Päschons bästa rea-fynd

11:55 2018-12-27

1. Olala vill du se lyxig och cool ut på samma gång? Kanske med en liten läcker väska dinglandes i armvecket och lite Shania Twain(?) i hörlurarna? Denna från h&m är helt otrolig i form och färg. Plus att coola Brita Zackari har en likadan!

2. Inte köpt nyårsstassen än? Nu har du möjlighet att fynda! Hahaha nä nu måste jag sluta låta som om jag jobbat på tv-shop. Förlåt. Men den här vill jag så gärna själv ha på nyår men kommer inte hinna få den till Åre. Perfekt snyggt 90-tals fall, matcha med nån läcker sko, snedbena, strassiga örhängen och ett kritvitt leende. Från Samsoe samsoe.

3. Blå blå är kärleeeeken från mig till den här tröjan från Ganni. NU EXTRA BRA PRIS!!!! Skoja. Inte!!!! Vill ha denna till råa blå raka jeans, blanka loafers, låg tofs och massa läppglans. Rös nu för det var sån perfekt kombo.

4. Min jättecoola (och stilsäkra) kompis Emelie Kagart har de här underbara fin-sneakersna från Hope. Nu kanske hon blir sur för att de är på rea :-( Men det är inte jag! För då kan jag köpa dem och ha den till varje tillfälle då klackar är för mycket men sneakers för lite.

5. Vet ni vad jag har DILLE på? Jo, KASHMIR!!!!!! H&M rear ut denna fina gråa kashmir. Aldrig för mycket kashmir på kröppn’.

6. Den här skjortan har matchande byxor och är ett set som påminner om en stilfullare Fresh prince of bel air -stil. Kan med fördel matchas med skorna från Hope. Från Stine Goya.

7. Känns våren långt borta? Inte i den här perfekta vårjackan! Höga utställda ljusblåjeans, kaxig tofs, blanka sneakers, ringar i öronen och jackan från Arket. NU EXTRA BRA PRIS!!!!!

8. Hur många beiga jackor tål ett blogginlägg? Minst tre stycke enligt mina beräkningar. Den här från COS är elegant och tuff på samma gång. Bär den med fördel tillsammans med ett förstoringsglas.

 

 

6 kommentarer | “Päschons bästa rea-fynd”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rasha skriver:

    Du gör mig glad.

  2. Vendela skriver:

    Hej Hanna! Det här är en sån där jobbig kommentar. En sån där om klimatet och konsumtion. Måste du göra såna här inlägg? Du skriver superkul och på ett kul sätt men får ont i magen av konsumtionen. Jorden dör och går under och min favoritbloggare som är supersmart uppmanar till köp köp köp. Du har säkert tänkt på det redan. Och jag känner redan mig dum som skriver såhär men ja. Blä. Klimatångest.

    1. Hanapee skriver:

      Ja, inte helt oväntad kommentar. Vill att folk ska läsa min blogg och folk som läser den här bloggen har också efterfrågat den här typen av inlägg (som jag dragit ner på). Svårt att göra alla nöjda förstås. Tänker att det går att konsumera smart och att varje person får ta ansvar för sin egen konsumtion, köp 2 tröjor istället för 20. Gör det på rea så sparar du pengar du kan ge till nåt bra. OM DU VILL. VAD VET JAG :) Jag är inget orakel med svar på hur man orkar överleva kapitalismen som vi lever i, för mig är det tyvärr att spela med emellanåt. Men! Har ju inga barn som är vår tids största miljöbov :-)))) ALLTID NÅT!

  3. Sofia skriver:

    Tips för fattigjonerna, exakt samma gannitröjor finns i 199kr på hm nu och antagligen rea, tjoho!!

    1. Hanapee skriver:

      Men tyvärr i AKRYL som blir noppiga efter 1 vecka :(

      1. Sofia skriver:

        Visste inte ens d var en grej hur kan en tröja va akryl e inte d en penna hahahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG