Klimatångest på Kungsgatan 3

23:45 2018-12-02

Haha

Förlåt men varför ser det ALLTID ut som att jag håller väckelsemöte när jag är på en scen och snackar? Det här är tredje bilden jag ser ut så här på, men jag antar att det tyder på mitt *enorma engagemang* i frågan. Eller bara ren och skär ångest för klimatet i det här fallet.

För det var ju just ett KLIMATSAMTAL jag höll i på Kungsgatan 3 för ett par veckor sedan. Tillsammans med underbara Löfbergs. Det är så jäkla svårt att hitta vettiga och bra företag att samarbeta med och därför är jag så glad för att jag har hittat Löfbergs. De jobbar otroligt mycket med hållbarhetsfrågor i allt från odling till frakt av kaffe och var helt orädda att bli utfrågade på scenen ihop med sak-kunniga Caroline från Naturskyddsföreningen.

Här sitter dom! Psykolog-Björn (känd från podden Dumma människor), Naturskyddsföreningens Caroline och Löfbergs Sofia. Var så imponerad över smartheten de besatt.

Publiken också.

Favvo-artisten Ji Nilsson dj:ade.

Och publiken lyssnade!!!

Och vet ni? Det kan ni också få göra! För hela det här samtalet blev en pod som Löfbergs nu har publicerat! Jag tycker ni ska lyssna och dela det till en farsa, kompis eller kollega. Ju fler som förstår allvaret desto bättre, sen ska det inte lamslå oss och få oss att ligga vakna på nätterna över inbokade flygresor men inom kort sikt kanske det får oss att göra andra val? Köpa färre julklappar? Bli medlem i Naturskyddsföreningen?

HÄR ÄR PODDIS!

 

4 kommentarer | “Klimatångest på Kungsgatan 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Siri skriver:

    Ligger den bare på Acast, eller kan de legge ut podden på andre podkastapper også, som Breaker (den beste!)?

    1. Erica skriver:

      Siri, vi löste det!

      https://www.breaker.audio/nextgeneration

      Ha en fin dag och en god lyssning!

      /Erica, Kafferosteriet Löfbergs

  2. Tissel skriver:

    Så bra!! Vad har du för personliga klimatmål? Typ flygning och konsumtion?

  3. Frida skriver:

    Wow, har inte varit inne pa din blogg sen jag flyttat fran sverige men alltsa tack. Fan, tack. Skydda naturen,djuren och varlden! Vi kan alla gora nagot.

    Sager bara fint jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG