SNODDE EN LISTA DEL: 939203

23:15 2019-02-28

Vad köpte du senast?
Ett paket delicatobollar till inspelningen hemma hos mig idag. Hur många bollar som åts? Ingen….. förrän filmteamet åkt hem 8-)

Hur lång är du?
172 sexiga

Vad stod det i ditt senaste sms?

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är socialt kompetent!!!! Finner mig snabbt i situationer och bryr mig faktiskt om andra.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag periodvis är lat. Vågar inte berätta hur jag beter mig vissa dagar….. Någon gång ska det komma fram. Hur jag ibland lägger mig igen klockan 11 och vaknar klockan 14. Hahahahaha. Psykbeteende.

Har du söndagsångest?
Uj uj uj otrolig!!! *ryser*. Tycker världen känns ”stängd” och att människor gömmer sig i sig själva och det känns så jävla obehagligt.


Ute på vift idag, en öppen BRA torsdag

Vilka städer har du bott i?
Min by Östansjö, Sundvall och Stockholm.

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Alltid Veckans Bläcka när jag ska sova! Eller Filip och Fredriks. Lyssnar också just nu på Språket i P1, Varg söker sin pod, Allt du velat veta, Food Pharmacy och P3 Musikdokumentär.

Låt på huvudet just nu?
Kanonlåten ”The show must go on” sen jag nynnade på den i en insta storie på VÅR POD SOM FÅTT EN INSTAGRAM.

Är du en ringare eller smsare?
Både och! Men HATAR dock när folk ringer om ”jobb” istället för att först mejla, typ ”Hej Hanna vi ringer från rövbolaget knull-media och har kunden doftljus.nu och de skulle vilja att du programledde i en stearinbutik för 1 krona i ersättning, låter det inte kanonkul?”.

Men i övrigt har jag inga problem att svara när okända nummer ringer och svarar rätt ok snabbt på sms ändå. Om JAG ska kontakta nån blir det i princip uteslutande sms förutom typ familj, nära vänner och Anton.

När går du och lägger dig?
23:20, sen grejar jag ibland med telefonen till……… 02. Spelar en del Betapet nu som tar upp en del viktig tid. Men oftast somnar jag typ 00:20.

Vad är det modigaste du gjort?
Hoppa med häst och rida på Friends inför 15 000 pers. När jag tittar på bilder från det kan jag knappt fatta att det är jag?!? Det är det mest utvecklande och roligaste jag gjort kanske i hela mitt liv. Fan vad jag saknar att rida, tänker på det minst en gång i veckan. Har du en jättejättesnäll häst i stockholmsområdet som jag kan få komma och rida lite på, typ skritta lite etc? Hör jättegärna av dig.

Har du någon gång åkt ambulans?
Bara kärleksambulansen rakt in i Antons hjärta!!!!!

Va?

Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Ja, nån riktig jävlig som barn som jag minns som ”oj nu kissar jag taggtråd och vill dö”. Men vet ni nåt knäppt?! Jag kan ibland få lite ”känningar” från urinvägsnfektion, oftast på sommarn, men då ställer jag mig i en jättejättevarm dusch och kissar och spolar.

Hur många kuddar sover du med?
3 just nu pga bihåle-ont 8-)

Äter du några vitaminer/kosttillskott?
Njae. Typ B12, får det var det enda jag hade brist på när jag gjorde sånt helkroppstest. Testat precis alla tillskott/vitaminer ni kan komma på.

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Spanska. Jag var oroväckande usel. Alltså OROVÄCKANDE. Jag minns att jag skämdes typ för att jag var så jävla värdelös. Por favor.

Vad har du för ringsignal på telefonen?
Polyfonisk variant av Coldplays Yellow

Nä fan va sjukt det vore

Go to-mat som alltid är gott?
Ingrossopastan:
4 schalottenlök i massa vitt vin, en burk tomater, vitlök, åsså körksbärstomater i ugn + parmesan på.

Hur ofta tvättar du håret?
Ingen aning? HAR folk verkligen koll på sånt här? Är så jävla olika. Tvättar absolut inte varje dag i alla fall. I stort har jag rätt dålig personlig hygien obs förutom att jag ofta tvättar händerna. Men duschar relativt sällan. Förlåt :-)

Hur uppvaktar man dig?
Gillar svettdoft

skoja!!

Nej men man kan inte det eftersom jag är så jävla kär i Anton just i skrivande stund. Eller hm vem försöker jag lura, vill ju alltid bli uppvaktad. Tror man säger att jag är snygg, det kommer man tyvärr långt på.

 

Tack Sandra för listis!

16 kommentarer | “SNODDE EN LISTA DEL: 939203”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Julia skriver:

  Hanna jag bara måste säga FYFAN vilken mysig podd du och Martin har. Jag har inte lyssnat på en podd på typ 5år men fick lite ångest så startade Spotify och sökte på Hanapee (haha tänkte att du måste ju ha en skön spellista) och din podd kom upp och jag bara startade. Nu ligger jag här helt lugn. ALLTSÅ WHERE HAS THIS BEEN MY ENTIRE LIFE?! Skrattade rakt ut, skakade nästan av irritation ang väskincidenten och relaterar så med att stampa fötterna hårt i golvet i aggression haha. Och Martin? Han verkar så himla rar och rolig. Vad fint han berätta om att gå tillbaka till ställen man varit förut. Sjukt starkt avsnitt! Jag är frälst <33

 2. Rebbus skriver:

  Hej! Du verkar vara relations-smart, så här kommer en fråga från en i en 2årig relation (till dig som varit i en i 12! Wow Plz guide me). Jo grejen är att jag och min sambo är snälla och glada mest jämt. Det är viktigt för oss att visa den andra uppskattning, då vi båda är bekräftelsetorskar. På sistone när jag varit trött efter långa jobbdagarna en särskilt intensiv period så har jag ibland inte haft någon energi kvar när jag kommit hem. En dag var jag grinig mot honom och klagade på att han inte kunde låta mig ha sovmorgon nästa dag (han hade planerat en grej då). Det gjorde honom ledsen, och fick mig att skämmas efteråt. Hur balanserar du att å ena sidan vara mänsklig och stundvis grinig, med att alltid vilka vara snäll mot dina närmaste personer? Jag vill inte vara dum eller irriterad mot den som betyder mest mot mig.

  1. Ronja skriver:

   Okej nu är ju inte jag Hanna men också varit i en relation länge och lärt mig följande: att förvänta sig att en aldrig ska få bli arg/irriterad/less på den en rätt ihop med är inte superbra i längden, åtminstone inte för mig. Det leder oftast till att saker byggs upp, inte kommer till ytan och tar sig i uttryck på andra sätt som i sin tur kan va dåligt för relationen. Så jag tycker det är viktigt att först låta båda få va just mänskliga. Och som människa känner en mkt saker (bla ilska) och gör också såklart fel och misstag. Det är ok att göra misstag i relationen.

   Men en annan viktig sak: de ggr en inte ”klarar av” att behandla sina närmaste/sin partner så som en vill, dvs att en blivit sur, irriterad, sagt ngt öndigt etc, är det istället viktigt att va snäll efteråt!! Förklara, be om ursäkt, ta ansvar. Vilket i sig är skitsvårt men blir bättre ju mer en övar!

   Kram hoppas det kan va till hjälp <3

 3. Agnes skriver:

  Hahah, älskar dina listor för du svarar så kul

 4. Tonie skriver:

  Hanna! Din jacka! Letar efter den perfekta vårjackan, vart hittar man den?? Tack på förhand :)))

 5. Tess skriver:

  Mmm, att bara gå och lägga sig och sova på dagen för att man kan är mitt bästa! Minns när jag jobbade extra på ställen som hade vilrum så kunde jag komma dit (istället för att vara på uni och plugga) för att sova en stund innan passet började <3

 6. ChillarN skriver:

  Jag har precis spenderat fyra dagar med att enbart missa det fina vädret och spela tvspel 😎 och att ta tupplurer är det BÄSTA som finns.

 7. Anonyma E skriver:

  Hej bästa Hanna!

  Jag ser att du redan fått en relationsfråga i kommentarsfältet men eftersom jag tycker du är så klok och ärlig i frågor om relationer (som ju är knepiga) kommer en till från mig, kanske kan du svara på båda i ett inlägg á la relationsakut?

  Jag och min kille har varit tillsammans i ett år. Vi är unga (han 21 och jag 23) och träffades genom det program vi läser på universitetet. Vi läser just nu olika kurser och ses därför inte på samma sätt som under vårt första år i relationen, då vi träffades varje dag. Jag har de senaste två-tre månaderna lidit av grov PMS. Jag har alltid upplevt PMS vid mensen, men nu är det som om att det blir värre för varje gång och det går såklart ut över relationen. Jag vägrar öppna upp mig och prata om att jag pga mensmonstret tänker på ifall vi borde göra slut, och han blir irriterad för att jag bara är ledsen och ångestig och känner sig otillräcklig. Vi pratar om det ibland och ibland blir det en konflikt. Jag misstänker att det kan ha med p-piller att göra och jag har en historia av ångest i tonåren, men oavsett tycker jag tycker det är otroligt obehagligt att fyllas av de mörka tankarna – han är ju min bästis och stora kärlek!

  Jag tror stenhårt på att jobba sig igenom svåra perioder, inte minst när det handlar om den ena personens dåliga mående, och jag förstår ju att man inte går runt och är superduperkär hela tiden. Däremot upplever jag mig som väldigt needy, har ett stort behov av att ha honom nära (vilket han nog inte har av mig på samma sätt – kanske en positiv grej när jag tänker efter) och som lite vilsen och ensam när han behöver göra annat, något som jag inte i övrigt känner igen i min personlighet. Jag har alltid upplevt mig som en självständig och nyfiken person. Kanske bör det tilläggas att det är både min och hans första förhållande och jag tror att det kan ta sin lilla tid att vänja sig vid att höra ihop med en annan person.

  Min fråga efter den här långa ranten är alltså: hur gör man när den första nykära fasen är över och man plötsligt behöver hitta tillbaka till sina egna intressen och framför allt acceptera att man inte kan eller ens vill göra allt ihop? Och hur hanterar man PMS i relationen – hur pratar man med sin partner om att man vill göra slut en gång i månaden men att det bara är hormonernas fel?

  Stor kram och tack för bästa podden och bloggen, bättre än någonsin nu tycker jag!

  Trevlig helg!

 8. Anna skriver:

  Duschar inte heller så himla ofta och tar mer än gärna naps istället för att typ ”hitta energi under en lunchpromenad”. Tror det ändå är rätt vanligt?? Eller är alla pigga och fräscha a la Instagram?

 9. Elsa skriver:

  jag har också ”dålig hygien”, dvs. duschar inte varje dag, men det är ju inte ”bra” att duscha varje dag med massa tvål eftersom man tvättar bort bakteriefloran man har på huden (källa: är forskare hehe).

  måste säga att jag är heeelt på din sida i väskbråket du pratar om i podden! vilka orimliga människor det finns.

 10. Vera skriver:

  Finns det utförligare recept på pastan???? Lät otroligt.

 11. Anna skriver:

  Lyssnar du inte på della q?

  1. Hanapee skriver:

   Hört två avsnitt

 12. En brud skriver:

  Hej ärade gudomliga Master
  Jag ska gifta mig med min tjej i sommar. Och när man gifter sig ska man ha kläder på sig har jag hört. Men jag vill inte ha på mig något vitt! Det känns så flickigt kyskt, opersonligt pga alla har det? Jag vill att det ska vara dansbart. Glatt! Kanske glansigt senapsgult? Kanske kanske grönt? Kanske sånt där tunnt och glansigt tyg…siden/satin/vad fan heter tyg ens? Jag kan inte kläder men du har alltid på dig assnygga saker som är både eleganta & coola! Vad ska jag ha på mig?
  Evigt tacksam
  Mvh
  En brud som följt master since the beginning

 13. Josefin skriver:

  Vaaaaaar är din svarta Göteborgs-klänning från Hanna???? 😍😍😍

  1. Hanapee skriver:

   En gammal från other stories <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG