller er relation att tex dra upp detta i eventuella bråk. Tilliten går att bygga upp igen tids nog! Kram

 5. Marielle skriver:

  Men alltså snälla säg att berättelsen om flygresan kommer i podden i alla fall? Så nyfiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp