Indietjejen loggar in

21:22 2019-02-10

TJOFLÖJT!

Är lika vissen som kaktusen i bakgrunden. Närå. Men nästan? Framförallt ser jag ut som nån tjej från en Indiefilm. Hursomhelst tror jag att jag *festade bort* mitt serotonin i fredags. Och allt hälsosamt jag skulle göra i helgen gjorde jag inte, vilket jag har hatat mig lite för.

MEN! Jag har haft en jättekul helg, fick rå om mina kompisar, spela luftgitarr, vinna(!!!) sällskapspel och se 23 avsnitt av min nya besatthet: Serien Casual (finns på HBO!). Den handlar om ett otroligt dysfunktionellt syskonpar som ligger runt (inte med varandra alltså) och en brådmogen tonårsdotter som är mycket smartare än alla andra.

Mörk-kul och fin serie. Se den!

Nu ska jag dricka vatten, göra schema för veckan och lägga ansiktsmask dvs. kompensera för helgens livsstil.

Hoppas ni mår bra <3

En kommentar | “Indietjejen loggar in”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Men HERREGUD vilka snygga glasögon!! Var är dom ifrån? Vilken modell? *vill härmas*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp