New year new bajs

19:03 2019-01-06

Hej BOFINKAR

Hur mår ni? Jag mår bajs. Tog en NyQuil (ja sue me) igår vid klockan tre och sov sen som en klubbad säl i ca fyra långa timmar. Vaknade dock inte upp frisk, snarare förvirrad och fortfarande med ond hals, öron och lunga. Hostar segt slem och sväljer hårt.

Anton är också sjuk. Men! Idag fick vi (Anton) upp vår spegel i sovrummet som stått och balanserat på en pall i 2.5 år. Tänk att en så liten grej kan göra en glad:

Ljuva halstablettet på en vidrig julskinkstidning(?) där på sängen också. Mmmm.

Älskar att vi har en massa växter här hemma nu. Det var ju innan jul som företaget Urban plants plingade på hemma hos oss med bl.a den där otroliga fiolfikusen som hör och häpna mått bättre än nånsin utan mitt sällskap i två veckor……. men jag tänker att det kan ha att göra med självbevattningen i form av bomullssnören i bunke med vatten som jag monterade innan jag for.

Här hittar ni förresten till Urban plants som jag nu helt skamlöst länkar till eftersom de var så snälla.

Och här ligger jag! TOKFIAN!!!!!!!!!!!!!!!

Förutom att vara jävligt förbannad på att jag är sjuk och var tvungen att ställa in min medverkan i Morgonpasset i morse (!!!) så är jag också lite glad för en grej. Jag har nämligen hittat igen mina bästa glasögon! Från 90-talsmärket Marco polo. Älskar dom men de har varit försvunna i typ tre månader så jag har använt mina gamla fula lite tjockare.

Var de låg?

I en låda. Där alla andra glasögon låg.

MEN JAG HADE JU INGA GLASÖGON PÅ MIG NÄR JAG LETADE.

Puss!

10 kommentarer | “New year new bajs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Åh skulle bli så glad om du kunde tipsa om bra byxor för mig som blivit totalt trött på jeans och vill bara få ha det sköööönt! Gärna kan de passa när jag gör karriär på jobbet men också mer på fest! Krya på dig!!!

  2. Ellen skriver:

    hejhallå! Förutom att din steamer bråkade idag, är det en bra pryl? Lika bra som strykjärn? Mvh lever ständigt skrinklig

    1. Hanapee skriver:

      JA! Jag älskar min steamer! Använt den konstan i två år. Rekommenderar dock den lite dyrare varianten (typ 1200kr) från steamry.

  3. M skriver:

    Jättefin i brillorna!!!

    1. Hanapee skriver:

      GULLE

  4. Anna skriver:

    Sista meningen! Hahaha

  5. Frida skriver:

    Aahh ni verkar ha ett så stylish och rofyllt sovrum. En fråga: vart är er spegel ifrån? Jag har letat efter en okej spegel (där jag faktiskt kan se hur hela min outfit ser ut) i flera år känns det som. Tack för att din blogg och instagram och blotta tillvaro gör mitt liv roligare!!!

    1. Hanapee skriver:

      IKEA av alla ställen! <3

      1. Frida skriver:

        Tack master!! ❤️

  6. Amanda skriver:

    Sällar mig till frågekören med – har ni tapet eller färg i sovrummet? Snälla säg tapet (och i så fall namn)! Mvh, precis äntligen flyttat till lägenhet med sovrum och vill skapa lugn oas med typ prick den goa nyansen men vågar enbart tapetsera inte måla pga standardsänkning av hyresrätt puh långt det blev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG