Granen är här!

00:12 2018-12-01

TodeLO era galningar

Sen jag sa upp mig kan jag omöjligt förstå hur jag en gång i tiden (knappt två veckor sen) faktiskt hann ha ett heltidsjobb? Dagarna liksom RUSAR iväg och jag som trodde detta skulle bli en tid på sofflocket har nu haft full rulle alla dagar.

Vilket kanske är bra? Så jag inte hinner få mina extrema nervöskänslor för Guatemala.

Så vad har jag gjort då? Jo! Möte på svt onsdagen direkt när jag kom hem, torsdagen hämtade jag nya passet, hade nytt möte på svt om Musikhjälpen och kickoff/endoff med Nexiko på kvällen. Idag (fredag) har jag sänt radio i PP3 och… klätt granen!!!!!

Ja, REDAN. Men eftersom jag missar typ halva december och julkänslan så tyckte jag att det kändes vettigt att ha en gran i riktigt bra tid i år. Det är ju ändå första advent på söndag.

Gulligt va!!!! Åsså champagne där på bordet som jag och Ante drack framför På spåret. Jag samlade ihop hela ….6 poäng under programmet? HELVETE va dålig jag är. Min kompis Parisa tävlar ju i år så det ska bli väldigt spännande och se hur det går, hennes IQ är högre än mitt misstänker jag.

I morrn ska jag träna, hämta en dataladdare jag glömde i radiohuset, vaccinera mig och faktiskt börja packa så som morsan gjorde en vecka innan charterresorna när jag va barn. Orkar inte va ute i sista minuten med det här tänkte jag.

Puss puss hoppas ni hade en fin fredag

3 kommentarer | “Granen är här!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Annonnymm skriver:

  Inte för att va sådär jobbig men IQ och på spåretkunskaper hänger inte direkt ihop. :) Mvh medlem i Mensa som får typ 1 poäng per avsnitt.

  1. Sofie skriver:

   😂

 2. Lina skriver:

  Kan inte Master tipsa om fina inredningsprylar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG