Sovrummis

10:55 2019-01-11

Todelo?

Fredag! Tänk va! Vilken jävla grej!!!!! Hade mysig lugn middag här igår med Edvin där jag drack kanske två glas skumpa och ett glas vin men ändå är jag så jävla SLUT idag? Sov också som en kratta vilket förmodligen har med saken att göra.

Vad har jag för planer idag då TRO? Jo, snart kommer mina soliga svärisar hit och stannar i helgen och så sidekickar jag i PP3 i eftermiddag. Ikväll blir det käk på italinaren Nostrano efter två heta läsartips från er. Ständigt närvarande i mitt liv är ni.

En sak ni frågat om är färgen i vårt sovrum.

…och det är en sak jag inte kan svara på. Hahaha. Så dålig influencer :-( Men jag har verkligen inte koll på det här med färgkoder, men vi testmålade typ 6 olika gråfärger på mindre yta innan vi ville ha denna helmatta(!) ljusljusgråa.

Gammalt tips är väl att alltid ta ljusare än vad man tror man ”gillar på burken” för det blir så mycket MER färg när det kommer upp på större yta.

Taklampan är från min favvobutik Betonggruvan. Och gardinerna har Anton sytt från linnetyg köpt på Olssons tyger.

Garderoberna är Ikea (de här) med luckor och sidor som vi köpte från A.S Helsingö (här). Älskar att vi satte in två väggar garderober.

I övrigt har vi ju liksom inte lagt så mycket kärlek på sovrummet förrän sista halvåret då vi gjorde klart det med att skruva fast alla garderober i väggen etc. Så nu ä n t l i g e n känns det nästan helt klart. Förutom en liten detalj:

Sänglampor och tavla fattas. Har tittat på lika olika oljemålningar (jaharu!!!!) på olika auktioner och letar ju sänglampa som en besatt på Tradera, men inte hittat någon bra.

Fått för mig att mörkgrön matt lampa vore fint. Eller en rosa. Men det kommer Anton kalla ”monkistil” och vägra haha. Blir väl en ….grå. Eller svart!

Puss alla och trevlig fredag!!!!

13 kommentarer | “Sovrummis”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Miranda skriver:

  Har du kollat ellos? Tycker både att ellos vägglampa walther eller Leandro skulle passa hos er till exempel..

 2. Agnes skriver:

  Trevlig fredag till dig med, favvobloggarn!!!

 3. Ellen skriver:

  Haha vad bra säg med monki-stil! Gillar verkligen monki-stil men kan förstå exaakt vad han menar med det!

 4. Stina skriver:

  Angående sänglampa!!! Tycker det är svinsnyggt att köpa bara en snygg sladd med fäste för glödlampa (sån modern snygg du vet) och spika upp en krok på väggen i lagom höjd och sen hänga upp glödlampan i sladden på väggen. Låter kanske skevt nu när jag förklarar men vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre haha. Men hoppas du förstår!!
  Kram

 5. Hanna skriver:

  Har ljusslinga med stora glödlampor över vår säng (du vet typisk ljusslinga från granit). Det är SÅ mysigt ljus och SÅ fint. Får alltid massa komplimanger. Och hörru! Om man bara har EN monkigrej så kommer den smälta in bra i resten av inredningen och bli icke-Monkigrej!

 6. Linnea skriver:

  Haha roligt uttryck ”monkistil”.

 7. Caroline skriver:

  Haha monistil, ska börja säga så

 8. Natalini skriver:

  Hej Hanna! Gillar du färgglada tavlor så kan jag rekommendera dig att kolla in konstnären Leonid Afremovs verk, han är min absoluta favoritkonstnär. Han finns på instagram. :) Han målar även vissa tavlor i svartvitt om du tycker att det är för ”stökigt” med för mycket färg i sovrummet!

 9. Elsa skriver:

  Hahahhaa, min kille säger också ”monkistil” :((((

 10. :—) skriver:

  Master!

  Vart kommer sänggaveln ifrån 🧐

  Jättesnygg!

 11. Sanna skriver:

  Åh så fiiiint med gardinstång från vägg till vägg! Är det eget påfund? DIY ? Väldigt sugen på detaljer här!!

 12. Lovisa O skriver:

  Tips på tavlor! lisa.torikka på Instagram, superfina och går att göra önskemål på färger osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla