Inspelning från gynekologstol

19:25 2019-02-27

HEJ ÄLSKLINGAR

Idag har jag haft *fullt upp* med tv-inspelningen som jag pratade om i måndags, alltså piloten för svt som jag jobbar på just nu. Så hiiiiimla roligt speciellt idag då två av mina bff:s Frida och Linso joinade med tvillingbäbisar och gravidmage!

Låg dessutom såpass länge i en gynstol att jag aldrig mer kommer va obekväm med att gå till gynekologen? Skönt.

JAHA ANNARS DÅ?

Jo, vi slog ju lyssnarrekord på vårt senaste podavsnitt! Kul, även om jag hade lite ont i magen av efterdyningarna då människor i den här säljgruppen jag kritiserade blev ledsna. Bad såklart om ursäkt för att jag sårat men tycker också det är svårt då man är så jävla olika i referensramar och moraliska kompassen. Men oavsett är det totalt sämst att göra någon ledsen.

Har också senaste dygnet hängt med Antons föräldrar, gjort sötpotatissoppa, druckit sellerijuice, varit på kul möte och köpt en värmeborste. Angående värmeborsten så TRODDE jag att jag köpte en sån fönborste men det här vara alltså bara en varm borste? Helvete vad sämst den var. Började nästan grina igår då jag försökte locka håret med den, gick inte!!!

Om jag kommer orka lämna tillbaks den? Absolut inte :-)

14 kommentarer | “Inspelning från gynekologstol”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Du kan ju SÄLJA den 🤣

 2. Emelie skriver:

  SÄLJ BORSTEN I EN KÖP OCH SÄLJ-GRUPP!!!11!!!!!1

  1. Hanapee skriver:

   hahahahah att jag inte SÅG DEN

 3. Linnéa skriver:

  Åhh vill du skriva vilken borste det var? Också tänkt köpa men har dragit mig pga vill inte heller komma hem med en supersämst :-( och det verkar ju vara en DJUNGEL!!

 4. Ulrika skriver:

  Du var så fin i den gula blusen!! Var har du köpt den??

  1. Hanapee skriver:

   h&m <3

 5. Ella skriver:

  Jag blev så jävla inne på sellerijuice när du började skriva om det, har googlat och googlat och googlat. Så nu har jag en till sak som ska hålla mig *frisk och lycklig*. Vet inte om jag ska tacka eller ej??? :)

  Skämt åsido, men jag vet inte om det inte är bättre att TUGGA den? Kickas inte enzymer och sådant igång då? Känns som att fibrerna blir mer aktiverade om man tuggar? Men asså jag hittar ju på det här så jag kanske bara borde sluta hitta på och börja dricka? Men varför dricker man istället för att tugga??? För att det är godare förstår jag, men liksom – något mer?

  /Blir snart *sjuk och olycklig* av allt jag gör för att bli *frisk och lyxilig*

  1. Rebecka skriver:

   Alltså jag gissar att det ingen har tid att sitta och tugga i sig ett helt knippe selleri…och alltså då skulle man ju behöva byta ut frukost OCH lunch (eftersom det skulle vara lunchtid när man var klar) hmm asså killgissar BARA så plz enlighten another one!!

 6. Evelina skriver:

  Master! Behöver din hjälp!
  Jag och killen åker Barcelona en weekend i april och jag känner mest, vad ska jag ha på mig?? Har kollat medeltempen och den ligger på ca 18 grader på dagen och 10 på kvällen. Vill ha svala och sköna dagsoutfits och svinbejbiga kvällsoutfits!! Help a girl out!!
  Kram!!

 7. Ani skriver:

  Hur många lyssningar har ni på podden när det är rekord?:)

 8. Anna skriver:

  Klart det inte är kul att göra folk ledsna, men någon måtta får det väl finnas på kränktheten. Folk måste skaffa självdistans

 9. Julia skriver:

  Snällasnällasnälla plz ge lite tips på sneakers för våren (solen va här i 3 dagar och helt plötsligt känns hela garderoben inaktuell!) Skulle ju inte klaga om du även kunde langa lite tips på vårjackor (du öppnade verkligen mina ögon med ditt tips om sneakers + kappa som ultimata kombinationen, kanske obvious men aldrig reflekterat över varför det är så perfekt tidigare)

  KRAM

 10. Sara skriver:

  Avsnitt 255, angående Sandra Beijer. Gissar att hon går i terapi och pratat om allt det jobbiga i sitt liv vilket gör det lättare att se tillbaka på allt jobbigt. Det jobbiga liksom neutraliseras när man får prata om det med psykolog. Sandra skrev ju om det i veckan (reklamen för Kry)tex att hon då 2014 hade samma problem som du att besöka vissa gator och ställen i Sthlm. Hon har gått i terapi sedan dess. Psykodynamisterapi säger jag bara! Hjälper en att gå vidare från det gamla. Du är inte onormal! Du har bara mått dåligt.

  1. Hanapee skriver:

   Jag har gått i terapi sen 2012, just nostalgiångesten e ändå kvar ;-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp