tjolahopp pmssnopp

23:11 2019-01-16

Oj vilken bra influencer man är som vill visa sin nya pyjamas och tar sån bra bild på den. Hoppas jag får börja blogga för franska vouge snart.

Om fyra dagar ska jag ha mens (enligt min mens app) och hatar därför mig själv på lite olika sätt. Eller så hatar jag precis alla andra. Och sen mig själv igen. Och sen alla andra. Och däremellan grinar jag eller är jätteglad.

Några saker som jag faktiskt ÄR glad över tänkte jag lista nu, mest för att psyka ut min pms.

  • Att jag idag har lärt mig ett bokföringsprogram med hjälp av min kompis Hampus som också är frilans och kan allt sånt där. Så snällt! Och rätt kul? Med siffror? Jag?! Hjälp.
  • Aldrig haft så perfekt hemmaplagg som denna svinttunna pyjamas från h&m. Tyget känns som om de flyter på kroppen (obs på h&m-bilden ser den mkt mer ”kraftigt” blå ut, det är den icke).
  • Att det är rätt städat hemma…….. nåja man är glad för det lilla
  • Alla roliga erbjudanden jag fått och som borde göra att jag inser att min *profession* är värd något trots allt självtvivel i detta nu
  • Bloggis! Det är kul.

5 kommentarer | “tjolahopp pmssnopp”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. L skriver:

    Hanna! Snart fyller jag 25 och behöver sätta ihop en liten önskelista. Tänker att du har en massa bra förslag på lager? T.ex den där härliga pyjamasen. Så plz help a girl out, du är bäst!

  2. E skriver:

    +1 på exakt samma mående just nu. Började gråta häromdagen inför kille jag precis börjat dejta? Av ingen anledning? Igår ville jag kompensera och laga middag och vara härlig. Glömde för en stund (när det bokades in) vilken v det fortfarande är. Lagade middag, men var så Zoombie-låg att det var löjligt. Började tvivla på mig själv. Grät sedan igen när han gått hem. Önskar verkligen man kunde spola fram dagarna till mensen.

  3. eva skriver:

    Hanna! Kan du inte skriva ett klsychigt inlägg om din hudvårdsrutin? Är speciellt nyfiken på the Ordinary produkterna du använde i livevideon på insta :)) Jag vet liksom inte vilka jag ska köpa/vilka man ska använda? Jag bor uppe i Norrland där det för tillfället är sevinkallt så har torr hy på vintern men också mycket finnar runt hakan och på käken som senare blir som små röda ärr eftersom det tar länge innan de försvinner. Finnarna gör dessutom ganska ont, de ömmar liksom under huden. Mvh min mens-app visar att den startar IDAG :)))) kram!

    1. Caroline skriver:

      Ja, ett inlägg om hudvård! :D

  4. Sanna skriver:

    Jag fyller år supersnart och ska ha hemmafest i början av februari, jag behöver DIN HJÄLP HANNA! Vad ska en kvinna ha på sig? Du är grym på outfits-inspiration och just nu sitter jag med en j-a paljett-topp i ena handen och vanliga urtvättade jeans i den andra och kan inte komma i STÄMNING för att komma på vad man ska klä sig i…! Vill vara sval/cool/inte för utspökad/men ändå synas… Hjälp mig! :’(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG