Toppar och dalar lalala

22:11 2019-02-21

Älskade ni

Har haft märklig vecka, inte velat skriva det här eftersom jag vet att ni går igång på det – men jag har varit sjuk. I tisdags bröt det ut och igår var det lite bättre men idag, torsdags kväll känns det riktigt piss igen. Hostar slem, ont i halsen och öronen. Samtidigt är det min tredje sjukdomsperiod sen nyår och jag kan liksom inte leva mig in i den allt för mycket, orkar inte ha det såhär. Låg hemma hela tisdagen och ville inte göra om det idag, speciellt inte då jag hade bokat in en heldag med….

Linnea!!!!!!!!!!!

Min älskade varma roliga kompis. Hon och Johan är här och hälsar på från Toronto och det har varit mkt mysigt att få rå om dom.

Samtidigt så hatar jag att göra saker då jag är sjuk eftersom jag inte kan *prestera på topp* och känner mig lite så inuti mig själv stundvis, å andra sidan, va är alternativet då!!! Man kan väl bara få va halvbra.

Vet inte vad jag gör med armen men ville fota långa luggen inne på Riche-toan. Den höll sig fortf bra under dagen, kul!

Tror också den här sjukdomen gör mig lite lättirriterad, har haft ett bråk om en klädannons på internet och agerat en del i affekt (mer om det i podden på måndag) och så har jag liksom känt mig sådär ur balans rent psykiskt? Haft massa jobbiga saker att ta tag i som jag skjutit upp och idag var jag liksom tvungen att hantera det.

Pjuh.

Tänk om jag kunde vakna upp mer i balans både fysiskt och psykiskt i morrn, vilken lycka va!

16 kommentarer | “Toppar och dalar lalala”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marie skriver:

    Stackare, jag är också sjuk ofta, gjorde helomfattande utredning på vc. Svar: du är lite känslig 😱. Inget att göra åt. Tack och hej. Krya på dig!

    1. Hanapee skriver:

      Också gjort utredning utan resultat :(

      1. A skriver:

        Har du kollat astma? Jag var sjuk skitofta och länge och det var astma, kan ju vara värt att kolla för det är ett enkelt test på vårdcentralen🙂

  2. Johanna skriver:

    Nu kommer jag väl låta som en sektmedlem, men googla Medical medium och sellerijuice. Drick varje morgon på fastande mage. Fett jobbigt att göra men SÅ värt det. Var också sjuk (förkyld/halsfluss/bihåleinflammationer) exakt hela tiden förut. Men nu har jag inte varit sjuk sen sommaren 2017, PEPPAR PEPPAR. Plus att mina mensvärkar och träningsvärkar är hälften så smärtsamma som de brukade vara 🤯

  3. Moa skriver:

    Vet inte om du vill ha tips men tycker så synd om dig 😌 provat att äta probiotika-tabletter eller äta kefir? 70% av immunförsvaret sitt ju i maggen! Tycker det hjälper mig när jag är på g att bli sjuk

  4. Johan skriver:

    Om det ofta är halsont, och att det beror på streptokockinfektion i halsmandlarna, kolla på alternativet att ta bort dem. Fick streptoinfektion 4-5 ggr per år i flera år tills jag till slut träffade en läkare som tyckte det var bättre att ta bort dem än att äta antibiotika. Har på riktigt knappt varit sjuk sedan dess med undantag från någon förkylning. Det var 15 år sedan jag tog bort dem.
    I övrigt är det ju rätt normalt att vara sjuk den här årstiden. Men sätter det sig ofta på halsen så kan tonsillerna vara boven.

  5. Agnes skriver:

    I feel you :( Har haft ont i halsen i över 3 veckor nu och det blir aldrig bra. Försöker ”tänka bort” det och tränar ändå.. går sådär.. men vila hjälper ju inte heller så, man vet inte vad man ska göra.

    1. Hanapee skriver:

      <3 <3 <3

    2. Matilda skriver:

      Jag har haft ont i halsen i snart fyra månader i sträck??? Hann innan det började vara fri endast ett par veckor, innan dess hade jag en tvåmånadersepisod av halsont. VC hittade inget men tack och lov ska jag till ÖNH… om drygt två månader :-)))

  6. Louise Lundberg skriver:

    Vi skyller allt på svinet ”Patrik”…
    Krya och ha en solig helg!

    1. Hanna L skriver:

      Hahah!

  7. Rebecka skriver:

    Ärligt, känns inte som att det går att vila bort krassligheten den här delen av året…liksom bara ta en alvedon och köra på kan jag känna 🤦‍♀️

  8. Julle skriver:

    Nämen alltså, jag har också varit sjuk och haft ont i halsen, med korta ”friskperioder” de senaste fyra åren. Enligt VC är alla mina värden och allt superbra..vill ba säga att I FEEL YOU <3

  9. Elin skriver:

    Måste bara fråga, du kan ha nämnt det tidigare (förlåt på förhand för notering). Men blivit absurt sugen på att flytta/prova bo i Canada. Vad gör linnea och hennes pojkvän där? Hur länge har de bott där? osv osv osv.

  10. B skriver:

    Linnéa har så bra stil kan man följa henne nånstan för inspo?!

  11. Maja skriver:

    Vart är din fina tröja ifrån? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla