7 bilder från de senaste dagarna

14:53 2019-01-15

1. ÄNTLIGEN har vi en hallspegel. Har letat efter en lagomt stor och inte fyrkantig (eftersom allt vi tycks köpa till lägenheten är just kantigt) men så genom min kompis Klaras instastorie hittade jag den HÄR helt perfekta spegeln från Betonggruvan. ”PILL” heter den och det tog ev ett dygn innan jag fattade att det syftade på ”tablett” på engelska, som den alltså liknar i formen.

2. Ja det här är bara en helt vanlig svullen nyvaken jag som tittat på Kenzas videos om sin graviditet i helgen.

3. I lördags blev vi bjudna på middag hos Mimmi och Hampus som vi åker till Engelberg med i slutet av januari. OCH VI FICK BLAND ANNAT POPCORN TILL EFTERRÄTT. Det här rätten tjöt man till av!!!! Så jävla gott med popcorn på glass. Testa?!?!

4. Hunnit med en mysig AW med min bästisar på Linsos jobb. Men det höll inte på att bli något eftersom Johanna vägrar använda google maps? Det är helt sjukt faktiskt. Varje gång vi ska ses så ringer hon och FRÅGAR efter vägen ”hur går jag om jag står vid pressbyrån?”. Varje gång skriker jag rakt ut ”använd kartan!!!!”. Detta har resulterat i att varje gång vi ses så är det dålig stämning de första två minuterna.

5. Och så har jag varit hos Sveriges (världens?) bästa tandläkare Sara (som har egen klinik) som kommit att blivit en såpass omtyckt person i mitt liv att jag bjöd henne på min 30-årsfest. Den första tandläkaren jag ser fram emot att träffa!!! Så kul, proffsig och varm. Hon kan liksom allt.

6. JAG HAR SÄNT RADIO MED PP3 i P3. Kanonprogram. Ska sända i morrn igen mellan 13 och 16 om ni vill spetsa små-öronen och höra. Blev inställt :-(

7. Avslutar med den här spontana spegelbilden i min nya nyckelpigströja. Köpt på Zararean för fem dagar sen.

 

15 kommentarer | “7 bilder från de senaste dagarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lisa skriver:

  ÄR det alltså en Flux-bib mitt lilla öga skåda där i bakgrunden??????

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha JA!!! Sjukt va

 2. Anna skriver:

  Du + PP3 = sant. Mitt hjärta jublar!

  1. Hanapee skriver:

   Det blev inställt :-(

 3. Emma skriver:

  Bra inlägg men alltså fattar ärligt inte hur folk kan bli glad av att Kenza är gravid? Liksom finns ju mängder av barn som det är. 😂

  1. Emma skriver:

   Haha gud elak jag lät här. Det lät bättre i mitt huvud. Har nog göra med att jag själv aldrig känt ”barn är meningen med livet” och har aldrig tyckt Kenzas blogg är så personlig heller.

  2. Cornelia skriver:

   För mig är det nog för att jag läst hennes blogg så sjukt länge – typ sen hon började. Då var hon mer personlig och jag har haft liknande uppväxt så känner igen mig i den där känslan av att man vill skaffa en egen familj för att liksom… Göra om göra rätt? Man hejar liksom på henne, därför blev jag också så himla glad och rörd över hennes video.

   1. Hanapee skriver:

    EXAKT SÅ ÄR DET <3

  3. Anna skriver:

   Jag och min man försökte att bli gravida i ett år och ingenting hände. Då är det så lätt när man ser andra gravida i flödet på insta och tänka att det är så lätt för alla utom en själv. Och varje bild är som ett hugg i hjätat.
   Sedan blev jag gravid precis när vi skulle starta en utredning. Uppskattar verkligen att hon har varit så öppen, så känner man sig mindre ensam :)

 4. Lova skriver:

  Haru sett att friends with benefits säsong två streamar nu? Roligare än förra!

 5. Cornelia skriver:

  Relaterat till kompisar som inte använder kartan! Blir så otroligt irriterad över att man inte kan iaf kolla sig omkring lite, typ läsa gatunamnen och numrena? Har en kompis som ringer och frågar exakt allt, vart ska jag, vilken sida, jag ser inte gatan vilken är det??? MEN LÄS ÅTMINSTONE VAD DET STÅR PÅ SKYLTARNA INNAN DU FRÅGAR. Vill jag skrika men gör det aldrig :)))

 6. Matilda skriver:

  Hej! Skymtar en fin taklampa i er hall – vad är det för lampa ni har? TACK

 7. Rebecca skriver:

  Haha, google maps… här är en till som vägrar, oftast. Lägger istället tid på att printscreena en karta (lol) och kolla in en bra väg att gå och sen försöker minnas den. Gillar att navigera och använda hjärnan 😂 Brukar oftare hitta rätt så än med google maps, vilket borde vara en omöjlighet. Kanske bara inte är kompatibel med tekniken…

 8. Jess skriver:

  Går alltid fel med Google Maps :( fungerar bara i bilen av nån anledning. Forever vilse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg