V. 3

20:57 2019-01-14

Andra veckan som frilans och det pirras fortfarande i magen på morgonen. Av lycka, skräck och ev nattliga gaser. Ännu en vecka jag hade önskat innehöll lite mer *träning och rörelse* men har nu istället fått boka av alla friskispass i appen eftersom……. jag vaknade……. i morse……. med en golfboll i halsen. Orkar inte ens prata om det nu men ändå viktigt för mig att ni ”vet” av någon märklig anledning.

Förhoppningsvis går det över.

MEN MAN VILL JU INTE BEHÖVA VARA POSITIV.

MÅNDAG
Har varit med på ett hörn på en konferens med Löfbergs idag där jag pratade om vårt samarbete, braaaaanding etc. Jag kommer fortsätta göra samarbeten med detta underbara bolag. Älskade alla (och dialekten! 90% pratade värmländska) och blev så imponerad av deras mjuka, smarta och hållbara sätt att driva företag.

Sen spela jag in pod med Martin.

Slutligen kom jag hem och gjorde en utsökt tikka masala med bönor från Food Pharmacy men den blev lite för lös, så mitt tips är att inte ha i något vatten plus att en extra vitlöksklyfta. Kanske mer ingefära också. Serverade med inlagd rödlök och svartris mvh matbloggen.

TISDAG
Ska ha möte med Plan International!!!!!!!!! Är det hemligt kanske? Hoppas inte. De var ju med i Guatemala och vi besökte det lokala Plan-kontoret. Fint att se hur de jobbade med utbildning och att hjälpa människor hjälpa sig själva. Vill gärna fortsätta jobba med dem på något sätt, kanske engagera mig i sexualupplysning i andra länder etc etc. Vi får se!

På kvällen ska jag, Linso och Jojje gå på premiären av The Favourite som fått så bra betyg. Återkommer med recension!

ONSDAG
Två riktiga mysiga möten på förmiddagen och så ska jag hämta upp ramen till min snabb-cykel som blev sönderplockad i somras :-(

TORSDAG
Startmöte av andra säsongen av Sveriges bästa intervjupod; Gott folk (obs ni måste lyssna på första säsongen pga alla avsnitt är faktiskt bra och jag är stolt). Ska också lunch hos min gamla projektledare med henne och hennes ettåring, tjosan va kul.

FREDAG
Jobba med bokföring (snälla hjälp va tråkigt) på förmiddagen och sen…. vet jag inte….. har nån idé på att mysa hemma….. MEN DET KANSKE MAN INTE FÅR I DET HÄR LANDET.

LÖRDAG
Funderar på att gå på P3 Guld. Men har ingen tågbiljett eller hotellrum :-)

SÖNDAG
Tvätta mattan med galltvål gissar jag.

5 kommentarer | “V. 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karro skriver:

  Jaaa gå på P3 guld du kan få bo hos mig!!!! Tog sån tid för mig att förstå varför du skulle hämta upp ramen till din cykel, ba vad är det jag har missat. Men ah tänkte alltså på maträtten. Hehe!!

 2. Anna skriver:

  Hej!!
  Har din IBS-mage blivit bättre eller sämre av mer vegetarisk mat?

 3. Anna skriver:

  +1 på det med cykelnudlarna haha! Fick för mig nån halv sekund att det var en ny *stockholmsgrej* och skakade uppgivet på huvudet åt ungdomens förfall. /Mvh lantis i Oslo på 35

 4. Moa skriver:

  Hej! Skymtade era köksstolar i ett annat inlägg och blev förälskad! (har letat köksstolar en längre tid). Vart är de köpta?

  1. Hanapee skriver:

   Det är thonet-stolar ❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla