V 2.

20:51 2019-01-08

Andra veckan i januari! I mitt huvud var det här veckan då jag skulle gjort yoga i 7 dagar, kommit igång med fasta rutiner, grejat i lägenheten och i princip hittat botemedlet till cancer.

Men så blidde det alltså inte.

TISDAG
Gått igenom heeela mejlen genom att sitta ostörd på ett café. Pysslat om min sjuka kille och försökt fått bort kaffefläcksjäveln. Nu vankas det en sötpotatissoppa från food pharmacy som jag hoppas kommer göra oss friska som två nötkärnor.

ONSDAG
Mår förhoppningsvis lite bättre eftersom jag ska ha helkväll med JOBB med Johanna. TÄNK om livet kan få vara så bra att man kan få genom ett projekt med sin bästis? Och liksom i framtiden få spendera sin tid med henne uj uj uj.

TORSDAG
Två roliga möten på dan! På kvällen ska jag bjuda Edvin på middag här <3 <3 <3

FREDAG
Eventuellt besök av mina svärisar. Vill gå ut och äta då!!! Är omedelbart sugen på italienskt och tänker typ min favvorestaurang La Vecchia Signora här på söder. Eller har ni några bra italienska tips? H o j t a.

LÖRDAG
Gästar Morgonpasset kl 9-10! Hämta en spegel på Betonggruvan. Kolla trav med Antons vänner och dricka en ”Napish”……….. Och så middag hos Hampus och Mimmi på kvällen. MYS.

SÖNDAG
Ev uppstartsmöte med David Borg (som jag gör podden Gott folk med) om han lyckas ta sig hem från sin vidriga semester nån gång.

5 kommentarer | “V 2.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Tove skriver:

  Master! Jag ska flytta till söder om en månad och känner mig rätt lost i denna stadsdel. Du som är allvetande, kan inte du dela med dig av dina bästa tips på restauranger, caféer, what to do.. etc. Hade varit magi! <3

 2. A skriver:

  Jag tror att din hint om att du snart jobbar med en redaktion igen är att du ska börja på P3🙂

  1. Hanapee skriver:

   MEN NEJ DET SKA JAG EJ!!! Vill jobba med tv ❤️❤️❤️

 3. Maria skriver:

  Åt på Nostrano vid Mariatorget häomveckan, det va väldigt bra!

  1. Karin skriver:

   +1 på Nostrano! Typiskt bra ställe att ta svärisar till, mysigt och o-fancy. Lite som att vara i någons vardagsrum. Någon som lagar god mat och serverar en stabil Chianti till ens ragu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp