Lördagsbyxa

17:21 2019-01-12

Från Daisy grace är den här plajettbyxan och plötsligt har jag den perfekta kalasbyxan att bära till mina stickade tröjor.

Så jävla snyggt med paljetter ihop med stickat!!!!!!! Otrolig kombo.

Nu ska jag på middag!

Puss puss

5 kommentarer | “Lördagsbyxa”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sissy skriver:

  Hahah gud jag föreställde mig mig själv i den där byxan…. Mina ben hade sett ut som riktiga partykorvar! :(

  Du var i alla fall jättefin i denna outfit! Stickat och paljetter är verkligen såå tjusigt på ett härligt otippat sätt! Om de släpper en vidare (typ 70tals?) variant på den, let us know!

  Hoppas att du haft en fabulous lördag!

  1. Hanapee skriver:

   Haha <3 tror du hade varit snygg!!!

 2. 30-årskrisen skriver:

  hej hp! har börjat leka med tanken att flytta till toronto i några månader… men är liksom rädd att jag inte kommer tycka det är tillräckligt ”kul”? jämför med typ nyc, london och andra storstäder och tänker att toronto är en småstad i jämförelse där det inte alls händer så mycket? snälla säg att mina fördomar är fel? vad säger din snygga kompis om att bo i toronto? är det KUL? är det saker som ”händer” får man nya kompisar?

  1. Linnéa skriver:

   Heeeeej 30-årskrisen, snygga kompisen här! Sååå kul och spännande att du funderar på Toronto, jag ska försöka svara så gott jag kan ❤️

   Först, Toronto är fjärde största stad i Nordamerika efter New York, Los Angeles och Chicago med 4 miljoner invånare = Jag tror absolut inte du kommer tycka staden känns för liten.
   Jag brukar säga att i Toronto finns utbudet man förväntar sig av en riktig storstad men man slipper turisterna.
   Det som skiljer Toronto från andra storstäder jag varit i är tempot, jag tycker det känns så mycket mer chillat här vilket jag uppskattar.

   Det är svårt att sätta fingret på vad som gör Toronto speciellt, jag kan liksom inte jämföra den med någon annan stad jag varit i. Man brukar säga att Toronto är ”världens mest mångkulturella stad” och det kanske det är därför det är svårt att sätta en stämpel på den. Det finns så många olika områden med olika karaktär att upptäcka. Stämningen är generellt avslappnad och bohemisk mer än vad den är ”posh” ( även om det såklart finns flååååådiga områden också).

   Nu vet inte jag vad du tycker är kul men Toronto är ett himmelrike om du gillar mat och musik som jag. Jag har massor av tips om du skulle vara intresserad!

   Kanadensare är dessutom precis så snälla och vänlig som ryktet säger. Har du t.ex tänkt jobba eller plugga tror jag inte att det är några problem alls att få vänner snabbt. Har du ingen partner kommer du säkert bli kär i någon, det blir alla som flyttar hit hehe…

   För ett år sedan när vi skulle flytta hit så var jag tvungen googla för jag visste inte ens vart Toronto låg. Idag är vi så otroligt glada och tacksamma att vi hamnade just här.
   Dom flesta jag träffar som bor här, älskar Toronto. Man är stolt över hur mångkulturell, tolerant och inkluderande staden är och det kanske är just därför det är så lätt att trivas här?

   Bara höra av dig om du har fler frågor!
   Lycka till!!!

   1. 30-årskrisen skriver:

    tack snälla för så utförligt svar :’) blev så pepp på att faktiskt göra det nu. blir det av tar jag mer än gärna tips, glider eventuellt in i dina DM:s då? isåfall blir det plugg till hösten i toronto!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla