V. 46

07:29 2018-11-12

AaaaaAhaaaaaaaa

*ekande ångestvrål mellan husen*

Det här är min sista vecka på mitt nuvarande jobb. Sen börjar frilanslivet. Herre jävla gud vad pirrigt!!!!! Är stundom ledsen och livrädd varvat med ren eufori. Ibland känner jag ingenting alls? Men det är helt ärligt rätt sällan :-))))

Så här ser veckan ut:

MÅNDAG
Ska ta pressbild till en tv-grej jag ska göra. ”Klä dig vintrigt” var ett direktiv och såg mig själv i sån där amerikansk scrap booking -stil med tjocka strumpbyxor och stickade tumvantar. Men så illa ska det inte behöva bli.

Sen spelar jag in pod med Martin i riktig studio.

TISDAG
Intervjuar komikern och FINA personen David Sundin i min podd Gott folk. Måste hinna skriva den intervjun i morrn och på tisdag kom jag på. Hm hur fan har jag planerat här?? Har ni roliga/svåra moraliska dilemman i rockärmen (ni kanske är i ett nu?!?!) så skicka gärna över till mig.

Har ett PT-pass på morgonen också! Funderar ju på att göra tjejvasan igen……

ONSDAG
Har bokat bord på Nabo på kvällen med mina nya inflytelserika vänner Edvin, Maja och Nichlas. Längtar!!!

TORSDAG
Långt avslutningsmöte med MVH.

FREDAG
Hejdå-dag! Har nån idé om kaffedrinkar på kontoret?

LÖRDAG
Stor SVT-fest som jag egeeeentligen kanske inte borde få gå på pga är ju dagen efter mitt hejdå? Å andra sidan är jag nu *frilansande profil/producent* så tycker indirekt att jag har en plats. Ska klä mig i enbart loggor.

SÖNDAG
Inte va bakis som vanligt.

6 kommentarer | “V. 46”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  Ahhh espresso martini är ju ingen dålig drink, men det är väl inget nytt under solen. Så taggad på podden också, känns som ni har riktigt bra flow nu, mycket bra och kul innehåll nu senaste tiden!

  1. felicia skriver:

   +1!

 2. J skriver:

  Ska klä mig i enbart loggor haha

 3. Sara skriver:

  Å andra sidan brukar man väl räkna i HELA veckor, alltså tillhör du SVT tills söndag 00.00! Du har definitivt en plats.

 4. Emma skriver:

  Alltså Hanna!! Så sjukt jävla inspirerande är du, du lever min dröm som ba säger upp dig och satsar på nya spännande grejer! Passa på och njuut av det läskiga, pirret i magen och det okända!

  1. Hanapee skriver:

   <3 <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla