Misären fortsätter

16:50 2019-01-08

Man SKULLE eventuellt tycka att jag hade ”lärt” mig något av mina två veckor i Guatemala och att möta människor som, ja, inte är lika priviligierade som mig och lever på väldigt små ekonomiska medel – men icke sa nicke när jag inatt kl 02:30 la av ett AVGRUNDSVRÅL inne på toaletten när jag nu också hade blivit dålig i magen ovanpå min konstant rinnande näsa OCH öga.

:-)

Vad som hade hänt tre timmar tidigare? Detta:


Jag sket ner hela bordet och mattan.

 

!!!!

 

 

Nä, jag spillde alltså ut en kaffekopp rakt över vår vita ullmatta när jag NÖS och liksom ”spratt till” med benet som jag hade på vardagsrumsbordet. Tack gode gud för att jag lyckades missa de där två kulorna fyllda med *explosiv lampolja*.

Baddade givetvis med ättika och diskmedel men tyvärr är fläcken fortfarande kvar idag, om än lite ljusare. Om någon av er råkar vara expert på ullmattor med kaffefläckar kan ni ju hojta till i kommentarsfältet.

Puss från misären i en bostadsrätt på Södermalm

20 kommentarer | “Misären fortsätter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. M skriver:

  Mirakeltips! Jag fick blåbärspaj intryckt i min vita ullmatta. (Som ser ut precis som din i färg och struktur). Det gick bort med denna. Klutta ut på fläckarna. Vänta 5 min. Fyll vattenkanna med VARMT vatten. Häll på fläckarna. Sug upp med papper. Funkar varje gång! OBS! Det måste vara denna geleaktiga!
  Spring och köp! Lycka till!
  https://www.google.com/search?q=vanish&rlz=1C1GCEA_enSE822SE822&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi8ofqYxd7fAhWKposKHWG5C3MQ_AUIDygC&biw=1261&bih=589#imgrc=Uz4H6ALQXUEKRM:

 2. Karin skriver:

  Har också ullmatta och de gånger det spillts kaffe på mattan (ungf 5 ggr) så har jag direkt slängt in den i duschen och sköljt med iskallt vatten och det har alltid försvunnit. Men nu vet jag inte om det är försent för dig men testa iaf!

 3. Janet skriver:

  Riktig nagelbitare när initial information om dålig mage följdes av bruna fläckar!

  Krya, krya.

  1. Hanapee skriver:

   SKREK

  2. Sylvia skriver:

   Haha tänkte precis samma!

   1. Hanapee skriver:

    Byggde om inlägget nu för mer dramatik…..

 4. Anna fia skriver:

  Haha har tänkt jättelänge på om jag vill ha en vitgrå ullmatta eller sisal till vardagsrummet. Nu har jag bestämt mig 😂

  1. Hanapee skriver:

   Du gör rätt val.

 5. Jess skriver:

  Testat att utesluta all alkohol några månader? Har väldigt stor påverkan på immunförsvaret

  1. Hanapee skriver:

   Hemska tanke

 6. Signe skriver:

  Vänta! Fettet som finns naturligt i ullen kan lösa biffen av sig själv.

 7. Ev skriver:

  Vanish mattmedel??

 8. Agnes skriver:

  Galltvål! Räddar allt som kan inte är bortom räddning!

 9. Julia skriver:

  hahaha va i, trodde VERKLIGEN det var bajs på riktigt och skrattade högt av lite stel nervositet och lättnad när du skrev att det bara var kaffe.

 10. Frida skriver:

  Galltvål…. de enda som fungerar mot ALLA fläckar! Tog bort rödvinsfläck på kompisens ullbyxor som jag råkade spilla ner :)))

 11. Anna skriver:

  Vanish!! Har en exakt likadan matta i jul gjorde en köttbullmacka med Rödbetssallad en saltomortal rakt upp och ned fick panik sprayar vanish paniksov i en halvtimme sen var det borta?! Black magic fuckery indeed

  1. Anna skriver:

   Hahahah skrikskrattade till detta

 12. Rebecka skriver:

  GALLTVÅL! Finns både i fast form och som flytande, funkar på allt! Kostar nada!

  Hällde ett helt gas rödvin över mic och min vita sidenblus och även det fixade denna mirakelprodukt!

  Skit i slöat annat, det är detta du ska ha!

 13. Emma skriver:

  Hanna du levererar!!!!

 14. Sara skriver:

  Testa potatismjöl! Blöt upp fläcken med vatten och häll på rikligt med potatismjöl när liksom vattnet löst upp fläcken. Vänta några timmar och dammsug sen mattan. Har räddat min ljusgrå soffa några gånger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp