Nytt misslyckat försök att låtsas vara frisk

13:07 2019-02-23

TjoFLÖJT

Ja jag har det fortsatt förjävligt i min förkylning ska ni veta, men jag försöker. Inatt sov jag kanske totalt… 3 timmar? Eftersom jag hostar så extremt mycket slem. Alltså det RASSLAR i bröstet på mig.

Ledsen för over sharing men det mesta av slemmet jag hostar är genomskinligt? Är inte det märkligt? Samma när jag snyter mig. Har typ varit så hela tiden, som att jag är typ allergisk och slemmet inte innehåller bakterier/virus.

AJA IM MOVING ON som Sarah Dawn Finer hade sagt.

Igår fyllde min älskade vän Edvin 23 år. Jag vet, han är i princip nyfödd. Så igår hade han en födelsedagsmiddag jag bara inte kunde missa för allt slem i världen. Jag var givetvis äldst runt bordet och hade därför klätt mig efter ett årtionde som middagsgästerna knappt hört talas om!

70-talet.

Köpte den här för några veckor sen på Asos. Har storlek medium i den. Anledningen till varför jag inte använt den har handlat om den enorma kameltå jag får i dräkten. Men! Tog på mig förstärkta strumpbyxor under och då blev mycket bättre.

Sen tycker jag ju att en kameltå måste få finnas.

Till det här hade jag blanka loafers från H&M och silversmycken från Blue Billie.

Här fixade jag alltså håret och ville inte vara som en KILLE och få med min klocka på bild.

Luggen kämpar och jag tyckte jag fick till den relativt bra. Lite klurigt det där, jag är rätt usel på att använda rundborste och fön, tycker jag har för få händer?!?

Kom hem runt 01 från denna mycket trevliga födelsemiddag och har sedan dess alltså bara…. hostat.

22 kommentarer | “Nytt misslyckat försök att låtsas vara frisk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Marthe skriver:

  Åkei, nå vil jeg virkelig ikke skremme deg eller være slem (pun not intended.. acklig på svensk?), men fikk plutselig et brennende ønske om å være Dr. House. Kan det være cystisk fibrose med milde symptomer? Har lest bloggen lenge (<3!)og har fått med meg at du har litt magetrøbbel også (…stalker:), og det virker å kunne passe inn.

  Krya på dig!
  (har da lært noe)

  M

  1. Emma skriver:

   Cystisk fibros är en väldigt allvarlig sjukdom och även den ”lindriga” formen ger mer symptom än lite slem och ibs-besvär, så tycker verkligen inte du ska skrämmas upp Hanna!!

  2. Matilda skriver:

   Men jösses, skräm inte upp Hanna. Jag har Cystisk Fibros och är med i en massa forum och grejer och har aldrig hört talas om någon som blivit diagnostiserad efter 12 års ålder. Det är en sjukdom som ger betydligt fler och mer komplexa symtom + allmänt kassa värden som syns i läkarkontroller. Sååå, börja inte googla CF nu master. För det är ingen rolig läsning.

   1. Hanapee skriver:

    <3 Googlade på det igår och insåg väldigt snabbt att det inte är det jag har.

  3. Bea skriver:

   Nej, nej, nej. Det är en mycket allvarlig genetisk sjukdom man föds med. Det är något helt annat! Finns ingen ”mild” variant.

   /med_student_besserwisser_sorry;(

 2. Ronja skriver:

  Har du funderat på att operera bort halsmandlarna? Sitter med halsfluss efter att som du haft två lägen: KÄNNINGAR eller förkyld sedan typ födseln. Både haft körtelfeber och bihåleinflammation tidigare i livet och känner ba NÄ NU???? Tänk om jag inte hade halsmandlar som kunde göra ont hela tiden, vad mycket enklare allt varit va

 3. Hilde skriver:

  Så fin leppestift!! Hva heter fargen?

 4. Julia skriver:

  Men gud vad snygg du var i den outfittan plus det rosa läppstiftet och med det mörka håret. 10/10 verkligen! Hoppas du känner dig lite bättre snart <3

 5. Julia skriver:

  Men snyyyyygg!

 6. Tale skriver:

  kjempefin drakt!! :-)

 7. Karro skriver:

  Ooomg vad snygg! Dräkten! Håret! Sminket! Im stunned

 8. Anna skriver:

  Är ingen läkare men… du behöver nog se över din kost, får du i dig allt du behöver? Äter du kosttillskott? D-vitamin är bra för alla under svensk vinter, stärker immunförsvaret. Och om du inte får i dig allt från maten kanske du behöver komplettera med omega3? Kommenterar inte för att vara taskig utan för att du ska inte behöva vara sjuk såååå ofta.

 9. Fanny skriver:

  Har likadan lugg och tyckte det var så svårt att få till den tills jag fick tipset att använda en plattång och platta luggen uppåt och dra bakåt längs med huvudet (tänk typ att du ska göra den där Mary/ Tintin lugg). På något sätt blir det perfekt form på luggen då!

 10. Sofia skriver:

  Gift vid första ögonkastet??? :Dd

  1. evelina skriver:

   Jaaaa!! Snälla recensera, det är typ det bästa med hela programmet, att läsa din recension efteråt :)

 11. Tissel skriver:

  Är det en tudorklocka du har? Vilken modell? Ska få en lyrrklocka i examenspresent så letar efter den perfekta. Sjukt provocerad över att det finns så lite tips/artiklar/trådar/snack kring DAMklockor men hur jävla mycket som helst om herrklockor. Har du andra klocktips?

 12. Hanna skriver:

  HANNA! Jag behöver din utvärdering av gift vid första ögonkastet och dina kommentarer för att uthäääärda det här. Snälla!!

  1. Hanna skriver:

   PS hunnit kolla typ 5 min

 13. Melissa skriver:

  Halloj!

  Trogen läsare men brukar aldrig kommentera. Men nu kände jag igen mig en del i symptomen så tänkte vem vet :) Jag var förkyld fram och tillbaka och snorade massa snor som också var genomskinligt, hostade och rosslade, andades tungt. Så var jag det fram och tillbaka under hösten/vintern förra året. Trodde det var någon förkylning som aldrig gav med sig. Men sen visade det sig att jag hade utvecklat astma i vuxen ålder. Så då fixk jag astmamedicin att börja ta och det försvann 😃

  Krya på dig!

 14. Sofia skriver:

  Kära Hanna! För att du kanske ska få fokusera på annat än slem och bihålor och öroninfektioner; jag ska på mitt första bröllop (jag vet) i maj på destination.. Gotland! Du är ju king på outfits så varför inte tipsa en vilsen själ om något passande för ett presommarbröllop? Klädkod: ljus kavaj. KÖR!

 15. Agnes skriver:

  Wow vilken look!! Så himla fin och cool! Riktigt drömmigt hår och make up!

 16. E skriver:

  Tips om varmluftsborste istället för att hålla på med fön och borste. Mitt liv har förändrats sen jag köpte en!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp