Är kraftigt förälskad i Ariana Grande

15:23 2019-02-12

Det började egentligen när hon hängde i Miley Cyrus garage och sjöng en gammal favvolåt till mig. Sen började jag springa till Break free och fick inte nog av den låten. Och så hände Manchester-attacken 2017 efter en av hennes konserter och jag såg hela Ariana Grandes ONE LOVE MANCHESTER som hon ordnade (så jävla smärtsamt när hon ska sjunga sista låten).

Och så dog hennes ex Mac Miller. Jag började nu se v a r e n d a intervju som fanns på youtube. Läsa artiklar om henne och fick en magisk sammanfattning av hela hennes karriär i P3 Musikdokumentär.

Så i fredags släppte hon sitt album thank you, next. Och det är så personligt, nära, smart och bra. Trallvänligt är det också, men låter lite förminskande. Ett tips är att söka på hennes lyrics på sajten Genuis lyrics så får ni en förklaring/spekulation om varje låt. RIKTIGT INTRESSANT FÖR EN SÅN HÄR KÄR TJEJ SOM MIG.

Min favvo på albumet? Fake smile förstås. Och första låten Imagine som handlar om Mac Miller men den är nästan för sorglig. Och Needy såklart pga stark igenkänning!!

 

…ja det var egentligen bara det jag ville säga 8-)

7 kommentarer | “Är kraftigt förälskad i Ariana Grande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linnea skriver:

  Älskar också Ariana Grande. Älskar att hon är så ärlig i sina texter. Älskar allt.

 2. Johanna skriver:

  Älsk på na! Och miley! Hallå förresten jag är sen på bollen men lyssnar igenom gott folk som är jättebra! 1. Har så himla svårt för calle schulmans utspel på nätet MEN han verkar jättego irl!? Ni hade bra energi! 2. David Borgs skam i lex synskada i Linnea wikblad-avsnittet 3. Så najs för mig som inte kollat ungdomsteve att få lyssna på dig i programledarroll! 4. DAVID SUNDIN. ääe vilket bra avsnitt

 3. Ellen skriver:

  TACK för klippet med miley och ariana! Jag är världens sämsta på Youtube, har typ fortfarande inte fattat tjusningen. Men denna videon kommer jag se måååånga ggr. Vill bli flirtad med av miley :( blev betuttad

 4. Ami skriver:

  Tittade på videon och nu bölar jag i morgonkaffet 😭

 5. kajsa skriver:

  ÅH vad jag älskar Ariana. Har du sett hennes ”Ariana at the BBC” från i höstas? Intervju + liveuppträdande med symfoniorkester. SÅ FINT. Grät genom hela avsnittet för att man KÄNNER så himla mycket med henne + att hennes röst är bland det finaste vi har på jorden. Kan skriva hur mkt som helst om henne, så får stoppa mig själv nu. :))

  PS. Har du lyssnat på King Princess? Tänker att du skulle gilla henne. DS.

 6. Alex skriver:

  Hallå vad tyckte du om sweetener då?? Blev BE SATT av henne när den kom. Tycker inte thank you, next alls når upp till samma nivå även om vissa låtar är sååå bra. Men nu är det ju mer trap..?? Jag som blev kär i stämsången och det drömmiga poppiga i sweetener. Jaja älskar henne ändå.

 7. ellen skriver:

  har också blivit helt besatt av henne, så fantastisk, rolig och vettig människa. Kolla på henne intervju med Zach Sang där hon pratar om albumet, riktigt bra!

  dock är ju ghostin den sorgligaste låten jag har hört i mitt 24åriga liv (typ) hela lillhjärtat gick sönder över den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp