Fyra nyanser av beige

15:10 2019-01-07

Sssssssssss låter ormen

Kolla vilken cool attityd jag hade idag på min *Första Riktiga Frilansdag*. Körde nån slags fyra nyanser av beige med jacka och tröja från H&M, ormbyxa från Zara och skor från Other stories (det jag inte länkar verkar va slut i butik).

Så vad gör man som frilans då undrar ni med skeptisk blick? Jo man vaknar 08:30 fortfarande slemmig, sätter på kaffe, lagar havregrynsgröt, åker in till Acasts kontor, möter upp Martin och Bo(!), spelar in pod, klipper pod och så småningom publicerar man podden.

Och så svarar jag på mejl och *planerar kommande projekt*. Just nu känns det som om jag leker jobb men det verkar som om jag får betalt för det mesta jag gör så man kanske kan kalla det jobb ändå. Saknar dock att ha en redaktion. Men nånting säger mig att det inte är så långt borta innan jag får jobba ihop i ett team igen. Nininonononinin nini nii.

Mår mycket bättre idag förresten! Nästan inget halsont och slemmet har liksom förflyttat sig upp från lunga till bihålorna, men mycket hellre det. Visst då?!

Puss puss hoppas ni hade en överkomlig start på veckan.

6 kommentarer | “Fyra nyanser av beige”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ronja skriver:

    älskar att du har mer tid till bloggen nu!! märks så tydligt att du har mer lust + ork att lägga ner på den

    1. Emma skriver:

      Word på den!!!

  2. Emma skriver:

    Det är så lustigt, jag tycker att beige/bruna färger är världens tråkigaste men ändå är du ju så jävla snygg i det!?!? Att det finns människor så vackra att de kan pull off färgen beige förbluffar mig varje gång jag ser det. Wowow

  3. Caroline skriver:

    Blir så glad av att läsa din blogg Master!

  4. Kongoveckan skriver:

    Ska du börja i morgonpasset i P3?

    1. Hanapee skriver:

      I wish!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla