6 skärmdumpar jag gjort den senaste tiden

18:24 2018-12-02

1. Har ju börjat kollat om den ”gamla” tv-serien Community som går på Prime (Amazon) och blivit helt besatt. Så jävla bra slötittar-serie som man kan käka middag och scrolla i instagram framför. Men samtidigt KUL förstås. Och! Chevy Chase är ju gubbe i den men tycker ändå att han är lite ”gubbsnygg” och anade att han skulle va svinsnygg som ung, vilket han givetvis var.

Synd bara att han tydligen är känd att vara ett svin i SNL och inte vilja jobba med kvinnliga manusförfattare etc. (källa: Linnea Holm).

2. Varför skriver DN den här typen av rubriker? Som att spela högertroll rakt i händerna. Jag klickar mig in och läser om hur människor (som dig och mig – hör och häpna!) bor i BARACKER och har mat men enligt artikeln ”ändå är missnöjda”. Snälla rara, vi sitter och trycker i oss falukorv i ugn framför våra platt-tv:s och är missnöjda om någon ens piper *flyktingförläggning* i samma andetag som vår egen kommun . VI får vara missnöjda för vi föddes minsann i ett land som inte är i krig just nu, alla andra måste tydligen vara tacksamma för det lilla.

3. Jag skrev en kommentar jag fnissade åt 8-)

 

 

4. Bilden? Texten? Haha han är så jävla märklig alltså. Misstänker ”sub-instagram” mot Läckberg? ”men så plötsligt en dag blir du lämnad för skönhets skull”.

 

5. Mitt fd. frikort är ute och söker efter kärleken. Fått denna skickad till mig av kanske…. 15 personer? Tack för det. Men efter att ha följt honom på Instagram en tid så förlorade han tyvärr min åtrå. Vi är för olika helt enkelt :-(

6. HUR SNYGGT MED SLIPOVER?!??! Denna dök upp i min ”explorer” och jag blev helt tokig av tanken på att man faktiskt kan ha en slipover. Hade ju det som barn under min primetime (7-11 år) och ja, vad ska man säga, jag klär ungefär lika bra i slipover som Ryan Gosling i Drive-jackan dvs. väldigt bra.

Borde finnas bra second hand tänker jag? Annars kanske Arket har? Ut och leta åt master!

10 kommentarer | “6 skärmdumpar jag gjort den senaste tiden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Agnes skriver:

  Kerber har slipover/vest :) det är ett vettigt märke dessutom! https://www.kerber.se/collections/knitwear-1/products/the-vest

 2. Ing skriver:

  Jag hade också Chris </3 som frukost tidigare men var tvungen att byta efter medeltidsveckan där han visade upp sig på bild i mantel. Blev
  torr :(

  1. Hanapee skriver:

   skrek

  2. Ing skriver:

   Frikort* herregud

 3. Julia skriver:

  Community JAAAA snälla en analys av karaktärerna. Själv är man förusägbar älskar Abed :/

 4. Eli skriver:

  ”Relate” hahaha så bäst!

 5. Johanna skriver:

  Hur kan du skriva fel på en och än? …

  1. Hanapee skriver:

   men gud, hur kan du skriva Än sån kommentar? … :D :D :D

 6. Emma skriver:

  Älskade Hanna!
  Jag behöver dina tips och råd! Jag har blivit tillsammans med en kille efter att ha varit singel i sex år. Nu när julen närmar sig börjar den här ångesten kring julklappar krypa sig inpå. Vill ju ge något jättefint och personligt men vi har ju inte varit tillsammans så länge… du som kan internet? Vad är hett på julklappslistan? Vad har du gett Anton som funkat? Han är 27 och gillar typ matlagning/öl/vin, sport (men inte överdrivet), att resa och musik.
  Pussss

 7. Sandra skriver:

  Den på bilden är från arket! Och den är sååå mjuk😭 mohair/kashmir!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp