V. 7

07:38 2019-02-11

Tre ord som summerar kommande veckan
Rutin, hälsa och typ… inre lugn??

Veckans kul
Att skriva på piloten jag gör till det här hemliga svt-projektet som jag hoppas blir av!!!! Det är väldigt kul. Också kul att spela in pod med Kung Knave och sen intervjua Johanna Nordström till Gott folk ska bli himla roligt (kom gärna med frågor som måste vara med).

Veckans röva
Att jag varje morgon har lite, lite ont i halsen eller nån annan åkomma som gör att jag tänker ”ääeeeee jag ska nog inte träna idag heller 8-)” vilket i sin tur resulterar i att jag aldrig tar mig till gymmet. Stör mig så otroligt mycket på att jag ”mår dåligt” över det också? Liksom självhatar eftersom jag inte ger mig själv/mitt psyke vad det behöver.

Hur hittar jag motivationen jag hade vid den här tiden förra året?

Veckans behov
Från en dag till en annan la våran sovrumslampa ner? Eller den blev glapp. Vaktmästar-Anton kommer ju förmodligen satsa allt på att laga den men jag är fan tveksam om det går. Så komplicerat med el!!!! Så nu har jag bestämt mig för att köpa en ny lampa och hittat bl.a den här. Till sovrumsfönstret alltså.

6 kommentarer | “V. 7”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ronja skriver:

  Men sådär gör jag också! Alltså vaknar med liiite ont i halsen och struntar i att träna. Det är ju dels för att man inte har motivation, men också för att man vet hur sjuk man blir om man faktiskt tränar.

  At least that’s what I tell myself …

 2. Elinor skriver:

  Jag älskar Johanna. Hon har en sån strålande energi. Men en fråga, hennes rolighet känns som att den kommer väldigt naturligt, känner hon någonsin en viss prestationsångest i att behöva levererar kul saker att säga i vardagssammanhang?

 3. Erica skriver:

  Åh Johanna!! Hon får ju en del kommentarer på instagram osv om att hon framstår som lite elak och oskön (ofta när hon är ironisk dock), skulle vara intressant att höra hennes tankar om det tycker jag!

 4. Mia skriver:

  Men asså jag tänker såhär: varför ska jag träna när det är som mörkast och en mår piss och är trött och bara vill äta nån tröstande gryta under en filt?
  Sen, när ljuset kommer och våren är här så VILL jag ju vara ute och gå och röra mig och har massor av gratis energi från ljuset som gör att jag vill gå till gymmet. Alltså på riktigt vill.

  Tycker att det är sinnessjukt av mig att år efter år ha ångest pga går ej till gymmet när jag ”behöver det som bäst”. Jag vill ju inte. Jag orkar ju inte.
  Har kommit till ro med att jag inte vill träna i januari och februari (vill ens någon det???). Så jag har slutat med det.
  Säger upp mitt gymkort 1:a januari varje år. Perfekt!
  Sträcker mig till att säga att två träningsfria månader är HÄLSOSAMT pga befriad från skuld kring att inte vilja.
  Träna i vår i stället, tycker jag!

  Varsågod för tips! Mvh

  1. Hanapee skriver:

   RÖS av detta fina tips

 5. M skriver:

  Är du säker på att det är halsont och inte halsbränna? Fick själv denna insikt för ca 1,5 år sedan och även om det låter knäppt att man inte känner skillnaden så är det faktiskt inte helt lätt att särskilja de två! Nu kör jag en kur omeprazol istället när jag har ”halsont”/halsbränna och är frisk mest hela tiden (var ”förkyld”/hade förkylningskänsla JÄMT förut). Kanske inte är fallet för dig men kan vara värt att tänka igenom. Jag har insett att jag jämt får halsbränna om jag äter mkt fet mat, när jag har mensvärk och måste äta nsaid, när jag dricker alkohol osv osv dvs allt kul i livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp