Soliga jag

17:38 2019-02-07

Hej mina älskade ÄLSKADE läsare

Det vet ni väl om? Att ni är älskade?!?!?!

Vädret vi hade igår här i Stockholm var otroligt älskat av mig som börjar känna mig bättre i förkylningen och därför tog en långprommis in till stan och satte mig och jobbade på min kompis Davids kontor. Sen åt vi middag ihop, jag gick hem, bevittnade min killes märkliga stav-projekt i köket och somnade som en stack.

Stannade och tog en bild under promenaden förresten.

Finaste grönan där borta på andra sidan.

I morse var vädret (varför är detta en väderblogg?) helt annat, varmare, slaskigt och jävligt. Och jag hade stora problem att ta mig upp ur sängen innan åtta. Mådde så fruktansvärt illa. Men tog mig i kragen och åkte på ett kul möte vid tio, kom hem igen vid ett och däckade totalt?

Så jävla märkligt mående hos mig nu. Fysiskt alltså. Mår illa, magen är helt förstörd och jag vill bara sova. Åt musslor igår och funderar på om det var något med dem? Eller kan man må illa bara hux flux? Obs nej jag är inte gravid.

Jajaja. Nu måste jag jobba igen den här tiden jag råkade däcka. Ska också hämta ett paket jag beställt och sen MÅSTE jag gå ut med vår vidriga sortering som samlats i hallen.

Grejen är bara att jag en gång såg jag en stor råtta vid sorteringen så nu har jag tyvärr utvecklat en kraftig fobi kring att gå dit.

11 kommentarer | “Soliga jag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A-K skriver:

    Här kommer en tråkig kommentar som kanske inte gör dig gladare, men eventuellt din omgivning i värsta fall.

    Jag åt tyvärr musslor i helgen, och blev mitt sämsta ungefär ett och ett halvt dygn efter. Om dom inte är helt genomkokta kan dom tydligen innehålla vinterkräksjukan-virus. (Så pass på om du blir dålig så smittar du alltså, det fattade ju inte jag och spred gladeligen smitta i gänget.)

    Håller dock tummarna för att du klarar dig eller är gravid istället!

  2. alexandra skriver:

    jag mår också illa!! hela veckan? hjälp? har inte ätit musslor! är det nån vintergrej. brist på något? <—- haha sån himla mamma-fråga

    1. jessica skriver:

      jag med!! varför vad händer fattar ingenting. har inte heller ätit nåt konstigt??

  3. Ella skriver:

    Går magsjuka överallt. Min började så. Smittar väldigt lätt. /småbarnsmorsan

    1. Hanapee skriver:

      Ledsen att göra dig besviken men det va inte magsjuka :-P

  4. rasha skriver:

    ”Finaste grönan?” Känner mig så förvirrad av detta?

  5. Elin skriver:

    Hmm…. du är ju så cool i så MYCKET. Varför skriver du ”d” istället för det? Det är ju så otroligt töntigt? När 1337 likes började för typ 1 år sen va det ju lite kul, men nu??

    1. Hanapee skriver:

      Hahaha kul kommentar. Jag har skrivit ”d” i kanske… 10 år? I sms, på instagram, twitter etc. INGA PLANER PÅ ATTT SLUTA MED D.

  6. Maria skriver:

    Hopp!

    I förkylningstider kan virus sätta sig i magen har jag hört. Jag kan få långa perioder av kraftigt illamående, utan att det leder till dålig mage åt det ena eller andra hållet. Bara konstant och ihållande illamående i magen. Eller så kanske jag har magkatarr?

  7. M skriver:

    du är också älskad!! mitt värsta IBS-symtom är just illamående så skickar all kärlek till din tarmis!

  8. Lanja almlöf skriver:

    Fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG