V. 5

15:44 2019-01-28

MÅNDAG
Skippade skiddagen idag med gulliga personerna ovan och har istället ett väldigt viktigt mission; hitta speciella soppåsar här i Sarnen. Tydligen måste man ha en viss sort för att få slänga sopor här? Nu har vi löst det genom 3 stycken papperspåsar med sopor i som står öppna i köket. Mys.

Ska också försöka ta mig upp till en stuga jag sett från vårt fönster. Och så måste jag jobba en del. Och yoga (är på dag 6).

TISDAG
Yoga (dag 7) på morgonen. Och så flyger hem på kvällen så dagen tänkte spenderas i Zurich. ALLA TIPS OM STADEN MOTTAGES HJÄRTLIGT. Typ var ska vi äta middag? Och finns det något kul att se?

ONSDAG
Jobba!!! Måste skriva intervjuer och ordna med en tv-pitch jag håller på med! Tjoho va kul det är med jobb nu! Kul men också lite nervöst förstås. Har tänkt på gå spinning på kvällen, flera månader sen sist och tänker att jag fram till april ska träna så mycket jag hinner.

TORSDAG
Intervjuar till min pod Gott folk (säsong 2 har nämligen premiär fredagen 8:e februari!!!!).

FREDAG
Roligt möte på förmiddagen och ja sen är det helg!!!!!!!!!! Ska ha middag på fredag.

LÖRDAG & SÖNDAG
Lösa planer om att ”fixa hemma” och på söndag är jag helgkompis i P3 för er som vill lyssna.

14 kommentarer | “V. 5”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alex skriver:

    Soppåsarna finns bakom kassan så man måste fråga efter dom.
    Ät på Burgermeister när ni är i Zurich, ser inte ut att vara mkt för världen men jävlar vad gott.

    1. Kooky skriver:

      Burgermeister har tyvärr stängt :'( på obestämd framtid. Var mitt favoritburgerhak.

      1. Mona skriver:

        de har precis öppnat igen, dock i en annan lokal (fd brooklyn burger)!

        1. Kooky skriver:

          Ååh, vilken lycka!! Tack <3 då måste jag dit snarast!

  2. C skriver:

    Om ni gillar Ramen så finns: Miki, Ooki eller Yume (tre olika alltså) som jag gillar (Yume ligger nära central stationen vilket kanske är lägligt). dock alltid svinmycket folk så man kanske får vänta. vi har dock varit på dessa ställen oförskämt många gånger.. hehe
    Gillar man meze har ni Maison Blunt. Också där ofta mycket folk.
    Att göra: klassiska att gå runt i stan och ner mot sjön. Även ta sig upp på Züriberg eller Uetliberg. Eller ta en promenad längs Limmat (flod)

  3. Fangirl skriver:

    OBS! YOUNGER SPOILER (säsong 5)
    Hej Hanna!
    Jag vet ju att du har kollat på younger så måste bara fråga: har du sett heeela avsnittet på TV4?? Jag skulle googla när nästa säsong kommer och hamnade då av en slump på en sida som sammanfattade ”the season final”, där det bl.a. stod att Josh fattade beslut om att inte bli Malkies spermdonor (??!!!), Zade slutar på Empirical och i slutet så ska tydligen Claire (irländska tjejen som Josh gifte sig med) dyka upp preggo och hävda att Josh är farsan! INGET av detta såg jag när jag streamade avsnittet på TV4! Känner ingen annan som har sett serien så måste fråga dig om du har sett detta? Har självklart kollat om hela avsnittet (och gått tillbaka några avsnitt) för att dubbelkolla ifall jag hade missat det, men det är inte med????!!! Tacksam för svar!!

    1. Ellie skriver:

      Jag såg precis om alla säsonger och inget av det var med i säsong 5! Det kanske är grejer som kommer i sägong 6? Eller någon som bullshittar som fasiken haha
      Här finns en korrekt recap på säsong 5: https://en.wikipedia.org/wiki/Younger_(season_5)

      1. Fangirl skriver:

        Alltså så himla konstigt!!
        Men i recapen från wiki står det ju också att de sakerna har hänt, så det måste ju vara något som klippts bort (?) i tv4-versionen?
        Så skumt! Blir helt nojig över att det är en massa andra saker som man också har missat i tidigare säsonger!

    2. Hedvig skriver:

      Alltså nu blir jag förvirrad, vet att jag har sett att Josh sa att han inte ville vara donator och att Zane sa upp sig. Men kan inte minnas att Claire kom tillbaka i samma avsnitt. Streamade dock serien från couchtuner och kanske är någon annan version av sista avsnittet där.

      1. Fangirl skriver:

        Skumt!
        Men verkar ju som om avsnitten är olika beroende på vilken streamingtjänst man använder! Känner att jag vill gå till botten med detta, haha

        1. Ellie skriver:

          Jag läser under Episodes på eneglska Wikipedia och där står det ju ingenting om att detta skulle ha hänt i avsnitt 12 säsong 5?

          Dock så reagerade jag på att det var massor med karaktärer som inte var med nu när jag tittade på det häromveckan! Dvs att Josh, Maggie och de andra inte var med alls i sista… Så ja, verkar som att vissa grejer har klippts bort som ni säger, så skumt 🤔

          1. Ellie skriver:

            Men vad fasiken nu hittade jag det på wiki, måste läst slarvigt första gången? Såg seriöst inte den infon. I’m confused! 😅

  4. Clara skriver:

    Hanna! I Zürich måste ni äta på Zeughauskellar, prisvärd Scnitzel och mer klassisk schweiziskt mat! Deras husöl är underbart god, speciellt i 1l sedel.
    Jag har bott i Zürich i 2 år och älskar staden, promenera längs floden Limmat i stan, åk till Viaduktstrasse och strosa längs gamla tågviadukter med ”hippa” butiker och restauranger, Frau Gerolds Garden är en favorit. Gå runt i gamla stan, på östra sidan av floden och åk upp i Jules Verne panoramabar.

  5. carro skriver:

    Grande café!!!!! (Bar) Världens mysigaste bar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg