5 bilder från mitt liv (vilken bra rubrik)

15:03 2019-02-15

Fan va jag myser med vårt mysiga kök, eller som Benjamin Ingrosso kallade det ”Astrid Lindgrenigt”. Så glad över att vi (dvs Anton) äntligen installerat lampskenan i taket. Nu kan vi SE sakerna vi hackar på bänken. Otroligt.

Dock ska vi ju göra om köket lite. Ta bort shabby chick-skänken (den vita) och göra det liiite mer enhetligt. Men det får bli sommarens projekt.

Mitt bästa *stiltips* är sneakers och kappa. Tycker att det alltid funkar bra ihop! Kappa och klackskor tycker jag känns för uppklätt emellanåt, och i sneakers + kort jacka förvandlas jag till en 14-årig kicker. Därför är den här kombon sneakers och kappa så ultimat.

Gärna med litet festligt hårband i knuten också.

Vänligen,

Frilansande bloggstylist

Haha borde jag bli Interfloras nya fotograf…?

Igår var det ju allahjärtansdag och jag sprang runt på Söders alla fiskbutiker i jakt på den perfekta *skaldjursplateun* till mig och Anton. Det blev hummer, havskräftor, rökta räkor och ostron. Och så lite hemmagjord aioli och färskt bröd till det.

Anton kom hem med en bukett blommor till mig!!!!!!!!!!!! Blev jätteglad. Meeeen tycker det alltid blir lite pinsamt när de sker? Som att jag BETT om det typ? Och det blir så tydligt att vi är en TJEJ OCH EN KILLE SOM ÄR IHOP. Jättesvårt att förklara men oftast går jag ju igenom livet och tänker på mig och Anton som två celler som bara finns och hör ihop.

Jag hade Sveriges djupaste urringning igår. Det var ju ändå en officiell liggdag. Matchade blusen från Zara med min favvokjol från Never fully dressed. Och örhängena från Sophie by Sophie som Parisa gav mig i 30-årspresent. Hihihihi.

Nästa fredag är det btw final i På spåret och Parisa tävlar. Smartaste jag känner och jag är så stolt!!!!!!

6 kommentarer | “5 bilder från mitt liv (vilken bra rubrik)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jennifer skriver:

    Hade Anton också urringat ner till tårna? Annars blev det kanske ÄNNU MER uppenbart att ni är en tjej och en kille som är ihop när han mitt emot dig snyggast till sig genom att knäppa skjortan hela vägen upp. 😂 Bara en liten tanke som jag fann så underhållande mitt i hoppet mellan medvetenheten i att som kvinna få blommor till ja.. Att rocka norra halvklotets hetaste urringning när man ska på dejt med sin kille. 😂

    Nä, men fattar vad du menar! Men du har iaf förtjänat att få lite fina blommor så snygg som du var!!! Haha. Förlåt, jag skoja.

    Men ja. Könsroller äro härliga liksom ohärliga. Hoppas ni hade en fin kväll. Din kjol var underbar! Och ska bli roligt att följa hur ni kommer göra med köket! Tyckte lamporna blev superniceiga!

  2. Fius skriver:

    Men hallå, väskan???!!?

  3. ellenlundis skriver:

    Fina blommor!! :)
    Hur länge har ni varit tillsammans?

  4. Stella skriver:

    SÅÅÅÅÅ fin och mysig lägenhet ni har!!!

  5. HannaL skriver:

    Appropå sneakers och kappa sätter du fan orden EXAKT så som jag känner!!!! Och det är fan världens snyggaste o coolaste kombo!

  6. Linnea skriver:

    Vill också skriva ANGÅENDE sneakers – vad ska man ha för nåra!? Har kört hårt på mina stan smith men vill uppdatera. Var inne ett tag på dad sneakers men är rädd att känna mig som en 16-årig (förlåt alla 16-åringar), är liksom 26. Hjälp??????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla