Ny dag, ny chans

11:08 2019-02-17

Kära läsare (?)

I fredags mötte jag upp min gamla kollega/skötare Amanda på Riche. Folk tar emellanåt fel på oss och har svårt att skilja oss åt. När vi jobbade i tv-huset så trodde cafépersonalen att vi var samma person??? Hahaha så jävla kul.

”Men du var ju nyss här och köpte lunch?”

Tror det har att göra med att vi båda gick(går) runt i beiga kappor och har lika frisyr.

Jaja, vi tog i alla fall den här bilden för att se om vi var så jävla lika? Men det är vi ju inte? Jag ser iofs inte ut som mig själv på bilden, så kanske har med det att göra.

En sak som är kul med att ha slutat på sin arbetsplats är att skapa en ny relation med sina gamla kollegor och liksom spara guldkornen man jobbat med. Slippa arbetsrelationen och istället utveckla kompisrelation utan stress, irritation och deadlinepanik. Och vad himla kul det var att få rå om den här fina personen som kompis!

Sen spårade min fredagkväll ur. Träffade upp Johanna och det som skulle bli en ”middag” blev istället en fylla med hemkomst 04:30. Alltså det var ju KUL men jag orkar inte med mig själv? Kan tydligen inte hantera när Anton är borta (han var borta den här helgen och förra) eftersom jag blir 16 år igen, och det är väl okej… men orkar bara inte med mig själv.

Lördagen spenderades i pyjamas hela dagen och jag har inte pratat med någon på 24 timmar. Inte lämnat hemmet eller svarat i telefonen. I stället har jag vältrat mig i självhat och serier :-)

Men vet ni vad det bästa är? Det kommer nya dagar och chanser. Som nu då jag ska gå och träna och sen laga fiskgryta. Tvätta upp tvättkorgen ska jag också göra – min bästa ångesthantering!

7 kommentarer | “Ny dag, ny chans”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  När ska du programleda mello!!

  1. Hanapee skriver:

   Aldrig hoppas jag!!! Men tack för förtroendet <3 <3 <3

   1. Ida skriver:

    Haha fan då, inte ens sidekick? :c

   2. Sofie skriver:

    Hahahaha fantastiskt svar

 2. Sophie skriver:

  Ni är visst lika, ansiktsformen och äppelkinder 🙂

 3. Sofia skriver:

  Kan ändå bli så avundsjuk på dig! Har varit tillsammans med min man forever och har nu två barn. Innan vi hade barn hade jag sån jäkla ångest så njöt aldrig när min man var borta och jag borde ha kunnat levt lite singelliv! Och nu känns det som att det livet återkommer om sisådär 20 år. Hehe.

 4. rasha skriver:

  ni är inte så lika men har typ samma attribut konstigt nog?!? Näpen liten mun, näsa, kinderna ,pannan? Ja typ så haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp