V. 8

07:26 2019-02-18

MÅNDAG
Intervjua Hedda Stiernstedt till poddis! Skulle ju göras i förra säsongen men vi fick liksom aldrig till det tidsmässigt. Kul att det blir av!!!!

TISDAG
Har möte med en hjälporganisation jag kommer börja jobba ihop med! Eller alltså inte betalt arbete i den bemärkelsen, utan mer ett ”ambassadörskap” där jag uppmärksammar arbetet de gör och är själv med och bidrar med min tid. Fick se hur de jobbade i Guatemala ihop med lokalbefolkningen och tyckte det kändes vettigt och bra. Kommer berätta mer om det här i veckan!

ONSDAG
Ska klippa mig! Har ju sen i november klippt mig själv så tänker att det kan va dags att låta en utbildad människa ta hand om mitt hår. TROR jag ska våga klippa lite lugg? Aaah. Blir svettig jag bara skriver det här. Vill ni se inspirationsbilden? Okej här kommer den pixliga bilden:

TORSDAG
Min favoritdag på hela veckan!!!!!!!!! Min älskade roliga smarta underbara kompis Linnea (som bor i Toronto) är i Sverige och vi ska ha en heldag ihop med nagelfix, lyxlunch och middag ihop med våra killaaaaaaaaaaarrrrrr.

..

FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG
Jag har en idé om att åka hem till Sundsvall här. Ska se om jag får med mig Anton! Längtar efter att ”gå på isen” utan en människa i sikte och typ åka skoter? Bli rosig om kinderna och dricka kaffe framför Sundsvalls tidning.

14 kommentarer | “V. 8”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. linda skriver:

  Du kommer va så sjukt snygg med den luggen!

 2. Josefin skriver:

  JAAAAA till luggen, kan inte komma på någon annan som skulle passa bättre i den än du!

 3. Kongoveckan skriver:

  Hade inte du en frisör som hette Hillevi? Eller har ni börjat bråka så som du och Yrsa?

  1. Hanapee skriver:

   Ja vi är alla tre i en konflikt om skattepengar, hårfönar och albinoälgar

 4. Miranda skriver:

  Ja men självklart! (Har själv den bilden sparad på Pinterest). Du kommer passa sjukt bra. Snyggt till dina hårband också!

 5. Lovisa skriver:

  Klippt dig själv sen november? Hur ofta klipper du dig MÄNNISKA?

  1. Elsa skriver:

   Tänkte exakt samma. Jag klipper mig typ två gånger/år 😬

   1. Eli skriver:

    Jag klipper mig var 3e månad, har tunna hårstrån så mitt hår blir alldeles för slitet annars… Färgar inte håret men ändå blir det jätteslitet och trassligt om jag klipper mig mer sällan. Har alltid varit så och är så avundsjuk på folk som klipper sig 2 ggr per år eller t.o.m. en gång per år…

 6. Emelie skriver:

  Först och främst. JA till lugg, så coolt!

  Men nu till mitt problem. Master, jag behöver din hjälp. Jag är 24 år, pluggar marknadsföring och har tappat min stil helt. Jag behöver hjäääääälp!!! Jag pluggar i en liten stad och sen jag flyttade hit har jag min stil helt försvunnit. Jag vill se mig själv som en tjej som har rätt cool stil, lite annorlunda, färgglatt men ändå basic. Haha, väldigt bra förklaring…

  Jag behöver tips på outfits som passar en dag i skolan och min vardag helt enkelt. Jag behöver nyckelpieces som gör min stil komplett. Please help :(

 7. Agnes skriver:

  Lugg är mitt bästa beslut i år!!! Känner mig 10ggr snyggare! Göre!

 8. Marielle skriver:

  Ingen podd med Martin den här veckan? Vad har han nu ställt till med?

  1. Hanapee skriver:

   joooo glömde

 9. Evelina skriver:

  Men jaaaaaaa!!!! Klart du ska klippa lugg! Kommer bli hur snyggt som helst!

 10. Johanna skriver:

  Va i Sundsvall i helgen å blev lite starstruck när jag kom på att master är härifrån 😆

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp