V 1.

10:19 2018-12-31

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAaaaaAaaaaa

aaaaaaaH

Sista dan på året och vi går in i vecka 1. Ot-e-rolig. Eller ja, kanske inte superotroligt, det är ju liksom så här året funkar att veckor går och nya kommer men jag gillar verkligen inramningar i livet så det här med att få ”börja om” känns lite som att få en ny anteckningsbok i skolan eller börja nytt jobb.

Jag tyckte 2018 var ett bra och lite så ”förändrande år” för mig, ett år som kändes. 2019 hoppas jag ska bli ännu mer så. Känner mig inte jätteintresserad av trygghet och rutiner. Vill snarare bara göra saker och få saker att hända. Har inga direkta nyårslöften förutom; göra fler jobbmässiga grejer som utvecklar och/eller är roliga, göra fler aktiviteter ihop med Anton och så vill jag springa två lopp.

Ska vi titta på hur denna spännande vecka 1 ser ut?!

MÅNDAG
Nyårsafton. Ska göra mig i ordning med Kagart och gänget, sen fördrink i byn och så är vi tolv pers som ska käka på Wesréns här i Åre. Förra året var jag smart (trodde jag) och sa redan klockan 01 att jag skulle ta en taxi hem pga kände mig full och orkade inte stå i taxikö i 45 år senare. Problemet var bara att jag inte fick tag på nån taxi så det slutade med att jag träffade två roliga tjejer i taxikön, gick in på en bar och shottade med dem, bråkade med Anton och till sist blev vi utkastade ur en taxi av ett riktigt psykfall till taxichaufför.

I år hoppas jag på annan avslutning :-)))))

TISDAG
Va lite bakis. Åka längd på eftermiddagen……… Tror ni det löftet kommer uppfyllas……..

ONSDAG

Åka skidor. Vet inte i vilken form. Sista dagen med ”ok” väder enligt väderprognosen så jag är väl tvungen att ta vara på det. I söndags tränade jag på att ”hänga i plösarna” på pjäxorna när jag åkte utförs. Blev faktiskt bättre?!

TORSDAG
Börja jobba lite smått! Få igång olika projekt jag håller på med och svara på mejl, skicka nån liten faktura och pyssla vid datan *tar på mig glasögonen och knäpper kavajen*.

FREDAG
Åka hem till mamma och pappa <3 <3 <3 Äta älg med potatis gissar jag

LÖRDAG & SÖNDAG
Åka hem mot Stockholm på eftermiddagen. NJUTA av att vara hemma igen. Kanske göra en *gryta*.

 

18 kommentarer | “V 1.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linda skriver:

    Tack för det här blogg och podd året Hanna! (Hälsa Martin också!)
    Är så glad att du fortsatt med både blogg och podd ännu ett år. Hoppas det blir många fler! (Om du själv vill såklart)
    Gott Nytt År!

  2. siri skriver:

    trodde du blivit vegetarian?

    1. Hanapee skriver:

      Ja jag äter tex inte nötkött eller fläsk längre, men jag äter det som är miljövänligt :-) Tex älg som min farsa skjutit är mycket mer miljövänligt än halloumi. Finns bra lista hos Naturskyddsföreningen. Kram!!!!!!!!!!!!

      1. Ebba skriver:

        Exakt så gör min lillebrorsa som varit veg i 100 år, tycker det är otroligt vettigt! Gott nytt år master!

      2. Hanna skriver:

        Är en vegetarian då?

        1. Hanapee skriver:

          Nej? Vegetarian är väl att inte äta några djur? :-) Finns säkert information på google. Jag är väl nån slags KLIMATERIAN(!!!!) eftersom jag gör det enbart för klimatet :-D

          1. siri skriver:

            aaaaaabsolut :-) jag förstår!!!!!!!!!!!! :-D fattar att det är oskönt att folk frågar och att behöva förklara/försvara sig, men kan tänka att det är lika bra att inte säga att man äter vegetariskt då, som du gör i t.ex. detta inlägg https://blogg.ng.se/hanapee/2018/07/statusen-2 kjam!!!!!!!!:-)

            1. Hanapee skriver:

              Då åt jag vegetariskt :-) Hemskt ledsen för otydligheten kring min kost, ska försöka bli tydligare!

          2. Hanna skriver:

            En måste ju få fråga utan att bli hånad:)) Du har skrivit flera gånger att du är vegetarian, i min mening är en inte vegetarian om en äter kött, trots att det är egenskjutet. Handlar ju också om att djur inte ska behöva dö för människors skull. Gör man det enbart för klimatet är det såklart en annan sak!

            1. Hanapee skriver:

              Självklart får man fråga saker utan att bli hånad, men det var väl väldigt tydligt att du själv visste svaret på din fråga :-)

          3. Hanna skriver:

            Jag vet mitt svar på den frågan. Jag var mer intresserad av vad du stod i den frågan i och med att du skriver att du är vegetarian men ibland äter kött.

    2. Julia skriver:

      Asså att folk orkar bry sig??!??!!?!!?!??! Sry blir lack på ignoranta bajs kommentarer såsom Siris. Herregud. ORKA. Gott nytt år Hanna, du är förjävla bra!

  3. Anna skriver:

    Tack för detta år master!
    Tack för att du förgyller the internet, tror inte du förstår att lillbloggen o dina andra kanaler kan betyda väldigt mycket för dina läsare. Vettiga tankar kring relationer, leva livet, ångest och förändring. Många vettiga ord som ingen annan i min närhet ens varit i närheten (hehe) av. Och din humor.

    We love ya!! Gott nytt år på dig.

    1. emma skriver:

      +1!!

  4. Anna skriver:

    Tack för att du styr upp denna favoritblogg så bra! Hoppas på att vi får se och höra mer av dig i tv och radio 2019. Gott nytt år!

    1. Malin skriver:

      +1
      Drömmen vore om du blev programledare för morgonpasset

  5. FaceTime skriver:

    Thanks for sharing this wonderful information.

  6. FaceTime skriver:

    Thanks for sharing this wonderful information FaceTime

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla