Så såg jag ut de sista timmarna av 2018

09:08 2019-01-02

Hur FNISSIG får man va på bild?

Jag tvingade nämligen två personer vid två olika tillfällen att fota min outfit under nyår men jag tror jag tyckte det blev för pinigt därav minerna. Kanske ett nyårslöfte inför 2019?! Sluta skämmas för att man vill att folk ska fota en…….. å andra sidan kanske den genansen bara är ett tecken på sundhet, nån gräns för hur mkt jorden skall snurra kring mig borde kanske finnas 8-) eeeeelleeeerrrrr….

Hursomhelst; klänningen är från Other stories och jag fick den i ett bud samma dag som vi lämnade Stockholm! Hade egentligen tänkt ha en guldfärgad långklänning(!) på nyårsafton men så provade jag den här ihop med mina vita stövlar från Mango och kände mig lite så 60-talstjusig. I öronen hade jag silvermånar från Blue Billie.

SOM JAG NU INSER ATT JAG KANSKE TAPPAT BORT????? Gu jag måste leta.

Hade ett jättekul nyår minus sista timmen som tyvärr blev lite för packad och kaotisk i väntan på taxi. Var givetvis helt förstörd under gårdagen och kunde i princip inte röra mig på 24 timmar.

Men hey(?) Det är en ny dag! 2:a januari är här och får fungera som första dagen på mitt nya år. En dag där jag började med att vakna först i stugan, gå igenom min bokföring och nu snart ska jag hoppa på Adrienes yoga-utmaning och sen åka lite längd.

Kommer eventuellt bli utbränd av mitt nya sunda liv.

Ps. Hade ni ett bra nyår?! Och vill ni köra yoga-utmaningen med mig? Tänker att man får köra typ varannan dag för varje dag i 30 dagar känns klurigt (MAN ORKAR JU INTE ALLTID).

11 kommentarer | “Så såg jag ut de sista timmarna av 2018”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Jaaa, jag hakar gärna på dig och Adrienne!!!! Har kört hennes andra 30 dagars utmaningar och visste inte ens att en ny var på g. Yogiyogi.

    Ha en fin andra dag på året alla!

  2. Ja! Älskar Adrienne och visste inte att hon lagt upp en ny 30-dagars! Wo’
    F.ö. så snygg outfit!

  3. S skriver:

    Jaa! Jag är på! Namaste

    1. Hanapee skriver:

      NAMASTE!!!

  4. Sofia skriver:

    Ska absolut köra yoga-utmaningen 🙏

  5. Marte skriver:

    Jaa! Adriene <3 Godt nyttår Hanna!:):)

  6. Emelie skriver:

    SNYGG HP!!!!!

  7. Frida skriver:

    Hade med en bra nyår minus sista timmen pga tyckte de va smart med GT 02:30 MEN JA det blev ju 2/1 för en annan idag också!! Gott nytt år!!!! Heja dig!!!

  8. Josefina skriver:

    Så stilsäker och JA till yogautmaningen :D

  9. H skriver:

    Jag är med på Adriennes 30-dagars! Jag har försökt innan men aldrig lyckats ta mig längre än dag 2, så håll tummarna för att det funkar den här gången! Känns mycket peppande att det är ett helt gäng här som är med :)

  10. Agnes skriver:

    Så fin du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla