Vinterskruden

16:58 2018-12-18

Ja jävlar vad toppig min mössa var idag!!

Tycker den säger något om mitt humör idag som varit… wait for it… TOPPEN!!!!!! Hade kul lunchmöte och sen fick jag träffa Martin och spela in pod (den borde komma upp strax).

Så här kommer jag för övrigt se ut alla dagar fram till mars ungefär.

Jacka – Peak / Mössa – Carin Wester / Jeans – Zara / Skor – Other stories

Visst vare coolt det där jag gjorde med ”/” ovan? Kanske ska fortsätta med det formaten. Väskan är förresten en träningsväska från Filippa K som jag hade med mig till podinspelningen för att jag tänkte ”gå och träna” efteråt. Men så fick jag mens och då blev det givetvis ingen träning. SKÖNT.

Ps. nästan 100% säker på att jag använder ordet ”vinterskrud” riktigt fel här

7 kommentarer | “Vinterskruden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elina skriver:

  Är skorna hala i snön? Klämde på dem i butik och blev stressad på bottnet som typ var… mkt plastigt?

  1. Hanapee skriver:

   Dom är inte JÄTTEhala men inte heller halk-säkra. Bättre än sneakers förstås.

 2. Inez skriver:

  Haha yes vi är mens-synkade! Hade också tänkt träna nu efter skolan men så fick jag mensen och då kan man skippa träning ✌️ 💁‍♀️

 3. Sophie skriver:

  Hanna! Master! Snäälla skulle du kunna skriva några Torontotips? Jag ska dit på söndag med mina föräldrar för att hälsa på min bror och hade gärna fått lite allmänna tips från dig på vad fan man gör där? Haha min bror har precis flyttat dit och jobbar väl 90% av sin tid så tror inte att han har superkoll:))) jag har läst alla dina inlägg som du skrivit när du varit där och har även försökt tyda den lappen linnea skrev till dig med ett schema (haha har från den ändå fått tips på ett par bra restauranger och her majestys pleasure). Jag och min familj tycker om Det goda livet, dvs typ vin, mat och konst? Och vi ska bo supernära drake-hotellet om det säger dig något?
  Ahah förlåt för världens längsta kommentar, jag vill helt enkelt bara ha lite tips för jag litar blint på dig och dina råd!!
  Kram

  1. Frida skriver:

   Hej!
   Inte Hanna men har bott i Toronto av och till i tio år, varav de sista två permanent. Kan komma med några tips!
   Äta:
   Clunys (franskt) eller ElCatrin (Mexikanskt) som båda ligger i Distillery district är fantastiska och gillar du/ni Mexikanskt så är även El Locale Loco på Churc street bra! Du skriver att ni bor nära Drake Hotel, de är kända för sina hamburgare så kanske testa en sådan? Nere vid vattnet hittar ni Amsterdam Brewhouse som har god mat och bryter egen öl på plats. Det finns en del restauranger i Fresh-kedjan (jag gillar den på Bloor/Spadina) om ni vill ha vegetarisk mat. Andra kedjor som är bra (men då lite mer ”själlösa” eftersom de är just kedjor) är SpringRolls och Jack Astor’s. Jag vet inte vart din bror jobbar (såklart) men om ni vill ta en snabb lunch på en food court så prova Kupert&Kim, jättegod vegetarisk snabbmat! Slutligen kan jag tipsa om Marché Mövenpick som ligger vid Hockey Hall of Fame, det är lite som Vapiano med massa olika stationer med mat, toppen om man är flera som ska äta ihop men inte nödvändigtvis vill ha samma typ av mat. Längs College (ca efter Bathurst och västerut) finns massa mysiga små caféer.

   Göra:
   Det är ju inte roligaste tiden på året just nu, att åka till Toronto Islands eller promenad i High Park är ingen jättehit pga vädret (dock vackert ändå!)
   Hockey Hall of Fame kan ju vara kul om man är hockeyintresserad (annars mest slöseri med pengar). AGO (Art Gallery of Ontario) och ROM (Royal Ontario Museum) är fina museum, kolla vad de har för utställningar just nu (och kolla även hur de är öppna över jul). Vid vattnet finns Harbourfront Centre och The Power Plant som är två gratismuseum med mestadels modern fotokonst men också konstskolor så man kan spana på glasarbetare och skulptörer in the act. Vid Amsterdam Brewhouse finns just nu The Happy Place som är en pop up grej med olika rum som ska göra en just glad. Har inte provat men folk verkar gilla! På Queen street finns Bite Lip bar där man kan göra egna exklusiva läppstift (man får hjälp av en konsult) och få en färg blandad som är perfekt för sig själv samt med den doft man vill ha (och man får hylsan graverad med sina initialer). Älskar det stället! Casa Loma är ett stort hus som är fyllt av viktig Torontohistoria, de har jultema också. I Distillery district finns en julmarknad och på Ontario Place pågår Aurora Winter Festival. Ska ni ta er utanför stan så finns ju såklart Niagara Fallen (missa inte att också åka till Niagara-on-the-lake, en urmysig liten stad, påminner mig om staden där Gilmore Girls bor). I Niagara finns ju också massor av vingårdar att besöka om ni har det intresset.

   Konsumera:
   Är ni shoppingsugna så finns allt i den här staden. Längs med Queen street finns både stora kedjor men också mindre butiker och en del vintage, mer ju längre västerut ni kommer (även möbler och antikt). Eaton Centre är den största gallerian downtown men även Yorkdale är bra och har lite mer exklusiva märken. Längs med Bloor (från Yonge och västerut) finns Gucci, Louis Vuitton, Prada, etc. Om ni har bil eller tid att spendera i tunnelbanan så kan ni åka till Vaughan Mills som är en outlet med massor av märken.

   Hoppas ni har kul när ni är här, välkomna till ”min” stad!

   1. Frida skriver:

    Haha, ser att det blir skoj när man skriver från mobilen. El Locale Loco ligger på Church Street och Amsterdam Brewhouse brygger eget öl… fler eventuella autokorrigeringar eller knasigheter finns säkert kvar i texten :)

 4. Agnes skriver:

  Gillar strecken / väldigt lättläst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG