Kajsa på cool pr-byrå

16:48 2019-02-13

Kajsa: Master! Jag har nytt jobb i reception på cool pr-byrå och lönen är kanske inte den bästa så därför behöver ja lite olika ”pieces” jag kan använda MYCKET!! Men vill samtidigt se cool ut förstås. HELP ME.

Modemaster svarar: Älskade Kajsa! Grattis till jobbet, fick en ”förnimmelse” om att du kommer göra succé. Sitta där i något fräsigt headset och charma varje person som du möter!

Jag tog fram lite olika ”pieces” till dig och utgick från att du skulle sticka ut lite och framförallt vara cool på ÖVERKROPPEN eftersom min bild av receptioner är att man sitter en del? Bakom en desk? Men gud nu kanske jag har tänkt fel och utgått från nån slags Ally McBeal -situation från 1997? Aja, det är var det är.

1. ”Välkommen! Vem ska du träffa?” säger du och ler stort mot nervösa reklamarkillen. Du är mkt svalt klädd i silkesskjortan från Filippa K som råkar ha vårens färg! Du matchar med hårband i knuten, knallrött läppstift och mörkblå jeans. Kanske något läckert silversmycke som blänker i bringan?

Reklamarkillen blir röd om kinderna när han stammar fram”Vi..viveka Larsson” och du vet att din outfit ännu en dag har gjort sitt jobb! KUL KAJSA!

2. Tycker du ska jobba en hel del med hårassessorer i ditt jobb (och annars med för den delen)! Då kan du ha samma tröja dag efter dag men bara byta frisyr!??! SOM MAGI. Sånna här diadem-hårband är jag ju som bekant helt frälst av. Perfekt till fett hår. Det här fina rutiga är från gamla trotjänaren GLITTER.

3. Det pågår ett svinviktigt möte i nåt inglasat mötesrum när du ska in och servera kaffe. Dagens perfekta outfit består av denna relaxade OCH uppklädda silkeströjan från Stories ihop med höga beiga byxor, mörkorangea nya låga converse och melerade plastringar i öronen. När du går in i mötesrummet ser du hur din nya hatkollega PATRIK sitter där och hånler mot dig. ”Nejmen titta! Här kommer kaffeflickan!” säger han och skrattar.

Det Patrik inte vet om är matskeden laxeringsmedel som finns i hans kopp.

4. ÄLSKAR inomhusjackor och det borde du också börja göra Kajsa. Perfekta att ha på ”jobb” för att se uppdressad ut och på sommarn som en ”liten värmare” (?) Den här kommer från Gina Tricot och aldrig förr har en jacka haft så många användningsområden!

Men allra snyggast är den på den där blyga reklamkillens golv på fredag när vi gått hem med varandra! NEMEN!! KAJSA!!! DIN SEXFIA!!!!

5. ”Vad hette du sa du?” säger du misstänksamt till din nemesis som nu plötsligt skriver in sig som praktikant på PR-byrån. ”Lina” säger hon igen och hostar nervöst till. Hon vet att du vet men det här är ett maktspel du kan hantera bättre än någon, Kajsa. Det här är din hemmaplan och du ser mycket cool ut i dina otroligt lyxiga glasögon från Nividas, vita krispiga skjorta och höga blåjeans när du går med den här Lina bort mot chefens kontor.

När du presenterar henne för chefen kallar du henne ”Linnea” och ler stort när du önskar henne ”en trevlig tid hos er”.

 

(OBS! Inlägget innehåller affiliatelänkar vilket betyder att jag har valt alla plagg själv men länkat dem genom tjänsten APPRL). 

17 kommentarer | “Kajsa på cool pr-byrå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Snygga plagg!!

  Lycka till med kläderna och reklamkillen Kajsa :)

 2. Ida skriver:

  ÄLSKAR det återkommande hatet mot Patrik

 3. Lina skriver:

  Älskarrrrrr dessa inlägg

 4. Zara skriver:

  Snälla master, sluta aldrig med dessa inlägg <3

 5. Charlie skriver:

  Den där jävla PATRIK alltså, varje gång! 😄
  Och dööör av ”sexfia”! 😂

 6. Maja skriver:

  Patrik den jäveln.

  1. Hanapee skriver:

   Kuk-patrik.

 7. Freja skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg om väskor 2019?? Dvs hand- axelväskor. Känner mig lost när magväskor börjar kännas lite töntiga? ELLER? Hur ska man uppdatera sig?? SKA man uppdatera sig??

  1. Karro skriver:

   Jaaa vill också veta! Har använt samma väska i snart fyra år vilket egentligen inte gör så jättemycket då den fortfarande e snygg och fräsch MEN jag fick den av mitt ex och känner liksom att det är dags att move on…åtminstone variera sig LITE! Men e så lost när det kommer till väskor. Vill ha en snygg där dator + matlåda får plats utan att den sprängs, men även något *festligare* utan att för den delen vara överöst av kedjor och tofsar och allt sånt. Svår nöt!! Får såklart inte kosta en miljon heller. Det var exet som hade cashen heheheh move on var det ja

  2. Kajsa skriver:

   Jaaaa! Jag har feta problem med att hitta en rimlig väska i ”mellanprisklass”?? Alla ”märken” som ligger där känns fel (MK, DKNY osv) men jag har inte ekonomin för Celine direkt. Vill ha en KLASSISK, sån som man kan ha i många år och till både vardag o fest, ej nån *kul* i plast typ (:

   1. Cecilia skriver:

    Atp atelier eller Decadent rekommenderar jag, fina väskor i mellanprisklassen. Finns många fina modeller och är av bra kvalitet :)

  3. Melina skriver:

   Jaaaa! Jag är 24 och använder fortfarande tygkasse till allt. Måste bli vuxen och skaffa handväska nu så vill gärna se ett väskinlägg!

 8. Emma skriver:

  !!!! Tack så sjukt jävla mycket, har letat efter rosa glasögon i typ 2 år men aldrig hittat det perfekta paret. Dessa får det bli!

 9. Louise Lundberg skriver:

  Asså Patrik.. Är så trött på honom!

  1. Hanapee skriver:

   Han borde …dö?

 10. Tove skriver:

  Sexfia!!!!!!! Hahahahah

 11. Matilda skriver:

  väntar på kommentarer om att KONSUMTIONSHETS förstör planeten. (obs ironisk kommentar som är trött på sådana kommentarer)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG